Los Rios Community College District

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Los Rios Community College District autamme opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa. Olemme yksi maan arvostetuimmista oppilaitoksista ja toiseksi suurin yhteisöopistoalue Kaliforniassa. Opiskelijamme ja alumniimme ovat Sacramenton alueen elinehto. He ovat johtajia, yrittäjiä, suunnittelijoita, tutkijoita, opettajia, parantajia, rakentajia ja innovaattoreita.

Neljä Los Riosin yliopistoa - American River College, Cosumnes River College, Folsom Lake College ja Sacramento City College - palvelevat lähes 75000 opiskelijaa Sacramenton alueella. Tarjoamme laajan valikoiman tutkinto-, siirto- ja todistusohjelmia, joiden avulla opiskelijat pääsevät uraan, josta he ovat aina haaveillut.

Tavoitteenamme on tarjota elinvoimainen oppimisympäristö, joka antaa kaikille opiskelijoille mahdollisuuden saavuttaa koulutus- ja uratavoitteensa. Panostamme uusiin ja innovatiivisiin strategioihin menestyksen esteiden poistamiseksi, kuten Los Rios Promise, joka takaa ilmaisen opetuksen kaikille ensimmäistä kertaa kokopäiväisille opiskelijoille korkeakouluissamme.

Sijainnit

Verkko Yhdysvallat

Osoite
Spanos Court,1919
95825 Sacramento, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin