Hudson County Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Hudson County Community College

Hudson County Community College on julkinen, kattava kaupunkiyhteisöopisto, joka on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia ohjelmia, jotka ovat kohtuuhintaisia, esteettömiä ja yhteisökeskeisiä. HCCC: n opiskelijat voivat suorittaa kursseja kahdella kampuksella, jotka molemmat sijaitsevat lähellä julkisen liikenteen solmukohtia.

College palvelee asukkaita ja yrityksiä Hudson County, yksi tiheimmin asuttu ja etnisesti monimuotoinen alueet Amerikassa. Opiskelijakuntamme heijastaa Hudsonin piirikunnan meikkiä, jossa hieman yli 50% on latinalaisamerikkalaista perintöä, noin 16% afrikkalais-amerikkalaista, 11% valkoista ja 8% aasialaista-amerikkalaista / Tyynenmeren saarta. Yli kolmannes HCCC-opiskelijoista syntyi Yhdysvaltojen ulkopuolella ja on ilmoittanut syntymäpaikkansa lähes 105 eri maasta. Kuusikymmentä prosenttia korkeakoulun opiskelijakunnasta on naisia.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg
Syksyn 2011 lukukausi avattiin ennätyksellisen yli 9400 opiskelijaan, joista 97% haluaa tutkintoa. HCCC-opiskelijat käyttävät enemmän opintotunteja lukukaudessa kuin koskaan ennen, ja kokoaikaisina vastineina College on nyt New Yorkin kahdeksanneksi suurin yhteisöopisto. Toukokuussa 2011 korkeakoululla oli kaikkien aikojen suurin jatkokurssi - yli 1000 opiskelijaa!

Viime vuosien aikana HCCC on suunnitellut ennennäkemättömän kasvun kurssitarjonnassaan, perustanut keskitetyn neuvontaohjelman, järjestänyt uudelleen opiskelijoiden toimintaa ja hallitusohjelmia sekä laajentanut tilojensa määrää ja laatua. Päivä- ja iltakurssien lisäksi College tarjoaa nyt opintoja seitsemänä päivänä viikossa ja sen verkkokurssitarjonta on toteutettu täysin.

Keski-Amerikan korkeakoulujen korkeakoulujen komitea on hyväksynyt HCCC: n täysin. Muita akkreditointeja ovat tekniikan akkreditointilautakunnan tekniikan akkreditointikomissio; National League for Nursing Accrediting Commission; ja hengityshoidon akkreditointikomitea.

Hudson County Community College on ollut pitkään tunnettu kulinaarisen taiteen instituutistaan. Palkittu kansallisesti tunnustettu CAI-opetussuunnitelma on yksi vain kahdesta New Yorkin alueen ohjelmasta, jonka American Culinary Federation Accrediting Commission on hyväksynyt. CAI-opiskelijat voivat harjoittaa erilaisia lukukauden tai yhden vuoden todistuksia sekä kaksivuotisia liitännäistutkintoja. Fairleigh Dickinson Universityn kanssa tehty nivelsopimus antaa CAI-opiskelijoille mahdollisuuden ansaita kandidaatin ja maisterin tutkinnot opiskellessaan edelleen HCCC Culinary Arts Institute -tiloissa. CAI tarjoaa myös sekä sertifikaatti- että AAS-ohjelmia Hospitality Managementissa.

HCCC: n yhteisön koulutusosasto toimii yhteistyössä CAI: n kanssa ja yhteistyössä useiden paikallisten yhteisöryhmien kanssa tarjotakseen koulutusta, työvalmiutta / elämäntaitojen opetusta ja sertifiointikokeita auttaakseen naisia ja heidän perheitään saavuttamaan omavaraisuus ja elää tyydyttävää ja tuottavaa elämää.

Kollegion liike- ja teollisuuskeskus (CBI) on omistautunut tarjoamaan Hudson County -yhteisölle ammattitaitoista ja koulutettua työvoimaa, jonka avulla alue voi menestyä, sekä kehittää ja toimittaa koululuokkia ja ohjelmia yritysten, organisaatioiden ja yksilöitä.

Sen lisäksi, että Hudson County Community College Foundation tarjoaa yhden laajimmista taloudellisen tuen ohjelmista, se tarjoaa apurahoja ansaitseville opiskelijoille. HCCC-säätiö on myöntänyt 1,25 miljoonaa dollaria apurahoja yli 1000 opiskelijalle.

Tutustu HCCC: hen

Kun pidät Hudson County Community College (HCCC), mieleen tulee kaksi sanaa: akateeminen huippuosaaminen . Korkealaatuisen koulutuksen tarjoaminen on tärkein prioriteettimme HCCC: ssä. Kaksi muuta sanaa tulee kuitenkin mieleen, kun tutkit HCCC: tä: mukavuus ja edullisuus . Kaunis kaupunkimainen Journal Square -kampus (pääkampus) sijaitsee kätevästi Hudson Countyn sydämessä, alle 20 minuutin päässä New Yorkista ja Newark Libertyn kansainväliseltä lentokentältä, ja sinne pääsee helposti PATH: n, junan tai bussin kautta. Kun olet kampuksella, näet kuinka helppoa on kiertää. Neljä satelliittikampustamme sijaitsevat strategisesti kaikkialla Hudsonin läänissä, joten missä tahansa oletkin, sinulla on pääsy kampuksillemme ja ohjelmiimme.

Osallistu korkeakouluun aikataulusi mukaan

HCCC: llä teemme todistuksen tai tutkinnon ansaitsemisen helpoksi tarjoamalla yli 300 päivä-, ilta- ja viikonloppuopiskelu- ja muuta kurssia, jotka sopivat aikatauluusi ja budjettiisi. Luokkamme koot ovat pienet, ja keskimääräinen opiskelija / opettaja-suhde on 18: 1, mikä takaa yksilöllisen huomion. Jos kampukselle saapuminen on sinulle vaikeaa, tarjoamme myös online-tutkintoja. Riippumatta elämäntapasi vaatimuksista, autamme sinua asettamaan aikataulun, joka toimii aikajanallasi, budjetillasi ja elämällesi.

Mikä parasta, HCCC: ssä voit valita yli 60 tutkinto-ohjelmasta, mukaan lukien lippulaiva-kulinaariset ja hoitotyön ohjelmamme. Monet opiskelijoistamme päättävät jatkaa koulutustaan valmistuttuaan HCCC: stä; sekä Fairleigh Dickinson University että New Jersey City University hyväksyvät HCCC-opiskelijoiden siirtämisen neljän vuoden ja maisteriohjelmiinsa, ja molemmat tarjoavat stipendipaketteja.

Edullisuus ja joustavuus

Tiedämme kuinka kallista korkeakouluopetus voi olla, mutta mielestämme HCCC on paras vastine rahalle. Tulet olemaan iloisesti yllättynyt siitä, että HCCC: llä on edullinen opetus alueella. Ja tiesitkö, että 80 prosenttia kokopäiväisistä opiskelijoistamme saa taloudellista tukea? Kokeneet ohjaajamme työskentelevät jokaisen opiskelijan kanssa erikseen auttaen löytämään taloudellisia tukipaketteja, osa-aikatyötä ja apurahoja helpottamaan yliopistoon osallistumisen kustannuksia. Tarjoamme myös erityisopetusta ja / tai vapautuksia veteraaneille ja työttömille. Haluamme varmistaa, että jokaisella, joka haluaa osallistua HCCC: hen, ei ole varaa olla käymättä HCCC: ssä.

Kun tutustut HCCC: hen, huomaat, että se on selvästi ensimmäinen valinta koulutuksellesi.

Sijainnit

Jersey City

Osoite
70 Sip Avenue
07306 Jersey City, New Jersey, Yhdysvallat

Union City

Osoite
4800 John F. Kennedy Boulevard
07087 Union City, New Jersey, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin