Massachusetts International Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja MAIA

Tervetuloa Massachusetts International Academy (MAIA), innovatiivinen korkeakoulu astelaisia ​​paikannus viime lukio ja yliopisto valmistuneiden ulkomailla menestystä Yhdysvaltojen yliopistoissa ja korkeakouluissa.

MAIA at a Glance

Sijaitsee 25 hehtaarin kampuksen Marlborough, Massachusetts kolmekymmentä mailia länteen Boston, MAIA antaa rikkautta asuin kieliohjelma ja intensiteetti tiukka, jäsennelty akateemista opinnot. MAIA tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden täysin uppoutua amerikkalaisen kulttuurin ja kielen avulla opettajien ja henkilökunnan.

MAIA Facts

200+ Opiskelijat Meidän valmistuneet ovat päätyneet opiskelemaan yliopistossa Massachusetts, Boston, Lowell ja Amherst kampuksilla, sekä muut amerikkalainen yliopistojen eron Vain 30 kilometrin päässä Boston ja 3 tuntia New York City

Education at MAIA

Luokkaopetuksen tarjoaa huolehtiva opettajat, jotka ovat oman edun mukaista auttaa opiskelijoita onnistua. Suurin osa opettajista pitää korkeamman asteen ja on sertifioitu opettamaan Massachusettsissa. Lisäksi monet ovat opettaneet Englanti kielitaito ulkomailla. Yhdessä MAIA opettajat, Student Advisors tarjoavat oppimismahdollisuuksia luokkahuoneen ulkopuolella.

Student Life

Student neuvonantajien suunnitella koulutus- ja sosiaaliseen toimintaan opiskelijoille, matkoja Boston ja museoissa, ja tapahtumia kampuksella edistämään ystävyyttä ja tiimityötä. Kautta luokkahuoneessa tutkimus ja koulun jälkeen, opiskelijat on runsaasti mahdollisuuksia harjoitella ja vahvistaa niiden Englanti kielitaitoa.

Living on Campus

MAIA tarjoaa turvallisuuden, vieraanvaraisuus, ja mukavuus asuin kampuksen. Student neuvonantajat tarjoavat valvonta asuntolassa, ja turvallisuushenkilöstö päivystävät arkipäivänä yötä 5 pm-9am ja 24 vuorokauden viikonloppuisin. Kampuksella on varustettu edistynyttä tekniikkaa, jotka sekä parantaa luokkahuoneen oppimisen ja myös rakennuksen turvallisuutta. Jotkut opiskelijat on oma yhden hengen huoneessa on oma kylpyhuone ja työskentelyalue kun taas toiset haluavat hh kämppäkaveri. Laitos on kahvila palvelee sekä kiinalaisia ​​ja amerikkalaisia ​​ruokia. Opiskelija voi käyttää kampuksen kuntosalilla, pelata koripalloa sisätiloissa tai ulkona tuomioistuinten harjoittaa yksilön ja joukkuelajeissa pelihuoneessa tai tutkimuksen kirjastossa ja tutkimuksen alueilla.

Mission Statement

Tehtävänä Massachusetts International Academy on lisätä opiskelijoiden Englanti kielitaito, antaa opiskelijoille valmiudet onnistuneen akateemista tutkimusta, ja oppilaille amerikkalaisten elämään ja arvoihin auttaa niitä akkulturaatio prosessissa.

Visio

Massachusetts International Academy tukee jälkeisen Englanti kielen oppijoita saavuttamaan college-tason pätevyys puhuminen, kuuntelu, lukeminen, ja kirjoittaminen. Opiskeluohjelma on tiukka ja asiaa, jossa keskitytään tietoon opiskelijoiden on oltava ja taitoja on osoitettava menestyäkseen akateemisen kursseista. Kurssit jaksotetaan aloittelijasta kautta Jatko tason pohjalta sekä taitojen ja sisällön tietoa.

Koska koulukotiin, Massachusetts International Academy myös tukee oppimista luokkahuoneen ulkopuolella kautta oppimäärään ohjelmia ja tapahtumia. Vuorovaikutus äidinkielenään Englanti puhujia, jäsennelty asuin- ohjelma, ja yhteydet paikallisyhteisöön edistää kulttuuritietoutta, herkkyys, aloite, ja luovuutta kannustamalla opiskelijoita olla mukana osallistujia tulevaisuudessa akateemista tutkimusta Yhdysvalloissa.

"Tällä MAIA, opiskelijat upotetaan Englanti kielellä ja oppia ympäristössä, jonka avulla ne voivat kehittää lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen, ja kuuntelutaito tasolle he tarvitsevat onnistunut siirtyminen UMass Amherst."

  • James Roche, Associate Provost, Ilmoittautuminen, Management, UMass Amherst

Sijainnit

Marlborough

Massachusetts International Academy

Osoite
Massachusetts International Academy
280 Locke Drive Marlborough

MA 01752 Marlborough, Massachusetts, Yhdysvallat
Puhelin
+1 508-229-6300