Irvine Valley College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Irvine Valley College (IVC) yhdistyvät pienen college ympäristössä yli 60 hehtaarin nykyaikaiset tilat ja laitteet; omistautunut henkilökunta; ja erinomainen tiedekunta, joka yhdistää tietoa ja kokemusta vilpitön sitoutuminen oppimiseen. IVC tarjoaa päivisin ja iltaisin luokat, kampuksella tai verkossa. Perustamisensa jälkeen kuin satelliitin kampuksen vuonna 1979, IVC tuli itsenäinen toimielin vuonna 1985, ja on nähnyt sen siirtonopeudet ja kampusyhteisön kukoistaa. Sen tiedekunnan sisältää kirjailijoiden, Fulbright tutkijat, tiedemiehet, ammattimuusikoita ja yrittäjiä, jotka ovat saatavilla ja opiskelija-keskittynyt.

Toimielinten tehokkuudella kumppanuusaloite (IEPI)

Instituutiomyyntiin Tehokkuus kumppanuusaloite (IEPI) on yhteinen pyrkimys auttaa edistämään toimielinten tehokkuudella Kalifornian opisto. IEPI on pyytänyt kaikkia Kaliforniassa ammattikorkeakoulut käydä keskustelua useista mittareista heijastavat eri puolia akatemian toimintaan. IVC: n toimielinten tehokkuudella komitea on käsitellyt näitä mittareita ja on vakiinnuttanut tavoitteet tulevalle vuodelle. Nämä tavoitteet seurataan ja niistä on keskusteltu toimielinten tehokkuudella Komitea ja muutokset ilmoitetaan yliopistoyhteisöä. IVC odottaa laajennamme osallisuudesta IEPI tulevana vuonna ja edelleen käyttää tietoja ajaa parannuksia opiskelija menestys ja toimielinten tehokkuudella.

Visio

Irvine Valley College on johtava oppilaitos, joka tarjoaa opiskelijoille keinoja menestykseen poikkeuksellinen palvelut ja dynaamisia kumppanuuksia.

Mission Statement

Irvine Valley College tarjoaa selkeitä ja opastettuja reittejä siirtää, todistukset, yhdistävät astetta, työllisyys ja jatkokoulutusta monimuotoisen ja dynaamisen paikallisen ja globaalin yhteisön. Tuemme oppilaiden pääsyä, menestys, ja pääoma. IVC edistää taloudellista ja työvoiman kehittämistä hyödyntämällä strategisia kumppanuuksia yritysten, hallinnon ja koulutuksen verkostot.

International Student Centre

IVC on kattava kansalaisopisto lähes 15000 opiskelijoita, mukaan lukien yli 860 kansainvälistä opiskelijaa. Perustettiin vuonna 1979, college on yksi johtavista ammattikorkeakoulut kansakunta. Tunnettu upeasta tiedekunnan ja opetussuunnitelman, IVC valmentaa siirtää yliopistoille kaikkialla Yhdysvalloissa. IVC tarjoaa yli 80 Associate Degree ja yli 60 ammatillisia ja teknisiä todistus ohjelmia.

IVC uskoo, että kansainväliset opiskelijat lisäävät kulttuurista monimuotoisuutta ja opettavainen kokemus kaikille opiskelijoille. Olemme tyytyväisiä kansainvälisiä opiskelijoita meidän kampuksella ja antaa vahvan tuen palveluita meidän ammattimaisesti henkilöstö International Student Program. Kutsumme sinut tarkistaa tiedot Seuraavilla sivuilla oppia lisää akateemisen ohjelmista ja palveluista saatavilla IVC.

Sijainnit

Irvine

Osoite
5500 Irvine Center Drive,
92618 Irvine, Kalifornia, Yhdysvallat