International Language Institute (ILI)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansainvälinen Language Institute (ILI) perustettiin vuonna 1970, jolloin se aloitti toimintansa neljällä Englanti toisena kielenä (ESL) opettajien ja noin 15 opiskelijaa. 45 viime vuoden aikana yritys on kasvanut tasaisesti ja kehittynyt vahva maine ympäri maailmaa ja paikallisesti laadun kielikoulutukseen ja akateemisen valmistelu klo arvoa. Tänään meillä on satoja uusia opiskelijoita vuosittain ja seuraavat kaksi paikoissa:

International Language Institute Washington DC International Language Institute Gaithersburg, MD

Kansainvälinen Language Institute on tarjonnut laatu kielikoulutusta tuhansia opiskelijoita ympäri maailmaa. Kaikki ohjelmat ovat hyväksymiä ACCET, akkreditoivan neuvoston jatkokoulutukselle. ILI on lisensoitu DC Educational Licensure komission ja on jäsenenä AAIEP (American Association of Intensive Englanti ohjelmat), tesol (opettajat Englanti puhujia muita kieliä), WATESOL (Washington Area opettajat Englanti puhujia muita kieliä), NAFSA (Association of International Kouluttajat), ja ACTFL (American neuvoston opetus vieraiden kielten.)

Missiomme

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita kielen opetusta ja akateemista valmistautumista kello arvoa, tyydyttää yksilölliset tavoitteet, jotka haluavat opiskella akateemista, ammatillista tai henkilökohtaisista syistä.

Sijainnit

Washington

Osoite
1717 Rhode Island Ave NW
Suite 100
Washington, DC 20036
Phone: +1-202-362-2505
Email: ili@ilidc.com

Washington, District of Columbia, Yhdysvallat

Gaithersburg

Osoite
26 North Summit Ave
Gaithersburg, MD 20877
Phone: +1-301-527-0600
Email: ili@ilimd.com

Gaithersburg, Maryland, Yhdysvallat