International Programs at Tufts University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Tuftsista

Tufts on johtava amerikkalaisen korkea-asteen koulutuksen alalta, joka on erottuva menestyksestään keskisuurena yliopistona, joka on huippuosaamista tutkimuksesta ja tarjoaa opiskelijoille henkilökohtaisen kokemuksen. Ainutlaatuinen tutkimuksen ja vapaiden taiteiden yhdistelmä houkuttelee opiskelijoita, tiedekuntia ja henkilökuntaa, jotka kukoistavat ympäristössämme uteliaisuudesta, luovuudesta ja sitoutumisesta.

Tufts on opiskelijakeskeinen tutkimusyliopisto, joka on sitoutunut tiedon luomiseen ja soveltamiseen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan muuttuvia kokemuksia opiskelijoille ja tiedekunnille osallistavassa ja yhteistyöympäristössä, jossa luovat tutkijat tuottavat rohkeita ideoita, tekevät innovaatioita monimutkaisten haasteiden edessä ja erottavat itsensä aktiivisiksi maailman kansalaisiksi.

Henkilöstö

Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat ammattimaisia englannin ohjaajia, joilla on pitkä kokemus englannin opettamisesta toisena kielenä. Meidän Englanti luokat opetetaan omistettu ohjaajia, jotka käyttävät mielikuvitustaan ja kokemusta maksimoida jokaisen oppilaan ' oppimista potentiaali. Tuftsin englannin kielen ohjelmat ovat innovatiivisia siinä mielessä, miten ne yhdistävät luokkahuonemateriaalin tosielämän kokemuksiin.

Sijainnit

Medford

Osoite
200 Boston Ave
Medford, MA 02155

02155 Medford, Massachusetts, Yhdysvallat