Kepler College - Astrological Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kepler aloitti unelmana parantaa astrologien koulutusmahdollisuuksia. Alun perin tämä tapahtui 4-vuotisen korkeakoulun muodossa, joka sisälsi taiteiden tutkimukseen upotettuja astrologisia tutkimuksia. Korkeakoulu sisälsi erikoistuneita kursseja, joissa esiteltiin tutkimus eri kulttuureista ja ajanjaksoista.

Lupauksemme opiskelijoille ja kannattajille on, että Kepler noudattaa ensisijaista tavoitettaan: tarjota korkealaatuinen koulutusmahdollisuus kaikille, jotka ovat kiinnostuneita astrologian laajasta alasta ja siitä, miten sitä on harjoitettu eri aikakausina ja eri kulttuureissa. nykypäivään.

Kepler houkuttelee lukuisia ihmisiä kaikkialta Yhdysvalloista ja maailmanlaajuisesti sekä opiskelijoina että opettajina. Opiskelijamme tulevat, koska he etsivät maailmanluokan astrologista koulutusta. Opettajamme tulevat Kepleriin, koska he ovat alansa asiantuntijoita ja rakastavat mahdollisuutta välittää osaamistaan. Hallintoneuvostomme tulee, koska he haluavat osallistua aktiivisesti maailmanluokan astrologisen koulutuksen jatkamiseen ja rakentamiseen.

Sijainnit

Lynnwood

Osoite
4630 200th Street SW, St H | Lynnwood, WA 98036
WA 98036 Lynnwood, Washington, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: