Hill College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hill College on laitos, joka on täynnä mahdollisuuksia. Olitpa lukiolainen, nykyinen Hill College -opiskelija, joku, joka haluaa jatkaa koulutustasi, hyödyntää monia verkko- ja etäopiskelumahdollisuuksiasi tai hankkia lyhytaikaista koulutusta ja mennä suoraan työvoimaan, Hill College on suunniteltu mielessäsi.

Meillä on rikas historia tarjota huippuosaamista opetuksessa ja opiskelijoiden menestyksessä. Meillä on omistautunut ja innovatiivinen tiedekunta sekä osaava ja huolehtiva henkilökunta, jonka tehtävänä on rikastuttaa palvelemiemme opiskelijoiden elämää. Meillä on kansallisesti järjestettyjä urheilutiimejä, näyttelyitä pysäyttävä musiikki- ja taideosasto, korkean teknologian akateemiset ja työvoimakoulutusohjelmat, ensiluokkainen historiamuseo ja perheen tyyppinen ilmapiiri, jossa opiskelijat ovat ensin.

Hill College tarjoaa korkealaatuisia, kattavia koulutusohjelmia ja palveluja. Korkeakoulu parantaa palvelualueensa koulutus-, kulttuuri- ja talouskehitystä ja valmistaa ihmisiä tuottavampaan elämään.

Hill College tutkinto-ohjelmat on suunniteltu asettamaan sinut menestyspolulle. Neljä Ura Pathways järjestetään jossa voit valita polku, joka kiinnostaa sinua. Opiskelijat voivat valita taiteen ja humanististen tieteiden, liike-elämän ja teollisuuden, terveydenhuollon ja julkisen palvelun sekä luonnontieteiden, tekniikan, tekniikan ja matematiikan (STEM) ohjelmista.

Hill College on Etelä-korkeakoulujen ja koulujen toimikunnan akkreditoima korkeakoulujen myöntämä liitännäistutkinto.

Sijainnit

Cleburne

Osoite
Mayfield Parkway,2112
76033 Cleburne, Texas, Yhdysvallat

Burleson

Osoite
East Renfro Street,130
76028 Burleson, Texas, Yhdysvallat

Hillsboro

Osoite
Lamar Drive,112
76645 Hillsboro, Texas, Yhdysvallat

Cleburne

Osoite
North Wilhite Street,206
76031 Cleburne, Texas, Yhdysvallat

Joshua

Osoite
South Broadway Street,909
76058 Joshua, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: