Louisiana State University - ELOP

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Louisianan osavaltion yliopisto ja maatalous

tutkimus

Dynaaminen tutkimus suoritetaan LSU: ssa joka päivä tieteistä taiteeseen ja humanistisiin tieteisiin. Tutkimusalan tiedekunta ja opiskelijat edistävät havainnointia ja ymmärrystä maailmasta. Tule tutustumaan kanssamme.

tutkimus

Tutkimusalueet

Tutkimusalueemme ovat materiaalitiede, rannikko ja ympäristö, energia, korkean suorituskyvyn laskenta, biotekniikka ja biolääketieteellinen tutkimus, viestintä ja yksilöllinen käyttäytyminen sekä yhteisöyhteys.

Tutkimusaloitteet

LSU: ssa on käynnissä yli tuhat tutkimusprojektia milloin tahansa. LSU-tiedekunta soveltaa asiantuntemustaan ​​käsittelemään reaalimaailman kysymyksiä rannikon säilyttämisestä energiatalouteen.

Tilat ja resurssit

Tiedekunta ja opiskelijat tekevät viimeisintä huippututkimusta huipputekniikan laitoksissa. Olemme täällä auttamassa rahoituksen turvaamista, alan kumppanuuksien kehittämistä ja seuraavan suuren läpimurron kaupallistamista.

Opiskelijatutkimus

Mahdollisuudet ovat runsaasti perustutkinnon ja jatko-opiskelijoille saada käytännönläheistä tutkimuskokemusta työskentelemällä professoreilla, jotka johtavat alan asiantuntijoita. Meillä on lukuisia resursseja, joiden avulla opiskelijat saavat kaiken irti oppimiskokemuksestaan.

valokeila

Tutkimusosaamisemme ovat paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteisön aktiivisia jäseniä. Heidän työnsä myötävaikuttaa tietämykseen, jolla on vaikutusta kampuksen porttien ulkopuolelle. Yhdistä nämä johtajat ja heidän asiantuntemuksensa.

Liiketoiminta ja teollisuus

Tiedekuntamme on tutkimuksen ja kehityksen kärjessä. Toivotamme tervetulleeksi mahdollisuuksia kumppanuuteen yritysten ja teollisuuden kanssa. Katso, miten yrityksesi voi hyötyä asiantuntemuksestamme tänään.

LSU Research Works

LSU-tiedekunta suorittaa tutkimuksia, jotka koskettavat jokaisen Louisianan kansalaisen elämää. Valtion lippulaivana yliopistona työmme keskittyy etsimään ratkaisuja joidenkin valtioiden suurimpiin ongelmiin, jotka ulottuvat laajalta alueelta kroonisesta sairaudesta rannikkoalueiden menetykseen. Tiede, apuraha ja löytö, tiedekunta ja opiskelijat eivät vain nimeä itselleen - he tekevät eron valtion, kansakunnan ja maailman kansalle.

Louisianan kulttuuri

Louisianan ainutlaatuinen kulttuuri tarjoaa erityiskokemuksen.

Kanssa juuret sekä ranskalais-espanjalaisessa kulttuuriperinnössä että akadalaisten voimakas vaikutus, joka tunnetaan nykyään nimellä Cajuns, valtiolla on värikäs historia ja omituinen tunnelma. Kieli, ruoka, musiikki ja kansojen erilaiset taustat luovat kiehtovan sulatusastian kulttuureista, joita ei voi kokea muualla. LSU sijaitsee Louisianan pääkaupungin sydämessä, ja New Orleans ja Cajun Country ovat vain tunnin ajomatkan päässä kampuksesta.

Mardi Gras

Yksi niistä asioista, joista Louisiana tunnetaan parhaiten, on Mardi Gras, joka on ranskalainen "Fat Tuesday". Mardi Gras -juhlaa juhlitaan monin tavoin valtion ympärillä, mutta useimpiin kuuluu syöminen kuninkaan kakku, juhliin osallistuminen ja costuming. Loma on olennainen osa Louisianan kulttuuria ja perintöä.

Keittiö

Ruokailu Louisianassa on runsas kulinaarinen seikkailu, joka ei ole mikään muu maailmassa. Olitpa kokeillut Lafayetten sianlihaa, Natchitochesin suolaisia ​​lihapitoja tai New Orleansin oystereita Rockefeller, otatte näytteitä Louisianan epikuraanin perinnöstä. Punaiset pavut ja riisi, gumbo, jambalaya ja ravut --- ei ateriaa Louisianassa on tavallista, ja meillä on ruokaa ja makuja, jotka täyttävät kaikkien makuun!

Arkkitehtuuri

Louisiana tunnetaan sen erottuva arkkitehtuurin ja historiallisten rakennusten kauneudesta. Itse asiassa löydät lisää sivustoja Louisiana National Register of Historic Places kuin missään muussa valtiossa. New Orleansin ranskalainen kortteli on koristeltu ihastuttavilla takorautaisilla parvekkeilla ja trooppisilla piha-alueilla sekä USA: n vanhimmista katolilaisten katedraalien ikonimainen arkkitehtuuri. Historiallisella River Roadilla voit ajaa Mississippi-joen rinnalla ja katsella antebellum-kartanoita , tyylikkäitä ranskalaisia ​​karibialaisia ​​koteja ja värikkäitä Créole-mökkejä, jotka ovat peräisin 1700-1800-luvulta.

Ilmasto

Baton Rouge on puolitrooppinen ilmasto, joka on täydellinen ulkoiluun ympäri vuoden. Sää on aina lämmin toukokuusta lokakuuhun, ja talvi on tyypillisesti lievä ja lyhyt. Lukuisat ulkouima-festit, konsertit ja tapahtumat, mukaan lukien LSU-jalkapallo- ja baseballpelit, pidetään ympäri vuoden ja sisältävät usein ruoanlaittoa, syömistä ja seurustelua ulkona lauhkeassa säässä.

Urheilijan paratiisi

Louisiana on jo pitkään tunnettu "Sportsman's Paradise". Sen monet lahti, suot ja rannikon suot tarjoavat erinomaisen kalastuksen, villieläinten katselu, veneily, melonta ja valokuvaus mahdollisuuksia. Lush metsät ympäri valtiota vedota metsästäjiin; lukuisat valtion ja kansallispuistot tarjoavat virkistysmahdollisuuksia niille, jotka rakastavat ulkona; ja Tunica Hillsin alueen luoteja, puroja ja vesiputouksia noin tunnin lounaasta LSU: sta ovat suosittuja retkeilijöitä ja pyöräilijöitä.

musiikki

Musiikki on Louisianan kruununjalokiviä. Cajunista ja zydeco-musiikista jazziksi, bluesiksi ja evankeliumiksi Louisianan äänet asettavat askeleen rytmiin. Louisiana-muusikoiden pitkä rivi, mukaan lukien Louis Armstrong, Harry Connick Jr., Wynton Marsalis, Fats Domino ja Jerry lee Lewis, eivät ole luoneet alkuperäisiä musiikkityylejä vaan ovat vaikuttaneet myös musiikkiin koko maassa ja ympäri maailmaa. Huolimatta mieltymyksistäsi tai mielialallasi, Louisiana laulaa kappaleesi.

festivaalit

Louisianalla on yli 400 ilmaista festivaalia, jotka järjestetään ympäri vuoden ympäri koko valtiota. Paikallisen kulttuurin parhaat ja mielenkiintoisimmat näkökohdat osoittavat festivaalit juhlivat ruokaa, musiikkia, käsitöitä ja jopa valtion maatalouden palkintoa. Breaux Bridge Ravusfestivaali Breaux Bridge; Ponchatoulan mansikanfestivaali Ponchatoulassa; Amite Oyster Festival Amite; Ranskan Quarter -festivaali New Orleansissa; ja kansainvälinen riisifestivaali Crowleyssä ovat vain muutamia tapahtumia, joita rakastavat paikalliset ja turistit.

Tosiasiat ja luvut

Äskettäin julkaistut sijoitukset tekivät LSU: n parhaaksi Louisianassa ja SEC: n johtajana yksi nykypäivän opiskelijoiden tärkeimmistä tuloksista: sijoitetun pääoman tuotto.

300.000.000 dollaria myönnettiin taloudellisesti ja apurahoja vuosittain

2 kolmesta opiskelijasta valmistuu NERO-velkaa

92% kaikista opiskelijoista saa apurahoja tai taloudellista tukea

Lifetime-investointi

Kiplingerin Top 100 julkisten oppilaitosten joukossa 65 on LSU: n korkein julkinen yliopisto Louisianassa. Se on osoittautunut paikkakunnaksi, jossa opiskelijat saavat poikkeuksellisen koulutuksen, jolla on suuri sijoitetun pääoman tuotto - mukaan lukien palkkojen alkaminen, jotka ovat keskimäärin 12 000 dollaria korkeammat kuin muissa yliopistoissa valmistuneet. Kannattaa olla tiikeri!

Sijainnit

Baton rouge

Osoite
Baton rouge, Louisiana, Yhdysvallat

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: