George Mason University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Masonin kampus elää

Voit hyötyä George Mason University sitoutumisesta tarjota kansainvälisille opiskelijoillemme erinomaista yliopistokokemusta. Mason-ohjelmat korostavat mahdollisuuksia luokkahuoneen ulkopuolella; joten sinulla on mahdollisuus tutustua harjoittelu- ja virkistysmahdollisuuksiin, joita vain Washington, DC voi tarjota. Sinulla on myös mahdollisuus harjoittaa käytännön tutkimusta tiedekunnan kanssa, joka on saanut yliopistolta yli 101 miljoonaa dollaria kilpailukykyiseen tutkimusrahastoon.

Oletko koskaan halunnut kokeilla 3D-tulostinta perjantai-iltana? Osallistu tulevaisuuden Yhdysvaltain presidentin puheeseen? Mason on yksi suurimmista korkeakouluopetuksen korkeakoulujen korkeimmista tutkimusyliopistoista USA: ssa. Hän on Virginian suurin julkinen tutkimusyliopisto, jossa on neljä Virginia-virkaa ja yksi Songdossa Koreassa.

Ja he eivät ole kasvaneet. Kun tiedekunta ja opintokokonaisuus kasvavat, näet edistysaskeleita akateemisissa laitoksissa ja huipputeknologiassa.

Johtava amerikkalainen yliopisto

George Mason University opiskelijana pääset tutustumaan Yhdysvaltojen parhaisiin kulttuuri-, liike- ja tutkimusmahdollisuuksiin. Voit nauttia käytännön oppimiskokemuksista luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella professoreilla, jotka ovat alan ammattilaisia.

Mason Universityn opiskelijat tulevat ensin. Siellä voit käyttää joitain parhaita kulttuuri-, liike- ja tutkimusmahdollisuuksia Yhdysvalloissa. Mason tarjoaa erinomaisen akateemisen ympäristön, jossa saat vuorovaikutuksessa 130 maan ja kaikkien 50 valtion opiskelijoiden kanssa. Masonissa voit nauttia käytännön oppimisesta professoreilla, jotka ovat alan ammattilaisia. Tiedekunnan jäsenet, neuvonantajat ja henkilökunta työskentelevät kovasti muuntavan oppimiskokemuksen ansiosta, jolloin valmistuttuasi voit olla valmis ajattelemaan kriittisesti globaaleista asioista ja tekemään työtä vaikutuksilta.

Mason Career Services tarjoaa tapahtumia, työpajoja, kursseja ja henkilökohtaista neuvontaa, jossa voit harjoitella haastatteluja ja työnhaun taitoja. Jokaisella lukukaudella voit osallistua työharjoitteluun ja harjoitteluun liittyviin messuihin, joihin voi liittyä yli 170 työnantajaa kuten The Washington Post, Smithsonian instituutti ja lukuisat Fortune 500 -yritykset.

INTO Mason

INTO Mason tietää, että olet keskittynyt parantamaan kielitaitoasi, tekemään uusia ystäviä ja sopeutumaan Yhdysvaltojen kasvatustieteelliseen kulttuuriin ja he auttavat. INTO Masonin oma tukihenkilöstöryhmä on kanssasi jokaisella askeleella, jotta ensimmäinen oppimisvuosi on mahdollisimman yksinkertainen. Mason Global Center -opiskelijaksi opiskelija saa kaiken hyödyn edistykselliseltä akateemiselta tilalta, joka on suunniteltu erityisesti sinusta tuleville kansainvälisille opiskelijoille. Tämä rakennus on kampuksen elämä ja on avoinna 365 päivää vuodessa. Kaikki mitä sinun tarvitsee aloittaa akateemisen matkan Masonissa on yksi katto!

Kotisi poissa kotoa

INTO Mason sijaitsee Mason Global Centerissä. Tässä voit ottaa monia akateemisia englanninkielisiä tai Pathway luokkia. Tässä tilavassa 7-kerroksisessa asuinhuoneistossa on yli 270 Mason-opiskelijaa. Kun tarvitset jonkun, joka auttaa sinua, voit löytää ystävällisen kasvon vastaanottotiskillä 24 tuntia vuorokaudessa. Opiskelijapalvelun henkilökunta voi vastata kysymyksiisi ja pitää yhteyttä akateemisiin neuvonantajiin. Nauti ateriasi The Globe -ravintolan kansainvälisestä valikosta joka päivä ympäri vuoden.

Eläminen ja oppiminen yhdessä

Mason Global Center on tilava, korkean kalibrointilaitos ja ensimmäinen vuoden kokemus Masonin kokouksessa. Alun perin suunniteltu hotelli, tämä kaunis laitos ominaisuuksia seinät ikkunat, jotka tuovat luonnonvaloa osaksi ylellisiä oleskelutiloja. Tapaa ystäviisi ja professoreitasi tai osallistu tapahtumaan kukkivat aulassa. Tilaa keskustelukumppani tai opettaja oppimisresurssikeskuksessa. Etsitkö lisää? He järjestävät melko mahtavia juhlia, elokuvajuhlia ja sosiaalisia tapahtumia sinulle koko vuoden.

Lisää kampuksesta

ruoka

Etsitkö makua kotona? Löydät sen The Globen, joka on yksi kolmesta kampuskeskuksen ruokasalustosta, joka palvelee jatkuvasti muuttuvia kansainvälisen keittiön ruokia. Se on avoinna joka päivä ympäri vuoden, ja siellä on aina halal, kasvissyöjä ja gluteenittomat vaihtoehdot. Ja jos haluat erityistä ruokaa, voit pyytää sitä valikosta. Ottakaa meiltä reseptejäsi kotoa!


Oppimisresurssikeskus

Mietitkö mihin mennä, kun tarvitset tutoria? Oppimisresurssikeskus (LRC) on paikka, johon haluat mennä, kun haluat yhden-to-one-tuen kirjallisesti tai matematiikan avulla. Sinulla on pääsy omaaville tutoreille, joilla on kokemusta englannin kielen oppijoista. LRC on myös atk-laboratorio ja hiljainen opiskelutila, jossa voit lainata kannettavan tietokoneen ja työskennellä ryhmäprojekteissa.

Sijainnit

Fairfax

INTO George Mason University

Osoite
University Drive,4400
22030 Fairfax, Virginia, Yhdysvallat

Ohjelmat

Kurssit
Pathway-ohjelma jatkotutkintoon tähtääville
Tämä koulu tarjoaa myös: