MacCormac College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MACCORMAC COLLEGE: Chicagon piilotettu jalokivi

MacCormac College Chicagossa on kunniakas historia ja jännittävä tulevaisuus. Perustettiin vuonna 1904, MacCormac on sitoutunut tarjoamaan monipuolisia oppilasmäärä poikkeuksellinen koulutus, kun taas rakennuksen opiskelijoiden itseluottamusta ja tukemaan elinikäistä oppimista. Olemme kätevästi toisessa kerroksessa historiallisen Heyworth rakennuksessa, vain muutaman askeleen päässä Millennium Park ja erinomaiset liikenneyhteydet.

The College on akkreditoitu Higher Learning komission ja on lukuisia ohjelma hyväksynnät sertifioitu kansallisten virastojen. Kuten vanhin, kaksivuotinen, yksityinen, voittoa tavoittelematon laitos, valtion Illinoisin, MC tarjoaa Associate tutkinnot: Court Reporting, rikosoikeutta, Business Administration ja Paralegal Studies. Kaikissa opinto-ohjelmiin, opiskelijat saavat kattavan käytännön koulutusta vertaansa vailla muulla kahden vuoden college.

Kaikissa opinto-ohjelmiin, opiskelijat saavat kattavan käytännön koulutusta vertaansa vailla muulla kahden vuoden college.

MacCormac tukee ja edistää sen monipuolinen oppilasmäärä rakentamalla opiskelijoiden itseluottamusta, kannustaa elinikäiseen oppimiseen, ja opetus tarvittavat taidot menestyä alati muuttuvassa, monimutkainen yhteiskunta. Tavoitteenamme on haastaa opiskelijat kunnostautua akateemisen ja ura ajoja ja valmistaa heitä olemaan elinikäinen oppijoille ja vastuullisina kansalaisina globalisoituneessa maailmassa.

MIKSI MC?

Klo MacCormac College haluamme jokainen opiskelija saavuttaa täyden potentiaalinsa. MacCormac koulutus valmistelee tutkinnon siirtymistä neljän vuoden laitos tai tulevat työelämään. Vahva yhteyksiä elinkeinoelämään varmistaa voimme varmistaa eräiden meidän opiskelijoiden työelämään kautta työharjoitteluohjelmia. Olemme täällä auttaa sinua toteuttamaan American Dream. Mikä tahansa kunnianhimoa, MacCormac tiedekunnan ja henkilökunnan sitoutuneet auttamaan saat siellä.

HIGH työllistetty

MacCormac edelleen rakentaa mainetta asettamalla valmistuneiden työpaikkoja tai neljän vuoden laitos kuluessa kuukauden valmistumisen.

AKKREDITOITUJEN

Hyväksymiä Higher Learning komission ja sertifioitu National Court Toimittajat Association ja American Bar Association.

PIENI luokkakoot

Korkeasti koulutetun professorit tietävät jokaisen opiskelijan. Tämä mahdollistaa paljon käytännön opetusta, jotta opiskelijat voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa.

College firsts

Perustettiin ensimmäinen tuomioistuin raportointi ohjelma Yhdysvalloissa vuonna 1912 ja ensimmäinen avustavana tutkimukset ohjelma Illinoisissa vuonna 1973.

EDULLINEN

Tunnustettu "Opetus Hero" organisaatio neljä vuotta peräkkäin.

siirtämissopimusten

Advance koulutus siirtämällä yksi monista neljän vuoden kumppanuusoppilaitoksia kuten Loyola University Chicago, DePaul University ja Roosevelt University.

Koulunkäyntiavustus

Meidän Center for Academic, henkilökohtaisen ja ammatillisen Excellence (CAPPE) olemassa hoivata opiskelijoiden akateemista menestystä, henkilökohtainen hyvinvointi ja antaa uraohjausta.

Meillä on maine, joka tukee naisten ja yksinhuoltajaäitien saavuttavat koulutus- ja uraan liittyviä tavoitteita.

joustava aikataulu

Asenna koulu ympärille nykyinen elämäntapa ja tarpeet päivä, ilta tai online-luokat.

Perfect Location

MacCormac sijaitsee historiallisen Heyworth Building. Hyödynnä Chicagon maailmanluokan nähtävyyksiä ja Loop liikealueella parantaa henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä.

AVATTAVUUS

Olemme pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, edullinen ja kätevä tapa matkustaa College.

MAILAT

Sekaantua johonkin määrän opiskelija seurojen ja organisaatioita, jotka tarjoamme kampuksella. Jos et löydä jotain, joka sopii etuja, voit muodostaa oman organisaation.

Sijainnit

Chicago

Osoite
MacCormac College
29 East Madison St.
2nd Floor

IL 60602 Chicago, Illinois, Yhdysvallat