Hennepin Technical College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Hennepin Technical College (HTC). Olet valinnut yhden Minnesotan edullisimmista korkeakouluista, joka muuttaa työvoiman ja talouden kasvoja. Opiskelijoilla on pääsy erinomaisiin akateemisiin ohjelmiin, jotka valmistelevat heitä kysynnän ja korkeasti palkkaavien työllistymismahdollisuuksien löytämiseksi. Yleisen koulutuksen ja Mnesota Transfer Curriculum (MnTC) lisäksi HTC tarjoaa tutkintoja yli 45 ohjelmassa, kuten valmistus- ja tekniikkatekniikka, käytännön hoitotyö, hammasavustaja ja lainvalvonta.

Tekniset koulutusohjelmamme luovat pitkäaikaisia uramahdollisuuksia. Kursseja tarjotaan sekä päivällä että illalla Brooklyn Parkin ja Eden Prairien kampuksilla virtuaalikoulutusohjelmiemme lisäksi. HTC: n koulutuksen laatua rikastuttaa tiedekunta, joka on alaansa asiantuntija. HTC palvelee kasvavaa monimuotoista opiskelijaväestöä hoivaamisessa. HTC on paikka, jossa henkilökunta ja tiedekunta tietävät nimesi, puhuvat sinulle käytävällä ja ennen kaikkea välittävät sinusta ja menestyksestäsi.

Olemme luoneet dynaamisia kumppanuuksia koulupiirien, lainsäätäjien ja yksityisen teollisuuden kanssa. Nämä kumppanuudet auttavat korkeakoulua keskiasteen jälkeisissä koulutusmahdollisuuksissa (PSEO), ilmoittautumisessa, opiskelijoiden pysyvyydessä, suorittamisessa ja työharjoitteluun. HTC ylläpitää jatkuvia suhteita alumniemme kanssa. Alumnimme jatkavat aktiivisuutta yliopiston kanssa hyödyntämällä urakeskuksemme ja elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia. Liity mukaan ja anna meidän sytyttää urasi.

Hennepin Technical College - sytyttää mahdollisuudet edistyneen tekniikan, johtamisen ja monipuolisten yhteisöjen kautta.

Sijainnit

Brooklyn Park

Osoite
Brooklyn Boulevard,9000
55445 Brooklyn Park, Minnesota, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin