International Center For Language Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ICLS tarjoaa Englanti kuin toisena kielenä (ESL) luokat ammattilaisille ja opiskelijoille luokissa, jotka ovat yksilöllisesti keskittynyt tarpeisiin opiskelijat.

Tällä ICLS, keskitymme luomaan yhteisön kautta ystävällinen henkilökohtaista palvelua, omistettu ohjaajien ja retket luokkahuoneen ulkopuolella, jotka edistävät kulttuurista ymmärrystä ja keskustelua. Meidän ESL opiskelijat ovat ihmisiä, ei numeroita.

ESL opettajat käyttävät aiheuttama Discourse menetelmä, joka kannustaa jatkuva suullinen harjoittelu luokkahuoneessa harjoittamalla opiskelijoiden vaihdetaan jatkuvasti opettajan kanssa. Tämä menetelmä auttaa oppilaita uppoutua Englanti, jotta he voivat puhua ja ymmärtää kielen syntyperäinen puhuja.

Oppitunnit pidetään meidän kätevästi koulu sydämessä Washington DC. Tarjotaan kaikilla tasoilla, ICLS "Intensive Englanti ohjelma (HOJKS) korostaa puhumiseen, kuuntelemiseen, lukeminen, ja kirjoittaminen ymmärtäminen yksilöille, diplomaatteja, liike-elämän ammattilaisia ​​ja yliopiston opiskelijat, jotka on parannettava taitojaan työn, työharjoittelun tai yliopiston tutkimuksessa. Saapuvat opiskelijat saavat tasokoe määrittää niiden lähtötasona; Englanti on ainoa käytetty kieli luokkahuoneessa.

Meidän ESL ohjelma menee pidemmälle meidän luokkahuoneen ovet. Tarjoamme opiskelijoille tietoa asumisratkaisuja auttaa heitä asettua Washington, DC ja retkiä museoihin, ulkoilua, kauppoja ja ravintoloita auttaa heitä tullut varmuus niiden puhekielen taitoja.

Koska ICLS on sallittua liittovaltion lain ilmoittautua ei-maahanmuuttaja ulkomaalainen opiskelijoita, opiskelijat F-1 viisumi säilyttävät opiskelijan asema, kun he ilmoittautua kanssamme.

Sijainnit

Washington

International Center For Language Studies

Osoite
International Center for Language Studies, Inc. |
1133 15th St. NW Suite 600 |

20005-2710 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 202-639-8800