International Programs at Tufts University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Tuftsista

Tufts on johtava amerikkalaisen korkea-asteen koulutuksen alalta, joka on erottuva menestyksestään keskisuurena yliopistona, joka on huippuosaamista tutkimuksesta ja tarjoaa opiskelijoille henkilökohtaisen kokemuksen. Ainutlaatuinen tutkimuksen ja vapaiden taiteiden yhdistelmä houkuttelee opiskelijoita, tiedekuntia ja henkilökuntaa, jotka kukoistavat ympäristössämme uteliaisuudesta, luovuudesta ja sitoutumisesta.

Tehtävä

Tufts on opiskelijakeskeinen tutkimusyliopisto, joka on omistettu tiedon luomiselle ja soveltamiseksi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan muokattavia kokemuksia opiskelijoille ja tiedekunnille inklusiivisessa ja yhteistyöympäristössä, jossa luova tutkija luo rohkeita ideoita, innovoi monimutkaisten haasteiden edessä ja erottaa itsensä aktiivisiksi kansalaisiksi maailmassa.

Näkemys

Ollakseen innovatiivinen luova tutkijoiden yliopisto monissa eri kouluissa, joilla on syvällinen vaikutus toisiinsa ja maailmaan.

Tietoja kansainvälisistä ohjelmista ja kumppanuuksista

Tarjoamme innovatiivisimpia, dynaamisimpia ohjelmia, jotka ovat saatavilla tänään. Uskomme, että paras tapa oppia kieli tai kulttuuri on elää siitä. Rikkaan retkiluettelon lisäksi, joka johdattaa opiskelijat Bostoniin, vahvan asuinelämäohjelman ja runsaasti mahdollisuuksia kulttuurivaihtoon, Tufts tarjoaa lyömättömän tiedekunnan.

Tiedekunta

Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat ammattimaisia englannin ohjaajia, joilla on pitkä kokemus englannin opettamisesta toisena kielenä. Englanninkielisiä tuntejamme opettavat omistautuneet ohjaajat, jotka käyttävät mielikuvitustaan ja kokemustaan maksimoidaksesi kunkin opiskelijan oppimispotentiaalin. Tuftsin englanninkieliset ohjelmat ovat innovatiivisia siinä mielessä, miten ne yhdistävät luokkahuonemateriaalin tosielämän kokemuksiin.

Extra-Curriculars

Luokka-aikaa täydentää joukko reaalimaailman toimintoja, jotka auttavat sinua elämään kielen opiessasi sitä. Puhut ja käytät kieltä joka päivä, mikä on luonnollinen tapa parantaa kykyäsi ja luottamustasi. Harjoittamalla oppitunteja jännittäviin opintomatkoihin ja iltakeskusteluihin amerikkalaisesta elämästä ja tapoista autamme sinua oppimaan Amerikan kielen ja kulttuurin.

Sijainnit

Medford

Osoite
200 Boston Ave
Medford, MA 02155

02155 Medford, Massachusetts, Yhdysvallat

Boston

Osoite
274 Tremont Street
02111 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: