Kalamazoo Valley Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Neljä kampuksella Kalamazoo, Michigan - Texas Township Campus, Groves Campus, Arcadia Commons Campus ja Bronson Healthy Living Campus - Kalamazoo Valley Community College tarjoaa tohtorin tutkinnot 25 opiskeluun. Täysin akkreditoitu laitos, Kalamazoo Valley tarjoaa päivittäin ja iltaisin, online-ja viikonloppu luokkiin. Kalamazoo Valley työskentelee tiiviisti neljän vuoden instituutioiden kanssa varmistaakseen opiskelijoiden opintosuoritusten siirron niille, jotka ovat kiinnostuneita harjoittamaan kandidaatin tutkintoa Valley-tavoitteen saavuttamisen jälkeen. Yli 70 erilaista siirto-ohjelmaa - tekniikan, liiketoiminnan, tietojenkäsittelytieteen ja hoitotyön aloilla - opiskelijoilla on mahdollisuus ansaita hyvityksiä, jotka ovat täysin siirrettävissä nelivuotiseen korkeakouluun tai yliopistoon Kalamazoon laaksossa osa neljän vuoden korkeakoulun tai yliopiston osallistumiskustannuksista. 5 reasons Opiskelijat voivat liittyä yli 20 erilaiseen klubiin ja organisaatioon tai osallistua johonkin viiteen yliopiston väliseen urheiluliikuntaan, mukaan lukien miesten ja naisten koripallon, naisten lentopallon, baseballin ja softballin.

MIKÄ ON YHTEISÖN COLLEGE?

Yhteisön oppilaitokset ovat kahden vuoden koulut, jotka tarjoavat edullisen toisen asteen toisen asteen koulutuksen neljän vuoden asteen Pathway . Yhdysvaltain yhteisön korkeakoulujen yhdistyksen mukaan yhdeksän yhdeksän yhdyskuntakolli- suutta ilmoittautuu yli 12,4 miljoonalle opiskelijalle ja palvella lähes puolet kaikista perusopiskelijoista Yhdysvalloissa. Yhteisön oppilaitokset tarjoavat selkeän oppimisympäristön ja tunnustetaan pienemmille luokkakokoluokille, yksilöllisemmälle huomiolle ja tukevalle ilmapiirille.

ALLOGGIAMENTO

Kalamazoo Valley Community College on lähiö koulu eikä siksi tarjoa kampuksella asumista. Kuitenkin kotona kolme korkeakoulua, Kalamazoo on college kaupunki ja tarjoaa useita kohtuuhintaisia ​​kalustettuja ja kalustettuja huoneistoja mukavuuksilla, kuten uima-altaat, lentopallokentät ja kuntokeskukset. Monet huoneistot tarjoavat kuljetuspalvelun Kalamazoo Valley Community College tai ovat kävelymatkan päässä kaupungin Metro Transit -bussilinjalta.

KALAMAZOO, MICHIGAN

Sijaitsee Lounais Michiganissa, Kalamazoo on noin kaksi tuntia sekä Chicagosta ja Detroitista. Lähes 75 000 asukkaalla Kalamazooilla on suuri kaupunkien ajattelutapa ja pikkukaupungin piirteet. Vilkas ja edistyksellinen keskusta, joka sisältää laadukkaita ravintoloita, yökerhoja, mikrojuhlia, kauppoja, elävää viihdettä ja Kalamazoo Institute of Arts, Kalamazoo on muutaman minuutin päässä rönsyilevistä rannoista ja käämitysradoista. Kalamazoo kokee kaikki neljä vuodenaikaa. Fall merkitsee saapumistaan ​​viileillä lämpötiloilla ja lehtien hidasta kääntämistä kirkkaan, oranssin ja kullanvärisiin sävyihin. Talvi tuo kylmää ilmaa, jonka keskilämpötila on 26 astetta ja Lounais-Michiganissa rankka lumisade, joka tarjoaa ulkona harrastajille täydellisen maiseman hiihtoa, kelkkailua ja moottorikelkkailua varten. Lumi sulaa ja Kalamazooans ravista talvelta ja innokkaasti tervetuloa kevät, sen lämpimämpi sää, rehevät maisemat ja aurinkoiset päivät. Keväällä rullaa kesäksi, kun kesän keskilämpötilat saavuttavat alhaiset 80-luvut ja tarjoavat täydellisen mahdollisuuden nauttia lähellä Michiganin järveä, osa maan pisin makeanveden rantaviivaa ja yksi yli 11 000 sisämaan järvistä ympäri valtiota. Kalamazoo

Sijainnit

Kalamazoo

Kalamazoo Valley Community College

Osoite
6767 West O Ave
Kalamazoo, Michigan, Yhdysvallat
Puhelin
+1 269-488-4400