Independence Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Independence Community College (ICC) on kaksivuotinen oppilaitoksen akkreditoitu Higher Learning komissio. Se perustettiin vuonna 1925 laadut 13 ja 14 Independence julkisen koulujärjestelmän. Vuonna 1967, Independence Community College oikeudellisesti erotettu koulupiirin. Rakentaminen uuden Community College on 68 hehtaarin kampuksen, entinen Independence Country Club, alkoi vuonna 1969. Sarjat alkoi uusi sivusto syyskuussa 1970 lähtien. ICC kampuksella on nyt koti Academic Building, Fine Arts Building, ylioppilaskunnan, Cessna Learning Center, Field House, Hallintorakennus, William Inge taidekeskus, kuntokeskus, urheilullinen käytäntö kentät, levy golfkenttä, 96-vuode multi-rakenne elävät monimutkainen, ja 200 vuode Residence Hall.

Kun monet peruskorjauksen lahjoitti rakennus, vuonna 2010 laajensimme college sisällyttää ICC West (2615 West Main Street). Tämä kampus sijaitsee länsipuolella Riippumattomuus ja asuu meidän teknisiin ohjelmiin: Allied Health, EMS, kosmetiikka, ja GED / ABE. Muita kunnostustyöt valmistuivat 2012 mukautumaan uusin ohjelma, Veterinary Technology. Tämä state-of-the-art järjestely kuuluvat eläinten osastoilla, luokkahuone, laboratorio, leikkaus, apteekki, prep huone, pieneläinten hoito, ruoka prep, kauneushoitolat, ja radiologia.

ICC on myös läsnä keskustan ICC Säätiö toimisto ja kumppanuuden Independence Business Resource Center.

Tällä hetkellä koulutus ja tuki ohjelmointi sisältää 46 ohjelmia tutkimuksen Associates of Arts ja / tai tiede astetta, 22 opinto-ohjelmiin varten sertifikaatin loppuun, Opiskelua tukevat palvelut, miesten ja naisten urheilullinen ohjelmia, ja erilaisia ​​kampuksen organisaatioiden ja toimintaa.

TEHTÄVÄNANTO: Independence Community College palvelee edun opiskelijoiden ja yhteisöä tarjoamalla akateemista huippuosaamista samalla edistää kulttuurista rikkautta ja taloudellista kehitystä.

Visio: Ollakseen kansalaisopisto, joka tarjoaa poikkeuksellisen opettavainen kokemus viljelemällä äly, luovuuden edistämisen ja parantaa hahmo opiskelija ja yhteisön keskitetty ympäristö.

Sijainnit

itsenäisyys

Osoite
Independence Community College, 1057 W. College Ave.
KS 67301 itsenäisyys, Kansas, Yhdysvallat