High Point University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Valitse olla ylimääräinen!

Outoa on valinta. Kyse on tieteellisten tietojen yhdistämisestä käytännön elämäntaidoihin. Se on johtava, palvelee ja elää tasapainossa olevaa elämää.
Tätä uskomme HPU: ssa.

Elämäntaidot

Sinun tutkinto ei ole asia, joka saa sinut työhön. Saat sinut työhön. HPU on elämänkiihdytin - pakkausaika ja jonka avulla voit kerätä elämääsi vain neljä vuotta. Aloitat ammattiurasi heti kun tulet kampuksella. Olet valmis valmis todelliseen maailmaan. Ja todellinen maailma haluaa sinua.

HPU Spirit

High Point University kentät 16 Division I joukkueet ja kilpailee Big South Conference. Satoja opiskelijoita osallistuu myös dynaamisiin, mestaruuskohtaisiin Club Sports ja Intramural Sports -ryhmiin. Ei pelaaja? Liity ristiriitaiseen osiin kaikissa tapahtumissa oppilaslähtöisellä viihdejoukkueella, joka tunnetaan nimellä "Purple Reign".

Tasapelin tavoitteet

Yli 100 opiskelijaelämän kampusjärjestöä ja yli 600 opiskelijaa, jotka kilpailevat klubin ja intramuraalin urheilutapahtumissa High Point University , sinua ei ole vain pyydettävä kyseenalaistamaan ympäröivä maailma - odotetaan tulevan aktiiviseksi kansalaiseksi.

Amazing dorms

Niche.com sijoittui High Point University kanssa # 1 Best Dorms Amerikassa 2018, ja hyvästä syystä. HPU: ssa kampuksen elämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden luoda vahva tunne itsestään sekä luokkahuoneessa että asuinympäristössään.

Arvot perustuvat oppimiseen

High Point University on John Templeton Foundation -listalla, joka sisältää 100 korkeakoulua Amerikassa, jotka kannustavat luonteen kehittämistä. Meidän DNA: ssä me valmistumme oppimaan nuoria, jotka perustuvat hyvän etiopäätöksen tekemiseen hyvän luonteen mukaisesti.

Kasvun ajattelutapa

Kasvu-ajattelutapa on valtuudet. Teidän kykyjäsi ja kykyjäsi voidaan kehittää kovalla työllä, oppimalla uusia strategioita ja avustuksella ja panoksella muilta. High Point University käsittää tämän ajattelutavan, jonka avulla voit oppia arvostamaan edistystä, ei täydellisyyttä.

Global Education

Nykyään työnantajat etsivät enemmän kuin vain tutkinto; he haluavat hyvin pyöreitä yksilöitä, jotka tuntevat erilaiset kulttuurit, erityiset taidot ja tietämyksen maailmanmarkkinoista. High Point University opiskelijat matkustavat ulkomaille useita viikkoja tai koko lukukauden ajan yli 29 maahan 61: n ulkomaisen opinto-ohjelman aikana.

Ajattele linjoilla

Kokemuksellinen oppiminen osuus 25% akateemisen tuntia kullakin major High Point University . Opiskelijat oppivat luokkahuoneessa, mutta myös luokkahuoneen ulkopuolella laboratorioissa, studiossa, uran varjossa, harjoittelupaikoissa, ulkomailla opiskelussa, tutkimuksessa ja yrityksissä, jotka saavat todellisen kokemuksensa oppiaineensa sisällä.

Olet täällä

Uusi matka vaatii. Yhdessä te ja HPU voivat muuttaa elämän tavoitteesi todelliseksi. Mikä erottaa meidät erilleen? HPU: ssa kohtaat ylimääräisen koulutuksen inspiroivassa ympäristössä huoltavien kanssa.

Sijainnit

Kohokohta

High Point University

Puhelin
(800) 345-6993