Michigan Institute Of Aviation And Technology (MIAT)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MIAT College of Technology on valmistellut opiskelijoita palkitsemaan teknistä uraa melkein puoli vuosisataa. Tuolloin siitä on tullut merkittävä avustaja tekniseen teollisuuteen ympäri maata. MIAT teknillinen korkeakoulu on auttanut tuhansia ihmisiä saamaan toimialalle tärkeitä taitoja, kokemusta ja yhteyksiä, joita se tarvitsee palkitsevan teknisen uran saavuttamiseksi. Yli 45 vuoden teknisen MIAT jälkeen MIAT College of Technology on rakentanut erinomaisen maineen ja vahvat työsuhteet huippu-työnantajien kanssa.

Ilmailuteknologiaohjelmat luotiin vuonna 1969 kattamaan käytännön koulutus, joka keskittyi FAA: n sertifioimaan opetussuunnitelmaan. Ilmailutekniikan ohjelmista valmistuneet voivat suorittaa liittovaltion kokeet, jotka täyttävät heidät sertifioiduiksi lentokoneiden ja voimalaitosten (A&P) teknikoksi.

Koska MIAT College of Technology opiskelija tänään, voit hyötyä ylpeä perintö menestys ja jatkui hyvänä nimi MIAT College of Technology sisällä teknistä koulutusta teollisuudelle.

MIAT College of Technology -ohjelmat kehitetään vastauksena alan johtajien palautteeseen, jotka etsivät päteviä työntekijöitä. MIAT kehittää yhteistyössä työnantajien kanssa ohjelmia, jotka on räätälöity vastaamaan heidän tarpeitaan. MIAT teknillisen korkeakoulun opiskelijana saat asiaankuuluvat, ajan tasalla olevat taidot, joita työnantajat etsivät.

Nyt on jännittävä aika henkilöille, jotka ovat valmiita etenemään teknisellä uralla. MIAT College of Technology tarjoaa MIAT koulutusta, joka on kehitetty yhteistyössä alan johtajien kanssa. MIAT College of Technology -ohjelmat on räätälöity kiireisille aikuisopiskelijoille. Monet opiskelijat työskentelevät ja / tai kasvattavat perheitä käydessään koulua. MIAT College of Technologyn päivä- ja iltakurssivaihtoehtojen avulla voit valita sinulle sopivan aikataulun.

Sijainnit

Michigan

Osoite
Haggerty Road,2955
48188 Michigan, Yhdysvallat

Houston

Osoite
Northpark Central Drive,533
77073 Houston, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: