Institute Of Technology (All Campuses in CA and OR)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kauppakorkeakoulut Kaliforniassa ja Oregonissa

Jos etsit ammattikoulutusohjelmia länsirannikolla, katso tekniikan instituutti. Voimme auttaa sinua saamaan ammatillista tietoa ja taitoja, joita tarvitset hallitaksesi elämääsi ja jatkaaksesi uutta uraa.

Kun valitset IOT: n, sinusta tulee osa tukevaa ja kutsuvaa yhteisöä, joka tarjoaa urakeskeistä koulutusta ja todellisia menestymismahdollisuuksia. Kokeneiden ohjaajien, urapalveluiden henkilökunnan ja opiskelijoiden menestymiskeskuksen avulla löydät resurssit ja avun, joita tarvitset uuden urasi aloittamiseen. Lisäksi joustavien luokkien aikataulujen avulla voit tasapainottaa elämän vaatimukset ja koulutuksesi.

Tarjoamme urakeskeistä koulutusta joillakin nykypäivän suosituimmista aloista, kuten kosmetologia, parturi, rikosoikeus, kulinaarinen, lääketieteellinen ja tekninen. Riippumatta siitä, minkä ohjelman valitset, opit tiedekunnalta, joka jakaa mielellään alan kokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Urakohtaisen opetussuunnitelman ja käytännön kokemuksen avulla voit olla valmis siirtymään uuteen työhön aikaisemmin kuin luulit mahdolliseksi.

Jos etsit ammatillista koulutusta, joka voi auttaa sinua ottamaan seuraavan askeleen urallasi, ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja ohjelmistamme.

Tarjoamme urakeskeistä koulutusta joillakin nykypäivän suosituimmista aloista, mukaan lukien rikosoikeus, kulinaarinen, lääketieteellinen, tekninen, parturi ja kosmetologia. Riippumatta siitä, minkä ohjelman valitset, opit tiedekunnalta, joka jakaa mielellään alan kokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Urakohtaisen opetussuunnitelman ja käytännön kokemuksen avulla voit olla valmis siirtymään uuteen työhön aikaisemmin kuin luulit mahdolliseksi.

Jos etsit ammatillista koulutusta, joka voi auttaa sinua ottamaan seuraavan askeleen urallasi, ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja ohjelmistamme.

Sijainnit

Clovis

Osoite
564 W. Herndon Avenue
Clovis, CA. 93612

Clovis, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin