International Education Center At Diablo Valley College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita IEC @ DVC?

International Education Center At Diablo Valley College valmentaa Diablo Valley College

International Education Center DVC on osoittautunut ohjelma, jossa erittäin päteviä, ammattitaitoiset opettajat, jotka tarjoavat vain mitä sinun täytyy onnistua, mukaan lukien:

intensiivinen Englanti ja akateemista valmistautumista, jossa 8-viikon istunnoissa Ei TOEFL vaatimusta kirjoittautua DVC niille, jotka suorittavat Advanced B Englanti ohjelma Ei TOEFL vaatimusta kirjoittautua DVC niille, jotka suorittavat Academic Bridge ohjelmat erilaisia ​​suunnitellun kulttuuri- ja yhteiskunnalliseen toimintaan asuminen koordinaattori, joka vierailee ja haastattelee kaikki loma perheiden laadun varmistamiseksi, ja auttaa opiskelijoille asunnon ja muiden asumisen vaihtoehtoja motivoitunut opiskelijat: 95% jatka korkeakoulutasolla Diablo Valley College on numero yksi syöttölaite toimielin University of California at Berkeleyn sekä kotimaisille ja kansainvälisille opiskelijoille.

Diablo Valley College (DVC)

Vuonna 1949 Diablo Valley College Pleasant Hill, Kalifornia on julkinen yhteisö college joka istuu varjossa Mount Diablo, lähellä Berkeley ja San Franciscossa. Se tarjoaa turvallisen, ystävällisen edistävä ympäristö opiskeluun. Osa DVC: n tehtävänä on tarjota kaikille yhteisön jäsenille pääsy korkeakoulutukseen ja edullinen polku korkeakoulututkintoa. Tarjoamalla kahden ensimmäisen USA: kandidaatin tutkinto, DVC on yksi menestyksekkäimmistä yliopiston siirto ohjelmia Kaliforniassa.

Neljä erinomaista syytä opiskella Diablo Valley College (DVC)

  1. Erinomainen Tutkijat:

2 vuotta DVC + 2 vuotta yliopistossa = kandidaatin tutkinto. Opiskeltuaan kaksi vuotta DVC, oppilailla on monia vaihtoehtoja siirtää yliopistoon täydentää kandidaatin tutkinnon vasta kaksi vuotta.

DVC siirtää enemmän opiskelijoita Berkeleyn kuin mikään muu instituutio Yhdysvalloissa. DVC on Transfer Sisäänpääsy Takaukset (TAG), jotka takaavat kansainvälisten opiskelijoiden maahantuloa UC Davis, UC Irvine, UC Merced, UC Santa Barbara ja UC Santa Cruz. Lisäksi DVC on siirtää sopimukset kaikkien 23 California State yliopistot johon kuuluu San Francisco State University, San Jose State University ja San Diego State University.

  1. Erinomainen Arvo:

    Aloitat kandidaatin tutkinto DVC voi säästää tuhansia dollareita verrattuna alkaen neljän vuoden yliopisto.

    Opetusta DVC varten kokopäiväinen kansainvälinen opiskelija on noin 6000 dollaria per lukuvuosi, joka on alhaisimpia lukukausimaksuja Yhdysvalloissa.

  2. Erinomainen Student Services:

    DVC: n International Students Hakutoimisto ja Services Office (ISA) tarjoaa opiskelijalle tukea vakuuttaa majoitus DVC on onnistunut sekä nautittavaa. ISAS henkilökunta tarjoaa henkilökohtaista huomiota jokaiselle oppilaalle tunnustuksia ohjauksen, akateemisen suuntautumiseen, tietenkin rekisteröinti, maahanmuutto, asuminen, sairausvakuutus ja työllisyyden neuvoa. DVC: n Englanti kielellä keskustassa, International Education Center (IEC), tarjoaa tehostettua akateemisten Englanti kielellä ohjelmia voit valmistautua yliopisto-opintoja. Opiskelijat IEC avustaa siirtymiseen DVC, mikä tekee prosessista yksinkertaisen ja aika-tehokkaita.

  3. Excellent Sijainti:

DVC sijaitsee kaupungin Pleasant Hill San Franciscon Bay Area osavaltiossa Kaliforniassa.

Pleasant Hill, esikaupunkialueella San Francisco, on kaupunki 34000 ihmistä, joilla on vahva yhteisöllisyyden tunnetta ja pikkukaupungin charmia houkuttelee kävijöitä vuosittain. Pleasant Hill leuto ilmasto on lähes 300 aurinkoista päivää vuodessa. Pleasant Hill on vain 38 minuutin matka suoralla junalla San Francisco. San Francisco pidetään yhtenä kauneimmista kaupungeista maailmassa ja ylpeilee maailmanluokan museoita, ravintoloita ja kauppoja.

Viikonloppuisin, et enää kuin muutaman tunnin päässä nauttivat suurta hiihtoa Sierra Nevadan vuoristossa, patikointia Yosemiten kansallispuisto, viinin maistelua kuuluisan Napa Valley tai surfing Tyynellämerellä.

Ohjelmia tarjotaan:

Opiskelijat voivat valita yli 45 suurten ja 40 todistus ohjelmia. DVC tarjoaa osakkuusyrityksen tutkinto taiteen, osakkuusyrityksen tutkinto tieteen, kunniakirjan ja siirtää ohjelmat neljän vuoden yliopistoille. Opiskelijat täyttämällä todistuksia tai yhdistävät astetta ovat oikeutettuja Vapaaehtoinen harjoittelu, yhden vuoden työ hyötyä kansainvälisille opiskelijoille.

Aloita päivämäärät:

Elokuussa (syyslukukauden) tai tammikuussa (kevätlukukausi).

Hakuajat:

syyslukukauden: 1. kesäkuuta / kevätlukukausi: 1 marraskuu

Akkreditointi:

DVC on julkinen yhteisö yliopistolla ja on akkreditoitu ammattikorkeakoulut komissiolle Länsi liitto kouluissa ja oppilaitoksissa (WASC) kokonaisuutena, joka tarjoaa tasokasta korkeakoulutusta amerikkalaisten sekä kansainvälisiä opiskelijoita.

Opiskelijoiden lukumäärä:

Noin 20000 kokopäiväistä ja osa-aikaisten opiskelijoiden lukumäärä kansainvälisiä opiskelijoita: Yli 1500 opiskelijaa 68 maasta

Student toiminta:

DVC on yli 30 oppilaan klubit edustavat monenlaisia ​​etuja teatterista, tanssi, musiikki, orkesteri, julkinen puhuminen, liiketoiminnan opiskelija hallitukselle. Opiskelijoille kiinnostunut yleisurheilu, DVC tarjoaa 13 kollegiaalinen urheilun miesten ja naisten, kuten baseball, koripallo, amerikkalainen jalkapallo, tennis, uinti ja vesipallo. Opiskelijoita kannustetaan myös ilmoittautua erilaisiin liikunnan kursseja myös tanssia, aquatics, keilailu, golf, jalkapallo ja lentopallo vain muutamia.

Asuminen:

Kansainväliset opiskelijat on useita vaihtoehtoja asuvat majoitusta. Opiskelijat voivat halutessaan asua isäntäperheessä, jossa amerikkalainen perhe, yksityisessä asunnossa kävelyetäisyydellä kampuksella tai asumisen omatoimista järjestämistä. Homestay majoitukset hallitaan Diablo Valley Homestay ja lisätietoa hakemisesta voi olla niiden verkkosivuilla: http://www.diablovalleyhomestay.com/ Asunto majoitukset hallitaan Rexidence Asuin- palvelut ja opiskelijat voivat hakea verkossa kautta verkkosivuilla: http: //www.rexidence.com Enemmän tietoa asuntojen on saatavilla osoitteessa http://www.dvc.edu/international/resources/housing.htm

Sairausvakuutus:

Kaikki F-1 viisumi kansainväliset opiskelijat ovat velvollisia ostamaan sairausvakuutus alkaen DVC kunkin lukukauden. Sairausvakuutus lisätään kustannuksia lukukausimaksuista ja on maksettava kahden ensimmäisen viikon lukukauden.

DVC Pääsyvaatimukset:

Ollakseen oikeutettu hakemaan DVC, sinun on saavuttanut vastaavan Yhdysvaltain ylioppilastutkinto ja olla vähintään 16-vuotiaita. Opiskelijat, joiden äidinkieli ei ole Englanti tai jotka eivät ole valmistunut Englanti-keski lukion, on myös todistettava Englanti kielitaito. DVC hyväksyy loppuun IEC Advanced B tasolla, TOEFL (500 PBT tai 61 IBT), ITEP 4 tai IELTS vähintään pisteet 5,5 ottamista. * PBT TOEFL testit on tehtävä Yhdysvaltain sisällä

International Education Center Diablo Valley College (IEC)

International Education Center at Diablo Valley College (IEC) avattiin vuonna 2000, ja sen jälkeen on tyytyväinen opiskelijaa yli 40 maasta. International Education Center tarjoaa intensiivisiä Englanti, akateemista valmistautumista ja ehdollinen pääsy Diablo Valley College (DVC); numero yksi siirto Community College UC Berkeley! IEC tarjoaa 6 eri akateemisten ESL ja on 6 istuntoa vuodessa, jotka ovat kumpikin 8 viikkoa pitkä. Lisäksi IEC joukkuetta DVC tarjota 3 akateemisten silta ohjelmia vuodessa.

Päätyttyä korkeimman tason Englanti, 95% IEC opiskelijat jatkavat opintojaan Diablo Valley College ja muut oppilaitokset ja korkeakoulut kaikkialla Yhdysvalloissa kautta siirto-ohjelma, opiskelija voi suorittaa kahden ensimmäisen kandidaatin tutkinto opinto, ja sitten siirtää määrä University of California kampuksilla, California State University kampuksilla, yksityistä tai out-of-state yliopistoissa.

Neljä erinomaista syytä opiskella Englanti on International Education Center (IEC)

Erinomainen Tutkijat:

Luokkakoot ovat pieniä, enintään 15 opiskelijaa varmistaa alhaisen opiskelija opettaja-suhde, yksittäiset huomiota, ja opiskelija menestys. Korkeasti koulutettujen ohjaajien kaikki tilalla maisteri Opetus Englanti toisena kielenä (TESL), Kielitieteen tai liittyvältä alalta ja ovat opettaneet ulkomailla. Motivoitunut opiskelijat: 95% IEC opiskelijoiden jatka DVC tai muissa yliopistoissa.

Easy Entry:

Yksinkertainen pääsyvaatimukset: IEC sovellus, hakemusmaksu, ja tiliote. Ei TOEFL on velvollinen siirtämään DVC. Opiskelijat, jotka suorittaa korkeimpaan akateemisen ESL klo IEC ole suoraa pääsyä DVC ottamatta TOEFL. Useita alkamis ja ohjelmat vuodessa: 1) 8 viikkoa Academic Englanti Program 2) 6-7 viikkoa Academic Bridge ohjelmat läpi DVC 6 aloitus päivämäärät Academic ESL, 3 aloituspäivät päässä sillalta ohjelmista mikä ei "alas aika" odottaa lukukauden alkaa.

Kiitettävä Opiskelija Palvelut:

Monet järjestäytynyt toiminta sekä vapaaehtoisena ja yhdyskuntapalvelu mahdollisuudet. Viikoittain työpajoja ja opiskelijoiden neuvonta kuten läksyt apua, DVC siirto, Bridge-ohjelma tiedotustilaisuuksia, ja akateeminen neuvonta. Pääsy DVC Library, atk-luokkia, ja kirjakauppa alennukset.

Erinomainen sijainti:

IEC sijaitsee aivan kadun toisella DVC ja luokat pidetään sekä DVC kampuksen ja IEC kampuksella. Kävelymatkan päässä linja kauttakulkukeskus tarjoaa nopean ja helpon matkustaa ja IEC ja DVC kampukset ja rautatieasemalle San Francisco.

Student toiminta:

IEC tarjoaa opiskelijoille monia mahdollisuuksia harjoitella Englanti taitoja todellisessa maailmassa. Viikonloppuretkiä, vapaaehtoistyötä mahdollisuuksia, akateemisen työpajoja, ja päivittäinen toiminta järjestetään 3-5 kertaa viikossa korostaa ja hyödyntää hauska ja jännittävä ympäristö California on tarjottavanaan. Lumesta-hiihtoretkiä perjantaihin kotitehtäviä apua, yliopiston kampuksella matkat kodittomien suojassa vapaaehtoistyöhön, IEC: n toiminta on niin paljon enemmän kuin hauskaa opintomatkoja. Kannustamme oppilaita liittymään toimintaan paitsi laajentaa opinto-ulkomailla kokemus, mutta harjoitella Englanti ja saada tietää niiden lähiympäristössä sekä luokkatovereidensa. Jotkin näistä toimista ovat maksuttomia kuitenkin, jotkut vaativat lisätukea.

Asuminen:

Kansainväliset opiskelijat on useita vaihtoehtoja asuvat majoitusta. Opiskelijat voivat halutessaan asua isäntäperheessä, jossa amerikkalainen perhe, yksityisessä asunnossa kävelyetäisyydellä kampuksella, tai ne voivat asumisen omatoimista järjestämistä. Homestay majoitus järjestetään ja hallitaan Diablo Valley Homestay.

Ohjeet soveltaa voivat olla niiden verkkosivuilla:

http://www.diablovalleyhomestay.com/ asunto majoitukset järjestetään ja hallitaan Rexidence Asuin- palvelut ja opiskelijat voivat hakea verkossa kautta verkkosivuilla: http://www.rexidence.com Lisätietoja koskien asuntoja on saatavilla osoitteessa http: // www .iec-dvc.org / kotelo /

Sairausvakuutus:

Kaikki F-1 viisumi kansainväliset opiskelijat ovat velvollisia ostamaan sairausvakuutus IEC alussa kunkin istunnon. IEC hyväksyy vain sairausvakuutus luopuivat F-1 viisumi kansainvälisten opiskelijoiden opinto

Sijoitus:

Kaikki uudet IEC opiskelijat otetaan lähtötasotestin aikana suuntautuminen määrittää niiden taso Englanti. Aikana tasokoe opiskelijat arvioidaan tietojaan lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen, kielioppi, ja kuunnellen Englanti. IEC ei tarjoa kursseja aloittelijoista Englanti kielen oppimisen. Mahdollisille IEC opiskelijoilla tulee olla perustiedot oikeinkirjoitus taidot, osaa kirjoittaa lauseita, ja pystyy lukemaan ja ymmärtämään yksinkertaisia ​​kappaleita. Vaikka opiskelijat ilman näitä taitoja voi silti osallistua IEC, niitä voidaan pyytää palkata personal tutor ja toista säätiön tason luokassa ennen näitä taitoja opitaan.

Sijainnit

Miellyttävä kukkula

Diablo Valley College

Osoite
International Education Center at Diablo Valley College (IEC)
246 Golf Club Road,
Pleasant Hill

94523 Miellyttävä kukkula, Kalifornia, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 925-685-1230