The University of Alabama at Birmingham

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus, joka muuttaa maailmaa

The University of Alabama at Birmingham on kattava kaupunkiyliopisto, jolla on kansallisesti tunnustettu akateeminen terveyskeskus. Se on Alabamin osavaltion suurin tutkimuslaitos ja yliopisto on Alabama'n suurin työnantaja. Jos etsit "tietoa, joka muuttaa maailmaa", niin UAB on sinulle! Tämä lause kulkee yliopiston kulttuurin ytimessä, ajaa UAB: n tehtävänä kouluttaa monipuolista opiskelijaväestöä, hakea uutta tutkimusta, palvella sen paikallisia ja globaaleja yhteisöjä ja kasvattaa taloudellista kehitystä parantaakseen elämää Birminghamissa ja Alabamassa.

Sinun tulee liittyä kansainväliseen yhteisöön siellä. Sijaitsevat valtion suurimman kaupungin sydämessä, olet lähellä parhaita, mitä eteläisen Amerikan on tarjota.

Järkevä matka oppilaitoksen elämään alkaa täältä, huipputekniikan palveluilla, lukuisilla oppimisresursseilla, aktiivisella opiskelijaelimellä ja suurella yliopistollisella yleisurheilulla. Se on vain alku-UAB: lla on lukemattomia mahdollisuuksia sinulle.

Suuri kampus, upeat tilat

UAB tarjoaa sinulle erinomaista koulutusta, joka sopii yhteen akateemisen ja sosiaalisen kokemuksen kanssa. Maailmanluokan tiedekunnan lisäksi yliopisto auttaa sinua luokkojen ulkopuolella tarjoamalla monenlaisia ​​akateemisia palveluja ja resursseja.

Yliopisto investoi jatkuvasti. Viimeksi äskettäin UAB rakensi joulukuussa 2015 avatun uuden Hill Student Centerin. Tämä vaikuttava laitos tarjoaa tilaa opiskelijoiden aktiviteeteille, kokoontumisille ja palveluille sekä kokous- ja konferenssitiloille. Löydät päivitetyt ruokailutilat, stadioni-tyylisen teatterin, 2-kerroksisen kirjakaupan ja teknologiamyymälän. Mukana on myös One-Stop Student -palvelukeskus, jolla päästään sisäänpääsyyn, kurssin rekisteröintiin, opiskelijoiden kirjanpitoon, pysäköintitilaan, taloudelliseen apuun ja opiskelijan tunnistamiseen.

Vain muutaman askeleen päässä kaikesta

INTO The University of Alabama at Birmingham sijaitsee aivan kampuksen sydämessä, vain muutaman askeleen päässä Campus Greenista. Heillä on kaikki tarvittava apu, jotta voit opiskella Yhdysvalloissa menestystä.

INTO UAB tarjoaa parhaan oppimisympäristön, jotta voit sijoittaa koulutustasi. Hyvin päteviä ohjaajia, viimeisintä teknologiaa tarjoavat tilat, pienet luokat, henkilökohtainen tuki, sosiaalinen toiminta ja vieraanvarainen yhteisö auttavat rikkaiden kampuskokemusten ansiosta.

Kun opiskelet täällä, nautit kaikista kampuksen elämästä yhdellä amerikkalaisella yliopistolla. Asuminen ja oppiminen The University of Alabama at Birmingham sydämessä The University of Alabama at Birmingham kampuksella, tapaat uusia ystäviä sekä amerikkalaisten että kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua kaikkiin UAB: n akateemisiin, sosiaalisiin ja kulttuurisiin voimavaroihin ja toimintoihin.

Valmistaudu sinua tulevaisuuteen

UAB-opiskelijana voit nauttia kaikista kampuksen palveluista ja oppimisresursseista. Näitä ovat yliopiston akateeminen menestyskeskus, joka edistää ja edistää opiskelijoiden menestystä, parantaa akateemista suorituskykyä ja innostaa sinut saavuttamaan akateemiset, ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteet. INTO UAB -resursseja on tarkoituksellisesti suunniteltu helpottamaan persoonallisuutesi kaltaisia ​​kokemuksia ja valmistautumaan elämään valmistumisen jälkeen.

INTO UAB-palveluihin

Learning Resource Center - auttaa oppimaan

INTO UAB Learning Resource Center on elintärkeä osa kokemusta. Menestys on välttämätöntä. Tarjoamme pääsyn tutorointipalveluihin, resurssien kirjoittamiseen ja mentorointiohjelmiin, jotka auttavat sinua saavuttamaan tämän menestyksen.


Kielten neuvonantajat - Englannin hallintaa

Ymmärrämme, että yksi Yhdysvaltain koulutuksen keskeisistä osista hallitsee englantia. Tavoitteenamme on, että voit olla tehokas kommunikaattori UAB: n aikana. Autamme sinua saavuttamaan tämän antamalla INTO UAB-keskuksen englanninkielisiä neuvonantajia.

Sijainnit

Birmingham

INTO The University of Alabama at Birmingham

Osoite
19th Street South,619
35249 Birmingham, Alabama, Yhdysvallat