Legacy Aviation

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Legacy Aviation on täyden palvelun lentoyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Northeast Philadelphian lentokentällä (PNE). Tarjoamme päästä päähän ratkaisuja kaikkiin yksityisiin ja liikelentotoiminnan tarpeisiin. Legacy Aviation tarjoaa lentokoulutusta molempien FAA: n koulutusmääräysten, FAR: n osan 141 ja FAR 61 osan mukaisesti, ja olemme Philadelphian kaupungin ainoa koulu FAA: n osan 141 luokituksella.

Riippumatta siitä, mitä tavoitteesi ovat, Legacy Aviationilla on asiantuntemus ja välineet sinut saamaan sinne.

Olemme sijoitettu upeaan lentoasemaan, jossa on 7 000 jalka-instrumentin kiitorata (sama pituus kuin LaGuardia Airport), 5 000 jalka kiitotien ja käyttöohjaustornin.

  • Tarjoamme ammattitaitoisen ohjaajan ohjaajien kokeneita jäseniä. Pääohjaajaopettajamme on laaja, yli 39-vuotinen taustalla pilottikoulutuksessa, mukaan lukien yleinen, yritys- ja lento-ilmailu. Hän on suorittanut yli 7 000 lentäjää, joista 800 lentää kaupallisille lentoyhtiöille, joissa on kaikki moitteeton tietue.
  • Lentokassamme koostuu 15 yksimoottorisesta ja monimoottorisesta lentokoneesta.

Lisäksi olemme sijaitsee kiireisessä Koillis-käytävässä, joka pakottaa meidät tuntemaan hyvin erilaiset ilmatilat. Viikoittain satoja liikelentokoneita ja turboahtoputkia kulkee liikennemallin läpi. Opiskelijoille altistaminen normaalille arkipäiväiselle liikennelentokoneelle on hieno kokemus. Alusta lähtien opiskelijamme koulutetaan ammattitaitoisesti lentoliikenteen valvonnan aikana pre-taksin, taksin, lentoonlähdön, nousun, risteilyn, laskeutumisen, lähestymisen, laskeutumisen ja lennon ohittamattomien lähestymisvaiheiden aikana. Jokaisen lennon aikana opiskelijamme kehittävät tavanmukaisia ​​viestintätaitoja. Niitä opettaa työskennellä maadoitusohjauksella, torniohjauksella, lähestymisvalvonnalla, lähtösäädöllä, puhdistustarkastuksilla ja turvaamaan nykyiset säätiedotukset ATIS: ltä ennen jokaista lentoonlähtöä ja laskua.

Tämä on erittäin arvokasta kokemusta ja välttämätöntä jokaiselle ammatilliselle ohjaajalle.

Portrait of nuori pilotti yhtenäinen poseeraa onnellinen hymy hymyilemällä ilma-veneet taustalla. Taustavalaistu aurinkoinen kuva

Mukavuus

Paras lentokenttä kätevän sijainnin, tilojen, instrumenttien lähestymisen ja ilman lentoyhtiön odottamana.

Maine

Olemme perustaneet loistavan maineen ilma-alusten ja asiakaspalvelun laadun parantamiseksi.

Poikkeuksellinen palvelu

Legacy Aviation tarjoaa täyden valikoiman palveluja, jotka tukevat lentokoneesi alan korkeimpia vaatimuksia noudattaen.

Pääaineet

  1. Yksityinen pilottikurssi
  2. Instrument Rating -kurssi
  3. Kaupallinen pilottikurssi
  4. Multi-Engine Rating -kurssi
  5. Sertifioitu lennonopettajan kurssi
  6. Lentoliikenteen kuljetuskurssi

Kansainväliset opiskelijat:

http://flylegacyaviation.com/flight-school/international-students/

Panorama kuva Philadelphian horisonttiin ja Schuylkill-joen, PA, USA.

Sijainnit

Philadelphia

Osoite
9800 Ashton Road
19114 Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat