Indiana University Maurer School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Paikalliset juuret, maailmanlaajuinen läsnäolo

Vuonna 1842 perustettu Indiana University Maurer School of Law on yhdeksäs vanhin lakikoulu Yhdysvalloissa ja ensimmäinen valtion koulu Midwestissä. Sijaitsee kauniisti metsäisessä ympäristössä Bloomingtonissa, klassisessa college-kaupungissa, IU: n kampus on jatkuvasti kansakunnan kauneimpien joukossa. Perintömme on paikallinen, mutta läsnäolomme on maailmanlaajuinen: yli puolet valmistuneistamme löytää työpaikkoja Indianan ulkopuolella.

118307_118274_6912_h.jpg

Historia

Ylpeä historia, lupaava tulevaisuus

175 vuoden kasvu ja muutos ovat muokkaaneet Indiana Lawin luonnetta ja mainetta.

Koulu avattiin vuonna 1842 ensimmäisenä yliopistollisena oikeustieteellisenä kouluna Midwestissä. Kun perustettiin lakikoulu, yliopiston valvojat ilmoittivat aikomuksestaan luoda koulu, joka olisi "alempi kuin mikään länsipuoli vuorista", joka valmistaisi oppilaat yhdistämään korkean stipendin etiikkaan.

Aikaiset vuodet

Joulukuun 5. päivänä 1842 professori David McDonald antoi ensimmäisen luennon Indiana-yliopiston uuden lakiosaston luokalle, yhdeksännen lakikoulun kansakunnalle ja ensimmäiseen valtion oikeustieteelliseen kouluun Midwestissä. Ei ole kirjaa siitä, kuinka monta opiskelijaa oli ensimmäisessä luokassa, mutta ensimmäisessä luokassa oli viisi lukua vuonna 1844.

Lakiosasto kukoisti alkuvuosien aikana McDonaldin ja muiden arvostettujen juristien johdolla, ja sisällissodan jälkeen ilmoittautuminen lisääntyi ja valmistui 32 vuonna 1871, yli puolet yliopiston tutkinnon suorittaneista.

Vuonna 1889 huoltajat palauttivat lakiosaston lakikouluksi, nimittäen ensimmäisenä dekaanina David D. Bantan. Amerikan lakikoulujen yhdistys perustettiin vuonna 1900, ja Indiana-laki oli yksi tämän ryhmän 25 peruskirjajäsenestä. Oikeudellinen koulu ilmoittautui 125 opiskelijaa vuonna 1900, ja siellä oli kolme tiedekuntaa ja lakikirjasto 4 000 kappaletta. Vuonna 1908 Indiana Law muutti Maxwell Halliin, jossa se säilyi 1950-luvun puoliväliin saakka.

Indiana Law valmistui alusta alkaen asteittain ensimmäisen naisen, Tamar Althousen, vuonna 1892, ensimmäisen Aasian-Amerikan, Masuji Miyakawan, kanssa vuonna 1905. Sam Dargan, ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen, valmistui vuonna 1909. Indiana Lawn kansainvälinen ohjelma alkoi lukuisilla opiskelijoilla Filippiineiltä valmistui vuonna 1907 ja sen LLM-tutkinto perustettiin vuonna 1919.

1925-luvun lopulla lakikoulu lanseerasi Indiana Law Journal -lehden, ja ensimmäisessä opiskelijoiden toimituksellisessa paneelissa oli Pearl Lee Vernon, Indiana Lawin ainoa tuolloin nainen, joka valmistui ensimmäisenä luokassaan.

Kasvu ja kansalliset kiitokset

1930-luvulla ja 40-luvulla, Indiana Law nousi Bernard Gavitin deanshipin mukaan kansan hienoimmiksi lakikouluiksi, legendaarinen tiedekunta, kuten Jerome Hall, Fowler Harper, Ralph Fuchs, Frank Horack ja Austin Clifford. Kun toinen maailmansota puhkesi, ilmoittautuminen kertyi alimmaksi 1870-luvulta lähtien, ja vain 23 opiskelijaa ilmoittautui 1943–44. Sodan jälkeen Law Schoolin ilmoittautuminen räjähti ja saavutti 416 vuonna 1948-49, ja vastauksena lakikoulu lisäsi 13 arvostettua opettajaa ja tutkijaa.

1950-luvulla Maxwell Hall ei ollut tarpeeksi suuri pitämään kasvavaa koulua. Dean Gavit alkoi suunnitella uutta rakennusta, mutta huono terveys pakotti hänet erottamaan deanshipin. Leon Wallace, professori vuodesta 1939, nimettiin dekaaniksi vuonna 1952 ja otti suunnitelmat. "Maxwellin hullut munkit", kuten lainopiskelijat olivat tulleet tunnetuksi, aloittavat luokkansa uudessa lakikoulurakennuksessa syksyllä 1956.

1960- ja 70-luvuilla Indiana-lakia johtivat dekaanit W. Burnett Harvey ja Douglass Boshkoff. Vastaanottokriteerit tulivat valikoivammiksi, ja lakikoulu korosti painopistettä huippuosaamiseen, nimittäen suuren määrän nuoria tiedekuntia, joilla oli huipputiedot. Vuonna 1972 ilmoittautuminen oli 617.

Vuonna 1977 yliopiston hallinto uudisti sitoumuksensa oikeustieteelliseen oppilaitokseen, joka lupasi Dean Sheldon J. Plagerille laajan parannuspaketin, johon sisältyi myös tiedekunnan lisätehtäviä, korkeampia tiedekuntien palkkoja, lainopiston rahoituksen parantamista ja 12,6 miljoonan dollarin rakennusten lisäystä ja kunnostusta projekti.

Globaali näkökulma

1990-luvulla Dean Alfred C. Aman laajensi Indiana Lawn näkökulmaa, jolloin se oppii ja apurahansa laajensi. Indiana Journal of Global Legal Studies aloitettiin, ja lainopisto lisäsi useita tunnettuja tiedekunnan jäseniä.

Vaikuttava luettelo tiedekunnista ja opiskelijoista sijoittaa edelleen Indiana Lawin yhdeksi Amerikan johtavista julkisoikeudellisista kouluista. Vuonna 2006 Indiana-laki sisälsi strategisen suunnitelman, jolla pyritään edistämään koulua ja sen oppilaita sitoutumalla huippuosaamiseen opetuksessa, apurahoissa ja julkisissa palveluissa sekä toisiaan tukevaa suhdetta erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Lakikirjasto väittää edelleen laskun olevan yksi maan johtavista oikeudellisista tutkimuslaitoksista. Kliininen ohjelma ja monialaiset tutkimuskeskukset, kuten maailmanlaajuisen oikeudellisen ammattikeskuksen keskus, henkisen omaisuuden tutkimuksen keskus, perustuslaillisen demokratian keskus ja sovellettavan kyberturvallisuustutkimuksen keskus, kartoittavat uutta perustaa Indiana Law -perinteelle.

Lauren Robel nimettiin lakikoulun dekaaniksi vuonna 2003, joka oli ensimmäinen nainen, joka palveli tässä tehtävässä. Koulun alumnina hän oli ollut tiedekunnan jäsen vuodesta 1985 ja dekaani vuodesta 1991 lähtien. Dean Robelin johdolla Lilly Endowment Inc: n vuonna 2007 myöntämä 25 miljoonan dollarin apuraha mahdollisti Indiana Lawn houkutella ja säilyttää poikkeuksellisia opettajia ja tutkijoita. perustaa koulu yhdeksi maan parhaista julkisista yliopistoista.

Maurerin oikeuslaitos

Joulukuussa 2008 IU: n presidentti Michael A. McRobbie ilmoitti 35 miljoonan dollarin lahjan oikeuskoululle säveltäjä Michael S. Maurer, JD'67, ja hänen vaimonsa Janie. Koulu nimettiin uudelleen Michael Maurerin oikeustieteiden korkeakouluksi Maurerin tuen tunnustamiseksi.

Maurer liittyi lahjoituksensa merkitykseen hänen suhteeseensa Indiana Lawiin. "Tämä lahja on minulle erityinen, koska se on tilaisuus sanoa kiitos laitokselle, joka on tehnyt mahdolliseksi menestyksen oikeudellisessa ja liike-elämän urassani, IU: n oikeustieteellisen koulun Bloomingtonissa", hän sanoi. "Janie ja minä annamme tämän panoksen oikeuskouluun luottavaisesti Lauren Robeliin, joka on palvellut koulumme niin hyvin. Odotamme täysin Dean Robelin ohjeiden mukaan, että tämä koulu tunnustetaan eliittioppilaitokseksi ja varmasti yksi hienoimmista julkisoikeudesta kouluissa. "

2010: Strategisointi tulevaisuutta varten

Vuonna 2012 Dean Robel nimitettiin Indiana Universityn Bloomingtonin provostiksi ja yliopiston varatoimitusjohtajaksi. Johtoryhmän jäsen Dean Hannah Buxbaum toimi väliaikaisena dekaanina tammikuuhun 2014 asti, jolloin Austen L. Parrish nimitettiin oikeuskoulun dekaaniksi. Entinen varapuheenjohtaja ja väliaikainen dekaani Lounais-Law Schoolissa, Los Angelesissa, Parrish ja tiedekunta ovat kehittäneet uusia strategioita koulun pitkän aikavälin vaurautta varten.

Baier Hall ja Jerome Hall -kirjasto

Toukokuussa 2014 lainopisto sai kolmannen kahdeksannumeroisen lahjansa: 20 miljoonan dollarin kiinteistön lahjan Lowell E. Baierilta, JD'64: ltä, pitkän aikavälin laitosten kehittämistä varten. Law school -rakennuksen nimi oli Baier Hall, ja lainopillisen kirjaston nimeksi nimettiin Jerome Hall -kirjasto Baierin suosikin professorin ja pitkäaikaisen mentorin kunniaksi.

”Minulla on syvästi kunnia, että tilaisuus tehdä tämä lahja lainopistolle”, Baier sanoi. ”Erityisesti olen tyytyväinen siihen, että kirjasto nimetään uudelleen professori-salin kunniaksi, jonka opetus ja mentorointi olivat niin tärkeitä menestykselleni opiskelijana ja joiden viisaus on jatkanut opastusta koko urani ajan. Tämä lahja takaa lakikoulun ja lakikirjaston jatkuvan eheyden, sen sielun, innoittamalla akateemisen ja oppilaitoksen parhaita saavutuksia - muista, että paikan tunne luo tarkoituksen.

Indiana Lawin tulevaisuus näyttää valoisammalta kuin koskaan, koska sen alumnien ja ystävien valtava anteliaisuus, sen tiedekunnan omistautuminen ja sitoutuminen sekä opiskelijoiden lahjakkuus ja sitkeys näyttävät kirkkaammilta.

Sijainnit

Bloomington

Osoite
211 South Indiana Avenue
47405 Bloomington, Indiana, Yhdysvallat

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: