Lumos Language School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ensinnäkin tavoitteemme on auttaa opiskelijoita saavuttamaan akateemisen tavoitteet saavutettu Englanti kielitaito. Ohjelmamme on suunniteltu paitsi antaa opiskelijalle kyky puhua Englanti, mutta myös valmistaa opiskelijoita akateemisesti jatkamaan akateemista ja ammatillista uraa menestyksellä ja vakuuttavasti.

Lumos kielikoulu Se on ollut johtava kielikeskusten vuodesta 2006 alalla Salt Lake City Metropolitan. Mittana meidän suuri menestys, joka on kasvanut suurin yksityinen Englanti Kielikoulu Salt Lake Cityn pääkaupunkiseudulla keskimäärin ilmoittautuminen yli 450 ulkomaista opiskelijaa vuodessa.

Lumos kielikoulu ja ohjelmat on virallisesti sertifioitu ja akkreditoitu kanssa mahdollisimman lisenssit ja akkreditoinnit. Meidän laitos Salt Lake City on tunnustettu ja sertifioitu ulkoministeriön Utahin kauppa ja se on akkreditoitu akkreditoivan neuvoston täydennyskoulutuskeskus ja koulutus. (ACCET)

Tarjoamme ainutlaatuisen opetuksen menetelmiä ja järjestelmä. Lumos"Englanti järjestelmä puolustaa toimivaltaa hankintaan Englanti kielikurssille jossakin kurssit ilmoittautua. Ensisijainen tavoitteemme on kehittää kykyä kommunikoida tehokkaasti ja ovat sitoutuneet voittamaan opiskelijoiden odotukset ja tavoitteet taitoa.

Päällä Lumos kielikoulu sinua oppimisen päteviä ja kokeneita kouluttajia, jotka ovat kaikki valmistuneet eri yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa tutkinnon opetusta Englanti toisena kielenä ja vaaditaan laaja opetuskokemus. Meidän laitos Salt Lake City on yksi harvoista keskusten ETS tentti Yhdysvalloissa. Lumos opiskelijat paitsi on hyötyä valmistautuminen tentit TOEFL ja GRE koulumme erikoistunut ohjaajien, mutta kun valmis, he voivat myös nauttia etu tehdä virallisen tentti samaan tietokoneeseen labs jossa he ovat harjoitelleet ja opiskelu. Mieti sitä vähän komennon kenttään.

A Lumos Englanti järjestelmä on tuottanut poikkeuksellisen oppimistulokset viime vuosina. Opiskelijamme ovat siirtyneet monien amerikkalaisten yliopistojen ja oli menestyksekäs ura käyttävät uutta Englanti taitoja oppinut meidän koulussa.

Lumos kielikoulu Se tarjoaa sinulle parhaan koulutusmahdollisuudet suunniteltu auttamaan sinua oppimaan Englanti nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme myös keskus multimedia ominaisuuksia, jotka parantavat vuorovaikutteisen oppimisen kielitaitoaan.

Sijainnit

Salt Lake City

Osoite
220 East 3900 South - Suite 01,

Salt Lake City, Utah, Yhdysvallat