Lake Tahoe Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuoret, syvän sininen vesi ja selkeä karu kauneus - Lake Tahoe.

6,229 jalkaa merenpinnan yläpuolella Lake Tahoe Community College , joka sijaitsee South Lake Tahoen sydämessä, sijaitsee korkeimmalla korkeimmalla korkeakoulussa Pohjois-Kaliforniassa.

Avattu vuonna 1975, noin 3000 opiskelijat tulevat läpi ovia joka neljäsosaa. Luokkahuoneiden ja laboratorioiden lisäksi 164 hehtaarin metsämaalla on 192-paikkainen musta laatikko-teatteri, maailmanluokan jalkapallokenttä, laaja taidelaboratorio, lapsen kehittämiskeskus ja paljon muuta. Vuonna 2002 avattiin 26 000 neliöjalkainen kuntosali, jossa oli tanssilattia ja kuntoilukeskus sekä opiskelija-keskus, johon kuuluu kahvila ja kaupallinen keittiö kulinaaristen taiteiden ohjelmaan. Vuonna 2006 kollegioni avasi uuden 27 000- neliöjalan kirjasto ja viereinen taidegalleria.

Kalifornian yliopisto, Kalifornian valtion yliopistot ja muut akkreditoidut korkeakoulut antavat täyden luoton vastaavista ja siirrettävistä kursseista tyydyttävällä tavalla Lake Tahoe Community College . Korkeakoulu on myös hyväksytty veteraaneille.

Korkeakoulukalenteri perustuu neljännesvuosijärjestelmään, jokaisella neljänneksellä on 12 viikkoa. Kolmen vuosineljänneksen jälkeen on kuuden viikon kesätunnelma. Päivämäärät ja määräajat, tarkista Academic Calendar.

Kanssa 31 liitännäiskoulutusvaihtoehtoa ja 28 uraa ja teknistä todistusta voit valita monenlaisia ​​etuja, kuten Lake Tahoe Basin Fire Academy -ohjelmaa ja tarjouksia liittoutuneissa terveydenhuollossa, liike-elämän hallinnassa, kaupallisessa musiikissa, rikosoikeudessa, digitaalisessa mediassa, ja erämaan koulutus. Siirtoaste valmistuu opiskelijoille pääsystä Kalifornian valtionyliopiston kampuksille.

Ulkouima-ajanviettopaikka löytyy ympäri vuoden South Lake Tahoe, kaupunki, noin 21000 asukasta. Opiskelijat ovat muutamassa minuutissa kolme hiihtokeskusta. Tahoe-järvellä on yhteensä 14 lomakeskusta. Kesä tuo vesiurheilua, kalastusta, vaellusta, retkeilyä ja laajaa maastopyöräilyreittiä. Aurinko paistaa keskimäärin 75 prosenttia tai 274 päivää vuosittain, antaen opiskelijoille runsaasti mahdollisuuksia päästä ulos ja tutustua Sierra Nevadan vuoristoon.

Sijainnit

South Lake Tahoe

Osoite
1 College Drive
96150 South Lake Tahoe, Kalifornia, Yhdysvallat