Legacy Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Legacy on ylellinen liiketalo, joka sijaitsee New Yorkissa ja tarjoaa varmenneohjelmia yksinoikeudella ensiluokkaisessa ympäristössä. Erinomaiset professorit sekä ylelliset palvelut ja huipputason kampus yksi tehokkaimmista rakennuksista maailmassa on vain pieni osa siitä, mitä opiskelijat odottavat. Legacy Business School -opiskelijat saavat tuen, joka liittyy tunnustettuihin yksilöihin ja potentiaalisiin työnantajiin. Kun ohjelma on saatu päätökseen, opiskelijoille myönnetään todistus Legacy Business School . Luokkahuoneet ovat maailmanluokan ja tarjoavat intiimejä asetuksia, jotka tarjoavat optimaalisen yksilöllisen huomion jokaiselle opiskelijalle.

106703_pexels-photo-697675.jpeg

yksinoikeus

Vanhat opiskelijat opiskelevat ylellisessä maailmanluokan ympäristössä. Legacy uskoo enintään 10 oppilasta kohti luokassa varmistaakseen, että jokainen opiskelija saa henkilökohtaisen valmennuksen professoreiltaan ja henkilökohtaisesta kokemuksestaan seuraavan askeleen menestykseen!

Pätevyys

Legacy Business School opiskelijat parantavat taitojaan, löytävät polun henkilökohtaiseen menestykseen ja saavat tärkeitä tietoja ja kontakteja teollisuudessa / alalla, jossa he ovat kiinnostuneita.

arvovalta

Legacy Business School sijaitsee Trump Tower Fifth Avenuella New Yorkissa, joka on yksi maailman tehokkaimmista rakennuksista. Opiskelijamme kokevat ja opettavat päivittäin enemmän maailman suurimmista tuotemerkeistä.

tyytyväisyys

Legacy Business School -oppilaat kokevat uuden koulutuksen käsitteen. Erinomaiset kurssit ja retket yhdistettynä yksinoikeuteen auttavat oppilaita yksinkertaisesti oppimaan ja kokemaan enemmän!

106704_pexels-photo-920379.jpeg

Seisomme

"Siltamme innovaatioyhteyden ja elämän täynnä tarkoitusta innostava tulevan sukupolven maailmanlaajuinen yrittäjiä."

Koulun ytimessä on usko siihen, että perintönä on lahja. Inspiroimme opiskelijoita jättämään merkin omasta päätöksenteostaan, luovat maailmaa tietoineen ja arvoineen. Meillä on silmäys innovaatioyhteyden ja elämän täynnä tarkoitusta innostava tulevan sukupolven maailmanlaajuinen yrittäjiä. Merkittävä ja kestävä perintö on avainasemassa yksilön kasvussa. Vahvan johtajuuden ja oman itsensä jatkuvan löytämisen kautta uskomme, että jokainen opiskelija tulee askeleen lähemmäksi inspiroimaan tulevia sukupolvia ja saavuttamaan omat tavoitteensa.

LEGACY kutsuu oppilaita kokeilemaan elämää täysillä, ehdottamalla rohkeita ideoita ja sijoittamalla heidät rohkeasti.

106705_pexels-photo-318236.jpeg

Sijainnit

New York

Osoite
Trump Tower
725 Fifth Avenue, 19th Floor
New York, NY 10022

10022 New York, New York, Yhdysvallat