Howard College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Howard College ( HC ) tarjoaa erilaisia ohjelmia. Associate-tutkinto-ohjelmat valmistavat opiskelijoita jatkokoulutukseen nelivuotisissa korkeakouluissa tai yliopistoissa. Urateknisen koulutuksen ja terveydenhuoltoalan ammattiohjelmat antavat opiskelijoille tarvittavat taidot ja tiedot uralla menestymiseen.

Howard College uskoo, että koulutus on oppilaitoksen ensisijainen tarkoitus ja että korkeakoulun ohjelmien ja palveluiden tulisi olla kaikkien kansalaisten käytettävissä, jotka voivat hyötyä niistä. Korkeakoulu on sitoutunut huippuosaamiseen koulutustarkoituksensa toteuttamisessa ja resurssien tehokkaassa ja vaikuttavassa käytössä opiskelijoiden ja yhteisön koulutustarpeiden tyydyttämiseksi.

Korkeakoulu pyrkii kohtelemaan kutakin korkeakouluyhteisön henkilöä ainutlaatuisena yksilönä ja tarjoamaan positiivisen, kannustavan ja menestykseen suuntautuneen ympäristön. Kun teemme kaikkemme auttaaksemme oppilaitamme saavuttamaan maksimaalisen potentiaalinsa, integroimme kriittisen ajattelun keskeiset käsitteet päivittäiseen liiketoimintaan ja luokkahuoneisiin. Pyrimme olemaan koulutuksen ja elinikäisen oppimisen majakka ajattelemalla, opettamalla ja toimimalla tarkoituksella, taitolla ja itsevarmuudella.

Howard College pyrkii parantamaan taloudellista, yhteisöllistä, kulttuurista ja henkilökohtaista kehitystä koko palvelualueella soveltuvien kumppanuuksien ja palveluiden avulla julkisen palvelun tehtävänsä täyttämiseksi. Yhteisökorkeakouluna tutkimus ei kuulu Howard College tehtävään. Innovatiivisten opetus- ja opiskelijoiden kehittämiskäytäntöjen tutkimista oppimisen parantamiseksi tuetaan ja odotetaan kuitenkin.

Sijainnit

Big Spring

Osoite
Birdwell Lane,1001
79720 Big Spring, Texas, Yhdysvallat

San Angelo

Osoite
U.S. 67,3501
76905 San Angelo, Texas, Yhdysvallat

Lamesa

Osoite
Lubbock Highway,1810
79331 Lamesa, Texas, Yhdysvallat

Washington

Osoite
Scott Circle Northwest,1
20036 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: