Magoosh

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 1,5 miljoonaa opiskelijaa on sanonut "Hei stressitön opiskelu"

105976_Magoosh01.jpg

Muutetaan testiä

... ja hauskaa tehdä se

Tavoitteenamme on yksinkertainen: luoda tuotteita, jotka tarjoavat opiskelijoille kaikkialla nautinnollisen, edullisen ja tehokkaan testin valmistelun.

Koska korkeiden testipisteiden kysyntä on kasvanut, pääsyn huippukouluihin on tullut melkein saavuttamattomaksi niille, joilla ei ole varaa kalliisiin prep-luokkiin ja tutoreihin. Olemme muuttumassa auttamalla miljoonia oppilaita opiskelemaan omalla tahdillaan ja omalla ajallaan riippumatta sijainnista, sosiaalisesta tilanteesta tai taustasta.

On aika, että useammat opiskelijat voivat saada edistyneen koulutuksen edut. Tavoitteenamme on rikastuttaa yhteiskuntaa lisäämällä koulutusta entistä paremmin ja auttamalla entistä enemmän, jotka haluavat kehittyvän tutkinnon, paremman aseman ja täyttävän elämäntavan, saada haluamansa.


Pääsy: Meillä on opiskelijoita yli 185 maassa! Riippumatta taustasta, Magoosh tai korkeakoulutustasi, voit opiskella Magoosh . Olemme ylpeitä voidessamme tarjota korkealaatuista valmistusta ilman valtavaa hintalappua.

Tehokas: Tulokset ovat tärkeitä varsinkin testin valmistelussa. Magoosh opiskelet aina uusimpia huipputasoisia materiaaleja. Käytämme tietoihin perustuvia tekniikoita, jotka perustuvat miljoonien opiskelijoiden vastauksiin kysymysten ja oppituntien parantamiseksi.

Nauti: Uskomme oppimisen olevan hauskaa ja palkitsevaa. Tiimimme test prep -asiantuntijoita ja ohjaajia ei ole vain älykkäitä, vaan innokkaita tekemään oppimista hauskaa ja mielenkiintoista.

105977_Magoosh02.jpg

Antaa takaisin

Olemme ylpeitä voidessamme kumppanien kanssa yli 20 voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa tuottaa korkealaatuisia testejä valmistajille.

105975_Magooshgiveback.jpg

Ajatukset johtajilta

Sijainnit

Berkeley

Osoite
2020 Milvia St. Suite 220
94704 Berkeley, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: