International Mid Pac College (IMPAC)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansainvälinen Mid Pac College hyödyntää sen strateginen sijainti Tyynenmeren, jossa idän ja lännen, ja kehottaa yksilöiden erilaiset kulttuuriset näkökulmat luokkahuoneeseen keskustelua. Sinänsä IMPAC ohjelmien tavoitteena on parantaa paitsi tarvittavia viestintätaitoja, mutta myös luottamusta käyttää niitä tarkoituksenmukaisesti ammatillisessa, akateeminen ja sosiaalisissa ympäristöissä. Lisäksi IMPAC keskittyy kehittämään kulttuurien viestintätaitoja. Tämän saavuttamiseksi, IMPAC tarjoaa pienet luokat ja huolellisesti koordinoitu opetussuunnitelmaa, joka on kommunikatiivisen, realistinen, interaktiivisia ja käytännön. IMPAC on sitoutunut huippuosaamista ja asettaa korkeat vaatimukset sen opiskelijoille.

IMPAC at a Glance

IMPAC, perustettiin vuonna 1991, tarjoaa tehostettua Englanti kielikoulutusta monipuolinen joukko kieltenoppijoiden seuraavilla aloilla:

Intensiivinen Englanti Kielitaito Program-IEPP (opiskelija viisumi, 12 viikkoa ~) Intensiivinen Englanti Conversation Program-IECP (turistit, Visa Waiver Program, asukkaat, 1 viikko ~) Yksityistunteja (joustava aikataulu) Special Englanti Program (Asiakaslähtöinen Englanti Program, joustava)

Syitä opiskella IMPAC

Yli 20 vuoden kokemuksella Akkreditoitu CEA, komissio Englanti Language Program Akkreditointi Korkealaatuisia Englanti opetukseen harjoittaa, kokeneiden ohjaajien Erinomainen arvo / edullinen opetusta Kätevä sijainti lähellä bussilinjoja ja Ala Moana Center (ostoskeskus) Englanti ainoa politiikka Iloinen ja avulias henkilökunta Yliopiston silta ohjelma *

  • IMPAC tarjoaa polku / vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat tulla college ja / tai yliopistojen Havaijilla. Tällä hetkellä IMPAC on sopimus Kapiolani Community College (KCC), Havaijin yliopiston järjestelmä koulun, suoriutuneelle kypsälle tasolle. Lisätietoja tutustumalla verkkosivuilla.

Koulu Mission

Operaatioon Kansainvälinen Mid Pac College on tarjota opiskelijoille vankka Englanti viestintä- ja akateemisia taitoja toisena kielenä sekä kulttuurienvälistä taidot vastaamaan erilaisiin tarpeisiin opiskelijoita menestyä nykypäivän globaaleilla markkinoilla.

IMPAC on sitoutunut:

Antaa ääni opetusta käyttäen monipuolinen menetelmiä tarpeita sen opiskelijat. Tarjoaa haastavan opettavainen kokemus, joka kannustaa lisätutkimuksia ja integroitumista maailmanlaajuiseen yhteisöön. Ylläpitää miellyttävää tunnelmaa luokkahuoneessa edistää opiskelijoiden motivaatiota. Edistää monikulttuurista ymmärtämystä kulttuuritoiminnalla.

YKSITYISTUNNIT

IMPAC järjestää yksityisopetusta niille, jotka haluavat olla yksi-vastaan-yksi oppitunteja joustava aikataulu. Aikataulutus on joustava riippuen ohjaajan saatavuus. Yksityistunteja ovat $ 40 / tunti. Osittain yksityiset opetukset ovat myös saatavilla pyynnöstä.

SPECIAL PROGRAMS

Nämä ohjelmat on suunniteltu mukautumaan ryhmiin erikokoisia ja ikä, ajaksi enintään kolme kuukautta. Nämä räätälöidyt ohjelmat sisältävät erikoistunut opetussuunnitelman keskittyy opiskelijoiden tarpeet ja edut. Maksuja ja aikataulu, ota yhteyttä Hakutoimisto klo info@impachawaii.edu.

Sijainnit

Honolulu

International Mid Pac College

Osoite
1311 Kapiolani Blvd.,
Honolulu,

96814 Honolulu, Havaiji, Yhdysvallat
Puhelin
+1 808-593-9388