Lue virallinen kuvaus

Laadukas koulutus Bostonin keskustassa

Suffolk University ei ole rajoja! Yli 110 ohjelmaa valita, opiskelijat voivat jatkaa intohimonsa ja saada tutkinnon kansallisesti kunnioitetusta laitoksesta. Jokainen Suffolkin ohjelma on suunniteltu varmistamaan, että saat parhaan mahdollisen koulutuksen auttaaksesi sinua saavuttamaan urasi tavoitteet.

Kampus sijaitsee Bostonin keskustan sydämessä, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi joitakin maan päätoimijoita, alan johtajia ja innovaattoreita. Sijainninsa vuoksi opiskelijoilla on myös pääsy kokemuksellisiin mahdollisuuksiin, työharjoitteluun ja vapaaehtoisohjelmiin. Yhden vuoden kuluessa tutkinnon suorittamisesta 92% valmistuneista työskentelee tai hänellä on jatko-opiskelu.

Erinomainen yliopisto, joka soittaa kotiin

Suffolk University on yli 60 perustutkintoa ja yli 50 jatko-ohjelmaa. Luokkahuoneessa opiskelijat hyötyvät 13: 1 opiskelijan ja tiedekunnan välisestä suhdeluvusta ja 20 hengen luokan kokoluokista. Ulkopuolella luokkahuoneessa Suffolkin opiskelijat ovat myös omistettu antamaan takaisin ja ovat kirjoittaneet noin 37000 tuntia yhteisön palvelua. Kampusalueella opiskelijat voivat osallistua yli 80 klubiin ja organisaatioon, jotka ovat käytettävissä tai osallistuvat koulun henkeen katsomalla yli 12 NCAA Division III -ryhmää. Suffolk-alumnuksina liittymään 78 000 tutkinnon suorittaneeseen verkostoon, jotka auttavat toisiamme etenemään ammattiurallaan.

  • 7 500 opiskelijaa
  • 108 maata edustava
  • Parhaiden kauppakorkeakoulujen (Princeton Review 2017)

INTO Suffolk Center: paikka juuri sinulle

INTO Suffolk Centre sijaitsee ihanteellisella paikalla, aivan Mildred F. Sawyerin kirjaston sisällä. Sinua ympäröivät opiskelijoiden tukihenkilöt, tutorit, atk-labs, luokkahuoneet ja erilaiset akateemiset resurssit.

Ole keskellä kaikkea

INTO Suffolk Centre sijaitsee pääkirjastossa, lähellä luokkahuonetta ja ruokasali, aivan Bostonin keskustassa. Tulet huomaamaan, että olet lähellä kaikkia kaupungin palveluita, muita luokkahuoneita, virkistysmahdollisuuksia, oleskelutiloja ja ravintoloita. Takaisin INTO-keskukseen heillä on oma henkilökunta valmiina ja valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, joiden avulla voit varmistaa Suffolkin onnistumisen.

Olemme täällä tukemassa sinua

INTO Suffolk -opiskelijaksi pääset tutustumaan kaikkiin opiskelijapalveluihin ja palveluihin. Tiedekunta ja ylläpitäjät tuntevat opiskelijat nimen mukaan. He aikovat auttaa sinua asettamaan ja saavuttamaan akateemiset ja urasi tavoitteet.

INTO Suffolk-palveluihin

Oppimisresurssikeskus

Resurssit auttavat sinua saavuttamaan korkeakoulutuksen tavoitteet. Jos tarvitset oppimateriaalia, tietokoneita, DVD-levyjä, kirjoja tai auttaa ymmärtämään kotitehtäviäsi, koulu voi tarjota sinulle tarvitsemasi resurssit ja vastaukset.


luokkahuoneet

Keskus on perustettu multimediaominaisuuksilla, langattomalla internetillä, tilavilla studiohuoneilla ja atk-laboratorioilla. Se on loistava paikka keskustella muiden opiskelijoiden kanssa ja muodostaa opiskelijaryhmiä opiskelijoidesi kanssa.


ruoka

Suffolkin ruokailumahdollisuuksiin kuuluu viisi kampusmahdollisuutta, jotka tarjoavat erilaisia ​​ruokavalintoja. Tarvitsetko kahvia? Starbucks on aivan kampuksella. Pikajuoksu, voileipä tai salaatti viedään oikeuskoulun neljännessä kerroksessa sijaitsevaan Sargent Law Caféen. Jos et löydä etsimääsi, astu ulos ja mene kohti yhtä Bostonin arvostetuista ravintoloista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Suffolk University

Academic English -ohjelma tarjoaa huippuluokan englannin kielenopetuksen ja akateemiset taidot Suffolk University onnistumiselle. ... [+]

Academic English -ohjelma tarjoaa huippuluokan englannin kielenopetuksen ja akateemiset taidot Suffolk University onnistumiselle.

Kurssin ominaisuudet

Mitä opit:

Esitä puhuneet ja kirjoitetut ideat tarkasti ja tehokkaasti englanniksi;Kirjoita tutkimuspapereita, joissa käytetään oikein viittauksia ja viittauksia;Lue, ymmärrä ja arvioi kriittisesti akateemisia tekstejä;Ymmärrä ja käytä akateemisten tieteenalojen yhteistä sanastoa;Ota hyödyllisiä ja tarkkoja muistiinpanoja akateemisissa luentoissa ja esityksissä;Ymmärtää Yhdysvaltain arvot akateemisessa ympäristössä.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-3 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, toukokuu, elokuu; 2020: tammikuu, toukokuuPalkkiot: Alkaen 7.600 dollariaLuokan koko: 18Palkinto: Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi akateemisen englannin, voivat edetä Suffolk University jatko- tai jatko-opintoihin.Kurssivaihtoehdot: 2-lukukausiSisäänpääsyvaatimuksetAkateemiset vaatimukset: Lukion tutkintotodistus vaaditaanEnglannin kielivaatimukset: Ei englanninkielisiä vaatimuksia; opiskelijat arvioidaan ja asetetaan saapumisen yhteydessäIkävaatimukset: 16 vuotta ja yli.... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Pathway-ohjelma jatkotutkintoon tähtääville

Suffolk University

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma Business Administrationissa valmistautuu kirjoittamaan Suffolk University maisteriohjelmaan seuraavan lukukauden. Kun INTO Suffol ... [+]

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma Business Administrationissa valmistautuu kirjoittamaan Suffolk University maisteriohjelmaan seuraavan lukukauden. Kun INTO Suffolk Pathway -ohjelma on menestyksekkäästi suoritettu ja yliopistotyön vaatimukset täyttävät, jatko-opiskelijat voivat siirtyä Suffolk University toisen asteen jatko-opintoihin. Tämä siirtyminen INTO Suffolk Pathway -ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat:

2-Lukukausi:

49 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia37 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

49 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia40 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: Alkaen 26.570 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä ohjelma johtaa Suffolk University kauppatieteiden maisterin Suffolk University .Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Suffolk University

Business Analyticsin INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma valmistaa sinut seuraavan Suffolk University maisteriohjelman seuraavan lukukauden. Kun INTO Suffolk Pathway ... [+]

Business Analyticsin INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma valmistaa sinut seuraavan Suffolk University maisteriohjelman seuraavan lukukauden. Kun INTO Suffolk Pathway -ohjelma on menestyksekkäästi suoritettu ja yliopistotyön vaatimukset täyttävät, jatko-opiskelijat voivat siirtyä Suffolk University toisen asteen jatko-opintoihin. Tämä siirtyminen INTO Suffolk Pathway -ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat

2-Lukukausi:

31 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia19 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

31 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia22 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: Alkaen 26.570 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä ohjelma johtaa Suffolk University Business Analytics -tieteen maisterin Suffolk University .Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Suffolk University

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma markkinoinnissa valmistaa sinut tulemaan Suffolk University maisteriohjelman seuraavan lukukauden. ... [+]

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma markkinoinnissa valmistaa sinut tulemaan Suffolk University maisteriohjelman seuraavan lukukauden.

Kun INTO Suffolk Pathway -ohjelma on menestyksekkäästi suoritettu ja yliopistotyön vaatimukset täyttävät, jatko-opiskelijat voivat siirtyä Suffolk University toisen asteen jatko-opintoihin. Tämä siirtyminen INTO Suffolk Pathway -ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat

2-Lukukausi:

37 luotto-ohjelmaaPathway 12 luotto tuntia25 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

37 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia28 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: Alkaen 26.570 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä ohjelma johtaa Suffolk University .Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Suffolk University

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma Finance-ohjelmassa valmistaa sinut seuraavan Suffolk University maisteriohjelman seuraavan lukukauden. ... [+]

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma Finance-ohjelmassa valmistaa sinut seuraavan Suffolk University maisteriohjelman seuraavan lukukauden.

Kun INTO Suffolk Pathway -ohjelma on menestyksekkäästi suoritettu ja yliopistotyön vaatimukset täyttävät, jatko-opiskelijat voivat siirtyä Suffolk University toisen asteen jatko-opintoihin. Tämä siirtyminen INTO Suffolk Pathway -ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat

2-Lukukausi:

47 luotto-ohjelmaaPathway 13 luotto tuntia34 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

47 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia38 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1 lukukausiAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuuMaksut: Alkaen 26.570 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä ohjelma johtaa Suffolk University maisterin tutkintoon finanssiohjelmassa (yritystoiminnan rahoitus, investoinnit tai riskienhallinta).Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimuksetAkateemiset vaatimukset: kandidaatin tutkinto tai vastaava 2,5 GPA: n kanssa 4.0 asteikolla. Opiskelijoiden on täytynyt läpäistä yliopistotason tilastokurssi viiden viime vuoden aikana tai heillä on oltava vastaava alan kokemus.Englannin kielivaatimukset: TOEFL iBT 80, IELTS 6.5, PTEA 53, IELA 176.Ikävaatimukset: 16 vuotta ja yli.... [-]
Yhdysvallat Boston
Request Info
Englanti
Full-time
1 lukukausi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Suffolk University

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma Financial Services and Banking -ohjelmassa valmistautuu kirjoittamaan Suffolk University maisteriohjelmaan seuraavan lukukauden. ... [+]

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma Financial Services and Banking -ohjelmassa valmistautuu kirjoittamaan Suffolk University maisteriohjelmaan seuraavan lukukauden.

Kun INTO Suffolk Pathway -ohjelma on menestyksekkäästi suoritettu ja yliopistotyön vaatimukset täyttävät, jatko-opiskelijat voivat siirtyä Suffolk University toisen asteen jatko-opintoihin. Tämä siirtyminen INTO Suffolk Pathway -ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat

2-Lukukausi:

47 luotto-ohjelmaaPathway 13 luotto tuntia34 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

47 luotto-ohjelmaaPathway 10 luotto tuntia37 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: Alkaen 26.570 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä ohjelma johtaa Suffolk University maisterintutkintoon finanssipalveluissa ja pankkitoiminnassa.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Suffolk University

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma viestinnässä valmistaa sinut seuraavan semesterin suorittamiseen Suffolk University . Kun INTO Suffolk Pathway -ohjelma on menest ... [+]

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma viestinnässä valmistaa sinut seuraavan semesterin suorittamiseen Suffolk University . Kun INTO Suffolk Pathway -ohjelma on menestyksekkäästi suoritettu ja yliopistotyön vaatimukset täyttävät, jatko-opiskelijat voivat siirtyä Suffolk University toisen asteen jatko-opintoihin. Tämä siirtyminen INTO Suffolk Pathway -ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat

1-ohjausjakson:

36 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia21 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1 lukukausiAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuPalkkiot: 18,030 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä ohjelma johtaa Suffolk University viestinnän maisterin tutkintoa (Suhdetoiminta ja mainonta tai integroitu markkinointi).Opintojaksot: 1-lukukausiSisäänpääsyvaatimuksetAkateemiset vaatimukset: kandidaatin tutkinto tai vastaava 2,5 GPA: n kanssa 4.0 asteikolla.Englannin kielivaatimukset: TOEFL iBT 80, IELTS 6.5, PTEA 53, IELA 176.Ikävaatimukset: 16 vuotta ja yli.... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 lukukausi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Suffolk University

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma Law tai Global Law and Technology valmistautuu kirjoittamaan Suffolk University maisteriohjelman seuraavan lukukauden. ... [+]

INTO Suffolkin Graduate Pathway -ohjelma Law tai Global Law and Technology valmistautuu kirjoittamaan Suffolk University maisteriohjelman seuraavan lukukauden.

Kun INTO Suffolk Pathway -ohjelma on menestyksekkäästi suoritettu ja yliopistotyön vaatimukset täyttävät, jatko-opiskelijat voivat siirtyä Suffolk University toisen asteen jatko-opintoihin. Tämä siirtyminen INTO Suffolk Pathway -ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat

2-Lukukausi:

24 luotto-ohjelmaaPathway 7 luotto tuntia17 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

24 luotto-ohjelmaaPathway 5 luotto tuntia19 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijoilla on mahdollisuus soveltaa osaamistaan ​​ja taitojaan harjoittelun jälkeen suoritettujen opintojen jälkeen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuPalkkiot: 29.360 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä ohjelma johtaa Suffolk University oikeustieteen kandidaattiin tai oikeustieteen kandidaattiin.Kurssivaihtoehdot:1-ohjausjakson2-ohjausjaksonSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville

Suffolk University

Tietojenkäsittelytieteen International Year One valmistelee sinut seuraavan semesterin kandidaatin tutkinto-ohjelman Suffolk University . Kun olet menestyksekkäästi suori ... [+]

Tietojenkäsittelytieteen International Year One valmistelee sinut seuraavan semesterin kandidaatin tutkinto-ohjelman Suffolk University .

Kun olet menestyksekkäästi suorittanut International Year One -tutkinnon ja täytät yliopistovaatimukset perusopiskelijoille, voit päästä seuraavan Suffolk University jatko-opintojen lukukaudeksi. Tätä siirtymistä INTO Suffolk-ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat

2-Lukukausi:

126 luotto-ohjelmaaPathway 33 luotto tuntia93 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

126 luotto-ohjelmaaPathway 17 luotto tuntia109 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetAloita opintopisteen ansaitseminen tutkintoon, vaikka et täytä akateemisia ja englantilaisia ​​vaatimuksia, jotka koskevat suoraa sisäänpääsyä.Saat ylimääräistä tukea, jolla voit siirtyä onnistuneesti ensimmäisen vuoden aikana yhdysvaltalaisella yliopistolla.Valmistua samaan aikaan kuin kotimaiset opiskelijat.Pienemmät luokkakokot mahdollistavat enemmän aikaa opettajien kanssa.Kehitä tietosi ja taidot tutkintoon valitsemasi Pathway .Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-3 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: 22 970 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä Pathway johtaa tietojenkäsittelytieteen Suffolk University .Kurssivaihtoehdot:1-Semester Pathway2-Semester Pathway3-Semester PathwaySisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Suffolk University

Kansainvälinen vuosi yksi kuvataiteen valmistelee sinut tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelma Suffolk University . Kun olet menestyksekkäästi suoritt ... [+]

Kansainvälinen vuosi yksi kuvataiteen valmistelee sinut tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelma Suffolk University .

Kun olet menestyksekkäästi suorittanut International Year One -tutkinnon ja täyttänyt yliopistovaatimukset jatko-opiskelijoille, voit päästä seuraavan Suffolk University jatko-opintojen lukukaudeksi. Tätä siirtymistä INTO Suffolk-ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat

2-Lukukausi:

124 luotto-ohjelmaa18-22 luotto tuntia sovelletaan Pathway102-106 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

124 luotto-ohjelmaa9-13 luotto tuntia sovelletaan Pathway112-115 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetAloita opintopisteen ansaitseminen tutkintoon, vaikka et täytä akateemisia ja englantilaisia ​​vaatimuksia, jotka koskevat suoraa sisäänpääsyä.Saat ylimääräistä tukea, jolla voit siirtyä onnistuneesti ensimmäisen vuoden aikana yhdysvaltalaisella yliopistolla.Valmistua samaan aikaan kuin kotimaiset opiskelijat.Pienemmät luokkakokot mahdollistavat enemmän aikaa opettajien kanssa.Kehitä tietosi ja taidot tutkintoon valitsemasi Pathway .Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-3 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuuMaksut: 22 970 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä Pathway johtaa Suffolk University kuvataiteen, graafisen suunnittelun tai sisustussuunnittelun Suffolk University .Kurssivaihtoehdot:1-Semester Pathway2-Semester Pathway3-Semester PathwaySisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Suffolk University

International Year One in Business valmistaa sinut seuraavan semesterin kandidaatin tutkinnon Suffolk University . Kun olet menestyksekkäästi suorittanut International Ye ... [+]

International Year One in Business valmistaa sinut seuraavan semesterin kandidaatin tutkinnon Suffolk University .

Kun olet menestyksekkäästi suorittanut International Year One -tutkinnon ja täytät yliopistovaatimukset perusopiskelijoille, voit päästä seuraavan Suffolk University jatko-opintojen lukukaudeksi. Tätä siirtymistä INTO Suffolk-ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat

2-Lukukausi:

124 luotto-ohjelmaaPathway voimassa 30 luotto tuntia94 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

124 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 15 luotto tuntia109 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetAloita opintopisteen ansaitseminen tutkintoon, vaikka et täytä akateemisia ja englantilaisia ​​vaatimuksia, jotka koskevat suoraa sisäänpääsyä.Saat ylimääräistä tukea, jolla voit siirtyä onnistuneesti ensimmäisen vuoden aikana yhdysvaltalaisella yliopistolla.Valmistua samaan aikaan kuin kotimaiset opiskelijat.Pienemmät luokkakokot mahdollistavat enemmän aikaa opettajien kanssa.Kehitä tietosi ja taidot tutkintoon valitsemasi Pathway .Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-3 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: 22 970 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä Pathway ohjelma johtaa Suffolk University kirjanpidon, liiketoiminnan talouden, yrittäjyyden, rahoituksen, globaalin liiketoiminnan, tietojärjestelmien, johtamisen tai markkinoinnin Suffolk University .Kurssivaihtoehdot:1-Semester Pathway2-Semester Pathway3-Semester PathwaySisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Suffolk University

Kansainvälinen vuosi tiede ja matematiikka valmistelee sinut tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelma Suffolk University . Kun olet menestyksekkäästi su ... [+]

Kansainvälinen vuosi tiede ja matematiikka valmistelee sinut tulemaan seuraavan lukukauden kandidaatin tutkinto-ohjelma Suffolk University .

Kun olet menestyksekkäästi suorittanut International Year One -tutkinnon ja täytät yliopistovaatimukset perusopiskelijoille, voit päästä seuraavan Suffolk University jatko-opintojen lukukaudeksi. Tätä siirtymistä INTO Suffolk-ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat

2-Lukukausi:

126 luotto-ohjelmaaPathway 33 luotto tuntia93 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson:

126 luotto-ohjelmaaPathway 17 luotto tuntia109 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoaKurssin ominaisuudetAloita opintopisteen ansaitseminen tutkintoon, vaikka et täytä akateemisia ja englantilaisia ​​vaatimuksia, jotka koskevat suoraa sisäänpääsyä.Saat ylimääräistä tukea, jolla voit siirtyä onnistuneesti ensimmäisen vuoden aikana yhdysvaltalaisella yliopistolla.Valmistua samaan aikaan kuin kotimaiset opiskelijat.Pienemmät luokkakokot mahdollistavat enemmän aikaa opettajien kanssa.Kehitä tietosi ja taidot tutkintoon valitsemasi Pathway .Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-3 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: 22 970 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä Pathway johtaa Suffolk University biologia, biokemia, kemia, ympäristötieteet, matematiikka, fysiikka tai säteilytieteet.Kurssivaihtoehdot:1-Semester Pathway2-Semester Pathway3-Semester PathwaySisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Suffolk University

Yliopistotutkijoiden kansainvälinen vuosi valmistaa sinut seuraavan semesterin kandidaatin tutkinto-ohjelmaan Suffolk University . Kun olet menestyksekkäästi suorittanut ... [+]

Yliopistotutkijoiden kansainvälinen vuosi valmistaa sinut seuraavan semesterin kandidaatin tutkinto-ohjelmaan Suffolk University .

Kun olet menestyksekkäästi suorittanut International Year One -tutkinnon ja täytät yliopistovaatimukset perusopiskelijoille, voit päästä seuraavan Suffolk University jatko-opintojen lukukaudeksi. Tätä siirtymistä INTO Suffolk-ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan progressioiksi.

Koulutusohjelman osat

2-Lukukausi:

126 luotto-ohjelmaaPathway 32 luotto tuntia94 luotto tuntia jäljellä kohti tutkintoa

1-ohjausjakson:

126 luotto-ohjelmaaPathway 16 luotto tuntia110 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetAloita opintopisteen ansaitseminen tutkintoon, vaikka et täytä akateemisia ja englantilaisia ​​vaatimuksia, jotka koskevat suoraa sisäänpääsyä.Saat ylimääräistä tukea, jolla voit siirtyä onnistuneesti ensimmäisen vuoden aikana yhdysvaltalaisella yliopistolla.Valmistua samaan aikaan kuin kotimaiset opiskelijat.Pienemmät luokkakokot mahdollistavat enemmän aikaa opettajien kanssa.Kehitä tietosi ja taidot tutkintoon valitsemasi Pathway .Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-3 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: 22 970 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Tämä Pathway johtaa opintoja, taidehistoriaa, aasialaisia, taloustieteitä, englantia, ympäristötieteitä, globaaleja ja kulttuuriviestejä, hallintoa, historiaa, journalismia, oikeustieteitä, mediaa ja filmiä, filosofiaa, politiikkaa, filosofiaaKurssivaihtoehdot:1-Semester Pathway2-Semester Pathway3-Semester PathwaySisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Suffolk University

Jos olet jo suorittanut korkeakoulututkinnon tai yliopiston tason kurssit ja haluat siirtyä Suffolkille, Upt (Undergraduate Transfer Programme) on sinulle. Saat arvion si ... [+]

Jos olet jo suorittanut korkeakoulututkinnon tai yliopiston tason kurssit ja haluat siirtyä Suffolkille, Upt (Undergraduate Transfer Programme) on sinulle. Saat arvion siirrettävistä opintosuorituksista tutkintoon ennen ohjelman aloittamista.

UTP tarjoaa räätälöidyn polun, jolla voit saada kandidaatin tutkinnon Suffolk University . Ette enää toista työselostusta ja saavat akateemista, kielellistä ja kulttuurista tukea, joka auttaisi sinua erinomaisesti Yhdysvaltain yliopistossa.

Koulutusohjelman osat:

124-126 luotto-ohjelmaa1-lukukausi: 9 - 16 luottotuntia peritään UTP: ltä2-lukukausi: UTP: ltä sovelletaan 18-32 luotto tuntiaJäljellä olevat opinnot riippuvat siirrettyjen hyvitysten käytöstäKurssin ominaisuudetKorkeakouluopintojen tai korkeakoulututkintojen luottojen siirto tutkintoosi.Räätälöity opetussuunnitelma yliopiston luottokursseista.Taattu edistyminen mihin tahansa perusopetukseen perustuvasta ohjelmasta, kun onnistut UTP: n päätökseen George Masonin yliopistossa, Drew Universityssä, Colorado State Universityssä tai Oregon State Universityssä.Akateeminen neuvonta koko ohjelman ajan, mukaan lukien eteneminen ja opiskelijoiden menestysneuvojat.Apurahat, jotka on myönnetty vuodessa päteville opiskelijoille vuodessa 1000 - 15 000 dollaria. Ota yhteyttä INTO-edustajaan saadaksesi lisätietoja.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: 22 970 dollariaLuokka tuntia: 12-16 tuntia viikossaLuokan koko: 18Palkinto: Kun INTO Suffolkin perustutkinnon siirto-ohjelma on menestyksekkäästi suoritettu ja yliopisto-opintoihin liittyvien yliopistovaatimusten täyttäminen on mahdollista, pääset seuraavalle Suffolk University jatko-opintojaksoon.Kurssivaihtoehdot:1-Semester Pathway2-Semester PathwaySisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi