Mid Michigan College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

5

MMCC ei ole yksi koko sopii kaikille, mutta se on paikka, jossa jokaisen raidan opiskelijat saavat jotain arvokasta.

Hanki enemmän keskellä Mid Michigan Community College on Vimeo.

Ei vain siksi, että luokkamme siirtyvät julkisiin ja yksityisiin yliopistoihin eri puolilla maata. Ei vain siksi, että sinut MMCC akateemisen neuvonantajan kanssa, joka työskentelee kanssasi määrittelemällä ja kartoittamalla kokemuksesi koko MMCC . Ei vain siksi, että sinua arvostetaan yksilönä, joka voi mielekkäästi edistää oppimistasi ja vertaistasi. Mutta siksi, että olet Midin oppilas, voit saada lisää koulutustasi, lisää dollaria ja enemmän tulevaisuudestasi. MMCC tarjoaa MMCC joka tarjoaa jotain rikas ja ainutlaatuinen. Haluatko säästää rahaa nelivuotiseen tai edistyneeseen opetussuunnitelmaan, tulet takaisin korkeakouluopiskelijaksi kuin ei-perinteiseksi opiskelijaksi tai haluatte mennä uraan kahden vuoden tai vähemmän yhden kaupankäynnin kautta , tekniset tai ammatilliset ohjelmat, olemme varmoja, että saat enemmän keskellä. 6

Tutkimusohjelmat

MMCC keskitymme oppilaan kokonaisvaltaiseen oppimiseen. Ymmärrämme, että jokaisella opiskelijalla on yksilölliset tavoitteet, ja siksi jokainen opiskelija tarvitsee matkustaa tiellä, joka erityisesti saavuttaa tämän tavoitteen.

Erilaiset kappaleet erilaisiin tavoitteisiin:

MMCC tarjoaa neljää erilaista koulutus- ja ohjelma-kappaletta, ja useimmissa näistä kappaleista opiskelijat voivat valita lyhyen aikavälin koulutusvaihtoehdoista, kahden vuoden työkokemusasteista tai siirtoasteista, jotka integroituvat saumattomasti nelivuotiseen ohjelmaan muissa korkeakouluissa ja yliopistoissa . Tämä tarkoittaa sitä, että riippumatta siitä, oletko käytännön, käytännöllinen oppilas tai miellyttävämpi käsitellä teorioita ja käsitteitä riippumatta siitä, aikooko sinä liittyä työvoimaan yhdestä kahteen vuoteen vai haluatko mennä poikamies tai sen ulkopuolella, MMCC on jotain, joka toimii sinulle. Ja poikkeuksellisessa arvossa.

Sijainnit

Mount Pleasant

Mid Michigan Community College

Osoite
2600 S Summerton Rd, Mt Pleasant, MI 48858 United States
Mount Pleasant, Michigan, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 (989) 773-6622