Lue virallinen kuvaus

Koulutus, joka muuttaa maailmaa

The University of Alabama at Birmingham on kattava kaupunkiyliopisto, jolla on kansallisesti tunnustettu akateeminen terveyskeskus. Se on Alabamin osavaltion suurin tutkimuslaitos ja yliopisto on Alabama'n suurin työnantaja. Jos etsit "tietoa, joka muuttaa maailmaa", niin UAB on sinulle! Tämä lause kulkee yliopiston kulttuurin ytimessä, ajaa UAB: n tehtävänä kouluttaa monipuolista opiskelijaväestöä, hakea uutta tutkimusta, palvella sen paikallisia ja globaaleja yhteisöjä ja kasvattaa taloudellista kehitystä parantaakseen elämää Birminghamissa ja Alabamassa.

Sinun tulee liittyä kansainväliseen yhteisöön siellä. Sijaitsevat valtion suurimman kaupungin sydämessä, olet lähellä parhaita, mitä eteläisen Amerikan on tarjota.

Järkevä matka oppilaitoksen elämään alkaa täältä, huipputekniikan palveluilla, lukuisilla oppimisresursseilla, aktiivisella opiskelijaelimellä ja suurella yliopistollisella yleisurheilulla. Se on vain alku-UAB: lla on lukemattomia mahdollisuuksia sinulle.

Suuri kampus, upeat tilat

UAB tarjoaa sinulle erinomaista koulutusta, joka sopii yhteen akateemisen ja sosiaalisen kokemuksen kanssa. Maailmanluokan tiedekunnan lisäksi yliopisto auttaa sinua luokkojen ulkopuolella tarjoamalla monenlaisia ​​akateemisia palveluja ja resursseja.

Yliopisto investoi jatkuvasti. Viimeksi äskettäin UAB rakensi joulukuussa 2015 avatun uuden Hill Student Centerin. Tämä vaikuttava laitos tarjoaa tilaa opiskelijoiden aktiviteeteille, kokoontumisille ja palveluille sekä kokous- ja konferenssitiloille. Löydät päivitetyt ruokailutilat, stadioni-tyylisen teatterin, 2-kerroksisen kirjakaupan ja teknologiamyymälän. Mukana on myös One-Stop Student -palvelukeskus, jolla päästään sisäänpääsyyn, kurssin rekisteröintiin, opiskelijoiden kirjanpitoon, pysäköintitilaan, taloudelliseen apuun ja opiskelijan tunnistamiseen.

Vain muutaman askeleen päässä kaikesta

INTO The University of Alabama at Birmingham sijaitsee aivan kampuksen sydämessä, vain muutaman askeleen päässä Campus Greenista. Heillä on kaikki tarvittava apu, jotta voit opiskella Yhdysvalloissa menestystä.

INTO UAB tarjoaa parhaan oppimisympäristön, jotta voit sijoittaa koulutustasi. Hyvin päteviä ohjaajia, viimeisintä teknologiaa tarjoavat tilat, pienet luokat, henkilökohtainen tuki, sosiaalinen toiminta ja vieraanvarainen yhteisö auttavat rikkaiden kampuskokemusten ansiosta.

Kun opiskelet täällä, nautit kaikista kampuksen elämästä yhdellä amerikkalaisella yliopistolla. Asuminen ja oppiminen The University of Alabama at Birmingham sydämessä The University of Alabama at Birmingham kampuksella, tapaat uusia ystäviä sekä amerikkalaisten että kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua kaikkiin UAB: n akateemisiin, sosiaalisiin ja kulttuurisiin voimavaroihin ja toimintoihin.

Valmistaudu sinua tulevaisuuteen

UAB-opiskelijana voit nauttia kaikista kampuksen palveluista ja oppimisresursseista. Näitä ovat yliopiston akateeminen menestyskeskus, joka edistää ja edistää opiskelijoiden menestystä, parantaa akateemista suorituskykyä ja innostaa sinut saavuttamaan akateemiset, ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteet. INTO UAB -resursseja on tarkoituksellisesti suunniteltu helpottamaan persoonallisuutesi kaltaisia ​​kokemuksia ja valmistautumaan elämään valmistumisen jälkeen.

INTO UAB-palveluihin

Learning Resource Center - auttaa oppimaan

INTO UAB Learning Resource Center on elintärkeä osa kokemusta. Menestys on välttämätöntä. Tarjoamme pääsyn tutorointipalveluihin, resurssien kirjoittamiseen ja mentorointiohjelmiin, jotka auttavat sinua saavuttamaan tämän menestyksen.


Kielten neuvonantajat - Englannin hallintaa

Ymmärrämme, että yksi Yhdysvaltain koulutuksen keskeisistä osista hallitsee englantia. Tavoitteenamme on, että voit olla tehokas kommunikaattori UAB: n aikana. Autamme sinua saavuttamaan tämän antamalla INTO UAB-keskuksen englanninkielisiä neuvonantajia.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

The University of Alabama at Birmingham

Akateemisesti tarkka ohjelma tarjoaa laadukasta englannin kielen opetusta ja taitoja menestyä The University of Alabama at Birmingham . ... [+]

Akateemisesti tarkka ohjelma tarjoaa laadukasta englannin kielen opetusta ja taitoja menestyä The University of Alabama at Birmingham .

Kurssin pituus: Kevät: 15 viikkoa (mukaan lukien orientaatio) Kesä: 14 viikkoa (mukaan lukien orientaatio) Syksy: 15 viikkoa (mukaan lukien orientaatio)

Kurssin ominaisuudet

Mitä opit:

Esitä puhuneet ja kirjoitetut ideat tarkasti ja tehokkaasti englanniksi;Kirjoita tutkimuspapereita, joissa käytetään oikein viittauksia ja viittauksia;Lue, ymmärrä ja arvioi kriittisesti akateemisia tekstejä;Ymmärrä ja käytä akateemisten tieteenalojen yhteistä sanastoa;Ota hyödyllisiä ja tarkkoja muistiinpanoja akateemisissa luentoissa ja esityksissä;Ymmärtää Yhdysvaltain arvot akateemisessa ympäristössä.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-3 lukukauttaAloituspäivät: 2018: lokakuu; 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuPalkkiot: Alkaen $ 7,060Luokka tuntia: vähintään 18 tuntia viikossaPalkinto: Akateemiset englantilaiset opiskelijat voivat siirtyä Pathway ohjelmaan tai suoraa pääsyä UAB-tutkinto-ohjelmaan saavuttaakseen vaaditun kielitason ja kaikkien muiden vaatimusten täyttämisen.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjakson3-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Pathway-ohjelma jatkotutkintoon tähtääville

The University of Alabama at Birmingham

Opiskelijat, jotka läpäistyään INTO UAB Jatko Pathway ohjelman Bioteknologia on varmistettu eteneminen on UAB jatko biotekniikan koulutusohjelma esittäessä muita tarvitta ... [+]

Opiskelijat, jotka läpäistyään INTO UAB Jatko Pathway ohjelman Bioteknologia on varmistettu eteneminen on UAB jatko biotekniikan koulutusohjelma esittäessä muita tarvittavan sovelluksen materiaaleja. Kun olet suorittanut Pathway ohjelman onnistuneesti, sinulla on taattu pääsy jatko-ohjelmaan. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

37 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia25 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

37 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia28 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Kansainväliset opiskelijat ovat taatusti päässeet UAB: n Biotekniikan Master of Science -ohjelmaan sen jälkeen, kun hän on suorittanut Biotekniikan Graduate Pathway ja täyttänyt kaikki etenemisvaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi INTO UAB Graduate Pathway -ohjelman liiketoiminnassa, saavat jatkoa UAB-tutkinnon suorittaneelle liiketoiminnan tutkinto- ... [+]

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi INTO UAB Graduate Pathway -ohjelman liiketoiminnassa, saavat jatkoa UAB-tutkinnon suorittaneelle liiketoiminnan tutkinto-ohjelmalle toimitettaessa tarvittavat lisäaineistot. Kun olet suorittanut Pathway ohjelman onnistuneesti, sinulla on taattu pääsy jatko-ohjelmaan. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

36 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia24 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

36 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia27 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Award: Opiskelija taataan pääsy Master of Business Administration-ohjelma UAB jälkeen läpäisemisen Graduate Pathway ja täyttää kaikki etenemistä vaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi INTO UAB: n Graduate Pathway -ohjelman englanninkielisen opetuksen muille kielille (TESOL), saavat siirtymisen UAB: n jat ... [+]

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi INTO UAB: n Graduate Pathway -ohjelman englanninkielisen opetuksen muille kielille (TESOL), saavat siirtymisen UAB: n jatko-opintoihin englannin kieltenopettajille (TESOL).

Kun olet suorittanut Pathway ohjelman onnistuneesti, sinulla on taattu pääsy jatko-ohjelmaan. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

120 luotto-ohjelmaaPathway 32 luotto tuntia88 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

120 luotto-ohjelmaaPathway 16 luotto tuntia104 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Opiskelijoille taataan UAB: n Master of Arts -opetuksen opettaminen englanniksi muiden kielten kaiuttimiin (TESOL) UAB: n suorittamisen jälkeen, kun hän on suorittanut suorittaneen Pathway ja täyttänyt kaikki etenemisvaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Pathway ohjelma tarjoaa akateemista, kielellistä ja kulttuurista tukea USA: n yliopiston onnistumiseksi. Opiskelijoille taataan jatko-opiskelu jatko-opinto-ohjelmalle luo ... [+]

Pathway ohjelma tarjoaa akateemista, kielellistä ja kulttuurista tukea USA: n yliopiston onnistumiseksi. Opiskelijoille taataan jatko-opiskelu jatko-opinto-ohjelmalle luotto-ansaitsevien kurssien avulla. Opiskelijat, jotka läpäistyään INTO UAB Jatko Pathway Ohjelman erityisopetuksessa on varmistettu eteneminen on UAB jatko erityisopetus koulutusohjelman esittäessä muita tarvittavan sovelluksen materiaaleja.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

39 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia27 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

39 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia30 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Award: Opiskelija taataan pääsy maisteriksi Erityisopetus ohjelmassa UAB jälkeen läpäisemisen Graduate Pathway ja täyttää kaikki etenemistä vaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Opiskelijat, jotka läpäistyään INTO UAB Jatko Pathway ohjelman materiaalitekniikka on varmistettu eteneminen on UAB jatko insinöörin koulutusohjelmassa esittäessä muita t ... [+]

Opiskelijat, jotka läpäistyään INTO UAB Jatko Pathway ohjelman materiaalitekniikka on varmistettu eteneminen on UAB jatko insinöörin koulutusohjelmassa esittäessä muita tarvittavan sovelluksen materiaaleja. Kun olet suorittanut Pathway ohjelman onnistuneesti, sinulla on taattu pääsy jatko-ohjelmaan. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

33 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia21 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

33 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia24 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Sinulla on taattu pääsy UAB: n Master of Science in Engineering -ohjelmaan sen jälkeen, kun olet suorittanut Graduate Pathway ja täyttänyt kaikki etenemisvaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi INTO UAB Diplomikurssin MBA / MPH Dual Degree -ohjelman, ovat varmistaneet etenemisen UAB MBA- ja MPH-ohjelmaan toimitett ... [+]

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi INTO UAB Diplomikurssin MBA / MPH Dual Degree -ohjelman, ovat varmistaneet etenemisen UAB MBA- ja MPH-ohjelmaan toimitettaessa lisää vaadittuja materiaaleja. Kun olet suorittanut Pathway ohjelman onnistuneesti, sinulla on taattu pääsy jatko-ohjelmaan. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

60 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia48 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

60 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia51 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Kansainväliset opiskelijat ovat taatusti päässeet Master of Business Administration tai Master of Public Health ohjelmat UAB suoritettuaan loppuun Graduate MBA / MPH Dual Degree-ohjelman ja täyttävät kaikki etenemisvaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Meidän Graduate Pathway Data Science valmistelee sinua syöttämään seuraavan lukukauden maisterin koulutusohjelmassa The University of Alabama at Birmingham . Kun Pathway ... [+]

Meidän Graduate Pathway Data Science valmistelee sinua syöttämään seuraavan lukukauden maisterin koulutusohjelmassa The University of Alabama at Birmingham . Kun Pathway ohjelma on suoritettu onnistuneesti, sinulla on taattu seuraavaan opintojaksoon. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

30 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia18 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

30 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia21 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Tämä ohjelma johtaa tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkintoa The University of Alabama at Birmingham .Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

UAB: n Graduate Pathway -ohjelman menestyksekkäästi suoritettu maa- ja vesirakennustyön koulutusohjelma varmistaa UAB: n jatko-insinööritaiteen jatkokoulutuksen suorittam ... [+]

UAB: n Graduate Pathway -ohjelman menestyksekkäästi suoritettu maa- ja vesirakennustyön koulutusohjelma varmistaa UAB: n jatko-insinööritaiteen jatkokoulutuksen suorittamisen edellyttäen, että vaadittavat sovellusmateriaalit toimitetaan. Kun olet suorittanut Pathway ohjelman onnistuneesti, sinulla on taattu pääsy jatko-ohjelmaan. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

33 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia21 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

33 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia24 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Award: Opiskelija taataan pääsy Master of Science Civil Engineering ohjelmaan UAB jälkeen läpäisemisen Graduate Pathway ja täyttää kaikki etenemistä vaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi sähkötekniikan INTO UAB Graduate Pathway -ohjelmaan, varmistetaan jatko- Pathway UAB: n jatko-insinööri-tutkinto-ohjelmas ... [+]

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi sähkötekniikan INTO UAB Graduate Pathway -ohjelmaan, varmistetaan jatko- Pathway UAB: n jatko-insinööri-tutkinto-ohjelmassa, kun vaaditaan lisää vaadittuja materiaaleja. Kun olet suorittanut Pathway ohjelman onnistuneesti, sinulla on taattu pääsy jatko-ohjelmaan. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

33 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia21 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

33 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia24 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Opiskelijoille taataan UAB: n maisterin tutkinto sähkötekniikan ohjelmassa, kun hän on suorittanut tutkintoon Pathway ja täyttänyt kaikki etenemisvaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Opiskelijat, jotka läpäistyään INTO UAB Jatko Pathway Tradenomin on varmistettu eteneminen on UAB jatkotutkinto-ohjelma, kun esitetään lisäksi tarvittavan sovelluksen mat ... [+]

Opiskelijat, jotka läpäistyään INTO UAB Jatko Pathway Tradenomin on varmistettu eteneminen on UAB jatkotutkinto-ohjelma, kun esitetään lisäksi tarvittavan sovelluksen materiaaleja. Kun olet suorittanut Pathway ohjelman onnistuneesti, sinulla on taattu pääsy jatko-ohjelmaan. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

30 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia18 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

30 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia21 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Opiskelijoille taataan pääsy UAB: n tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelmaan, kun hän on suorittanut tutkintoon Pathway tutkinnon ja täyttänyt kaikki etenemisvaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi INTO UAB: n Graduate Pathway -ohjelman varhaiskasvatuksessa, saavat siirtymisen UAB: n jatko-opinto-ohjelmaan toimittaess ... [+]

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi INTO UAB: n Graduate Pathway -ohjelman varhaiskasvatuksessa, saavat siirtymisen UAB: n jatko-opinto-ohjelmaan toimittaessaan lisävaatimuksia tarvittavista materiaaleista. Kun olet suorittanut Pathway ohjelman onnistuneesti, sinulla on taattu pääsy jatko-ohjelmaan. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

39 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia27 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

39 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia30 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Opiskelijoille taataan pääsy UAB: n varhaiskasvatuksen maisterin tutkintoon, kun hän on suorittanut tutkintoon Pathway ja täyttänyt kaikki etenemisvaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi julkisen hallinnon Graduate Pathway -ohjelman, varmistavat etenemisen kansallisesti sijoitetulle UAB-tutkinnon suorittane ... [+]

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi julkisen hallinnon Graduate Pathway -ohjelman, varmistavat etenemisen kansallisesti sijoitetulle UAB-tutkinnon suorittaneelle ohjelmalle, kun vaaditaan lisää vaadittuja materiaaleja. Kun olet suorittanut Pathway ohjelman onnistuneesti, sinulla on taattu pääsy jatko-ohjelmaan. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

39 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia27 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

39 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia30 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Opiskelijoille taataan pääsy UAB: n julkisen hallinnon maisteriohjelmaan, kun hän on suorittanut tutkintoon Pathway ja täyttänyt kaikki etenemisvaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Opiskelijat, jotka läpäistyään INTO UAB Jatko Pathway ohjelma konetekniikan ovat varmoja eteneminen on UAB Graduate Business koulutusohjelmassa esittäessä muita tarvittav ... [+]

Opiskelijat, jotka läpäistyään INTO UAB Jatko Pathway ohjelma konetekniikan ovat varmoja eteneminen on UAB Graduate Business koulutusohjelmassa esittäessä muita tarvittavan sovelluksen materiaaleja. Kun olet suorittanut Pathway ohjelman onnistuneesti, sinulla on taattu pääsy jatko-ohjelmaan. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

33 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia21 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

33 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia24 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 15,240 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Sinulla on taattu UAB: n Master of Science in Mechanical Engineering -ohjelman suorittaminen, kun olet suorittanut Graduate Pathway ja täyttänyt kaikki etenemisvaatimukset.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville

The University of Alabama at Birmingham

Kansainvälinen Year One tietojenkäsittelytieteessä valmistaa sinut tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelman The University of Alabama at Birmingham . K ... [+]

Kansainvälinen Year One tietojenkäsittelytieteessä valmistaa sinut tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelman The University of Alabama at Birmingham . Kun Pathway ohjelma on suoritettu onnistuneesti, sinulla on taattu seuraavaan opintojaksoon. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

120 luotto-ohjelmaaPathway 32 luotto tuntia88 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

120 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 15 luotto tuntia105 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetAloita opintopisteen ansaitseminen tutkintoon, vaikka et täytä akateemisia ja englantilaisia ​​vaatimuksia, jotka koskevat suoraa sisäänpääsyä.Saat ylimääräistä tukea, jolla voit siirtyä onnistuneesti ensimmäisen vuoden aikana yhdysvaltalaisella yliopistolla.Valmistua samaan aikaan kuin kotimaiset opiskelijat.Pienemmät luokkakokot mahdollistavat enemmän aikaa opettajien kanssa.Kehitä tietosi ja taidot tutkintoon valitsemasi Pathway .Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 2-3 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: 24 400 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Tämä ohjelma johtaa tietotekniikan kandidaatin tutkintoon The University of Alabama at Birmingham .Kurssivaihtoehdot: 2-ohjausjakson3-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

International Year One in Business valmistaa sinua tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelman The University of Alabama at Birmingham . Kun Pathway ohjel ... [+]

International Year One in Business valmistaa sinua tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelman The University of Alabama at Birmingham . Kun Pathway ohjelma on suoritettu onnistuneesti, sinulla on taattu seuraavaan opintojaksoon. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

120 luotto-ohjelmaaPathway 32 luotto tuntia88 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

120 luotto-ohjelmaaPathway 16 luotto tuntia104 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetAloita opintopisteen ansaitseminen tutkintoon, vaikka et täytä akateemisia ja englantilaisia ​​vaatimuksia, jotka koskevat suoraa sisäänpääsyä.Saat ylimääräistä tukea, jolla voit siirtyä onnistuneesti ensimmäisen vuoden aikana yhdysvaltalaisella yliopistolla.Valmistua samaan aikaan kuin kotimaiset opiskelijat.Pienemmät luokkakokot mahdollistavat enemmän aikaa opettajien kanssa.Kehitä tietosi ja taidot tutkintoon valitsemasi Pathway .Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-3 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 14,030 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Tämä ohjelma johtaa kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa Accounting, Economics, Finance, Industrial Distribution, tietojärjestelmät, johtaminen tai markkinointi Collat ​​School of Businessin The University of Alabama at Birmingham .Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjakson3-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Kansainvälinen Year One -tekniikka valmistaa sinua kirjoittamaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelman The University of Alabama at Birmingham . Kun Pathway ... [+]

Kansainvälinen Year One -tekniikka valmistaa sinua kirjoittamaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelman The University of Alabama at Birmingham . Kun Pathway ohjelma on suoritettu onnistuneesti, sinulla on taattu seuraavaan opintojaksoon. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

128 luotto-ohjelmaaPathway 20 luotto tuntia108 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

128 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia116 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetAloita opintopisteen ansaitseminen tutkintoon, vaikka et täytä akateemisia ja englantilaisia ​​vaatimuksia, jotka koskevat suoraa sisäänpääsyä.Saat ylimääräistä tukea, jolla voit siirtyä onnistuneesti ensimmäisen vuoden aikana yhdysvaltalaisella yliopistolla.Valmistua samaan aikaan kuin kotimaiset opiskelijat.Pienemmät luokkakokot mahdollistavat enemmän aikaa opettajien kanssa.Kehitä tietosi ja taidot tutkintoon valitsemasi Pathway .Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-3 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 14,030 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Tämä ohjelma johtaa korkeakoulututkintoon biolääketieteessä, rakennustekniikassa, sähkötekniikassa, materiaalitekniikassa tai koneenrakennuksessa The University of Alabama at Birmingham korkeakoulun kautta.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjakson3-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Kansainvälinen Year One tiede valmistelee sinua tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelman The University of Alabama at Birmingham . Kun Pathway ohjelma ... [+]

Kansainvälinen Year One tiede valmistelee sinua tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelman The University of Alabama at Birmingham . Kun Pathway ohjelma on suoritettu onnistuneesti, sinulla on taattu seuraavaan opintojaksoon. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

120 luotto-ohjelmaa19-32 luottotuntia peritään Pathway88-101 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

120 luotto-ohjelmaa11-15 luotto tuntia sovelletaan Pathway105-109 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetAloita opintopisteen ansaitseminen tutkintoon, vaikka et täytä akateemisia ja englantilaisia ​​vaatimuksia, jotka koskevat suoraa sisäänpääsyä.Saat ylimääräistä tukea, jolla voit siirtyä onnistuneesti ensimmäisen vuoden aikana yhdysvaltalaisella yliopistolla.Valmistua samaan aikaan kuin kotimaiset opiskelijat.Pienemmät luokkakokot mahdollistavat enemmän aikaa opettajien kanssa.Kehitä tietosi ja taidot tutkintoon valitsemasi Pathway .Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-3 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 14,030 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Tämä ohjelma johtaa tieteenaloja The University of Alabama at Birmingham johon kuuluvat biologia, biolääketieteet, kemia, neurotieteet ja fysiikka.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjakson3-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Alabama at Birmingham

Kansainvälinen vuosi yksi yleissivistävästi valmistelee sinua tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelman The University of Alabama at Birmingham . Kun Pa ... [+]

Kansainvälinen vuosi yksi yleissivistävästi valmistelee sinua tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelman The University of Alabama at Birmingham . Kun Pathway ohjelma on suoritettu onnistuneesti, sinulla on taattu seuraavaan opintojaksoon. Tätä siirtymistä yliopistoon INTO-ohjelmasta kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

120 luotto-ohjelmaaPathway 32 luotto tuntia88 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

120 luotto-ohjelmaaPathway 17 luotto tuntia103 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetAloita opintopisteen ansaitseminen tutkintoon, vaikka et täytä akateemisia ja englantilaisia ​​vaatimuksia, jotka koskevat suoraa sisäänpääsyä.Saat ylimääräistä tukea, jolla voit siirtyä onnistuneesti ensimmäisen vuoden aikana yhdysvaltalaisella yliopistolla.Valmistua samaan aikaan kuin kotimaiset opiskelijat.Pienemmät luokkakokot mahdollistavat enemmän aikaa opettajien kanssa.Kehitä tietosi ja taidot tutkintoon valitsemasi Pathway .Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-3 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuMaksut: Alkaen 14,030 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 14Palkinto: Tämä ohjelma johtaa erilaisiin kandidaatin tutkintoihin Afrikkalainen Amerikan tutkimus, antropologia, taide, kemia, viestintäopinnot, rikosoikeus, koulutus, ranska, historia, kansainväliset opinnot, matematiikka, musiikki, filosofia, poliittinen tiede, psykologia, sosiaalityö , Sosiologia, espanjalainen tai teatteri.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjakson3-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Birmingham
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi