IAU College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Amerikan yliopistojen instituutin tehtävänä on tarjota huippuosaamista kansainvälisessä koulutuksessa, innostaa kulttuurienvälistä tietoisuutta ja valmistaa opiskelijoita menestymään globaalissa yhteisössä tutkimalla Euroopan ja Välimeren historiaa, kieliä, kulttuureja ja nykyajan asioita.

Amerikkalaisten yliopistojen instituutin (IAU) Aix-en-Provencessa, Ranskassa, perustivat tutkijat ja entiset diplomaatit, kuten tohtori Herbert Maza, joka toimi myös sen ensimmäisenä presidenttinä, tohtori Evron Kirkpatrick, suurlähettiläs Jeane Kirkpatrick ja muut, jotka halusivat tarjota foorumi amerikkalaisille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan diplomaattisuhteita, joihin liittyy etuja ja uraa ulkoministeriössä ja ulkoministeriössä. Se perustettiin yhdeksi ensimmäisistä amerikkalaistyylisistä englannin kielen taiteiden oppilaitoksista Länsi-Euroopassa Aix-Marseillen yliopiston alaisuudessa. Se tarjosi opiskelu ulkomailla, tarjoten siirtohyvitystä niille, jotka haluavat asua ja opiskella Ranskassa vuoden ajan. Perustamisestaan lähtien siitä tuli ensimmäinen laitos, joka tarjosi opintoja ulkomailla muille pääaineille kuin ranskaksi.

Myöhemmin IAU laajeni sisällyttämään kesäohjelmavaihtoehdon Barcelonassa, Espanjassa, ja alkoi tarjota tammikuun monen maan seminaareja Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa. Näin tehdessään IAU osoitti velvollisuutensa hyödyntää Välimeren aluetta - opiskelijoiden koulutuksessa. Pian sen jälkeen IAU alkoi toivottaa tervetulleeksi Yhdysvaltojen tiedekunnan johtamat ohjelmat tukemaan yhdysvaltalaisia professoreita, jotka etsivät räätälöityä ulkomaalaista opiskelukokemusta opiskelijoilleen. Pian seurasi vakituinen stipendiaattiohjelma, joka tukee yliopiston tiedekuntaa sapattina. IAU: n Välimeren sivuliike tarjoaa tutkinto-ohjelmia, kuten maisteri- ja kandidaatin tutkintoja.

Sijainnit

Naperville

Osoite
2135 City Gate Lane, Suite 300, Naperville, IL 60563
60563 Naperville, Illinois, Yhdysvallat

Barcelona

Osoite
Carrer d’Ausiàs Marc, 25, 08010 Barcelona, Spain
08010 Barcelona, Katalonia, Espanja

Aix-en-Provence

Osoite
27, place de l’Université, BP 30970, 13604 Aix-en-Provence CEDEX 1, France
13604 Aix-en-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: