Itasca Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Itasca Community College on julkinen, kaksivuotinen kattava yhteisö, jolla on avoin pääsy ilmoittautumiseen. Tarjous sisältää ammatilliset ja yleiset koulutusalat, jotka siirtyvät nelivuotisiin korkeakouluihin ja yliopistoihin.

Itasca Community College on sitoutunut tarjoamaan esteettömiä, laadukkaita koulutuskokemuksia osallistavassa ympäristössä, joka antaa oppijoille mahdollisuuden jatkaa mielekästä elämää ja tuottavaa uraa.

Itasca Community College edistää yksilöllistä ja organisatorista vastuuta ja rehellisyyttä oppijoiden menestyksen lisäämiseksi. Se toimii osallistavana koulutusyhteisönä, jonka avulla kaikki oppijat voivat saavuttaa haluamansa koulutustavoitteet. Itasca Community College kannustaa korkeakouluyhteisöä osallistumaan mielekkäisiin keskusteluihin, joissa otetaan huomioon erilaiset näkemykset ja näkökulmat turvallisessa, avoimessa ja kunnioittavassa ympäristössä. Itasca Community College on innovatiivinen vastaamaan oppijoiden koulutustarpeisiin, yhteisöön ja alueeseen ja integroitumaan yhteisöön opiskelijoiden, työntekijöiden osallistumisen ja yhteisökumppaneiden kautta.

Sijainnit

Grand Rapids

Osoite
U.S. 169,1851
55744 Grand Rapids, Minnesota, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: