Mayland Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mayland Community College ( MCC ) sijaitsee Appalakkien vuoristossa Länsi-Pohjois-Carolinassa. Mayland Community College edistää yksilön, yhteisön ja talouden kasvua tarjoamalla kohtuuhintaista, korkealaatuista ja helposti saatavaa elinikäistä oppimista.

Mayland tarjoaa erilaisia opetussuunnitelmia, mukaan lukien lukuisat korkeakoulujen siirtovaihtoehdot ja aikuiskoulutus, etäopiskelu ja kaksoisrekisteröinti lukiolaisille. Avoimen oven valintapolitiikka hyväksyy yli 14-vuotiaat opiskelijat Early College High Schoolissa ja yhtä vanhemmat kuin octogenarians jatkokoulutusohjelmassa.

Paikallisen työvoiman avustamiseksi Mayland Community College tarjoaa satoja työvoiman kehittämis- ja jatkokoulutuskursseja, jotka palvelevat suoraan paikallisten ja alueellisten yritysten ja teollisuuden tarpeita sekä yhteisön kansalais- ja kulttuurihyötyjä. Ja kollegion äskettäiseen elvyttämiseen liittyy voimakas sitoutuminen taloudelliseen kehitykseen kolmessa läänissä, jota se palvelee.

Menestyksemme ja saavutuksemme saavat jatkuvasti kansallisia sijoituksia.

Syrjintä ja häirintä ovat vastakkaisia Mayland Community College -yhteisön arvojen ja normien kanssa; ne eivät ole yhteensopivia turvallisen, terveellisen ympäristön kanssa, jonka korkeakouluyhteisö odottaa ja ansaitsee eikä suvaitse. Mayland Community College on sitoutunut tarjoamaan ohjelmia, aktiviteetteja sekä syrjinnästä ja häirinnästä vapaan koulutus- ja työympäristön.

Sijainnit

Spruce Pine

Osoite
Mayland Drive,200
28777 Spruce Pine, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Burnsville

Osoite
Wheeler Hills Road,107
28714 Burnsville, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Newland

Osoite
Cranberry Street,785
28657 Newland, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: