Lue virallinen kuvaus

Harvest Englanti Institute

Harvest Institute on kansainvälisesti tunnustettu opetuksen Englanti toisena kielenä korkeat laatuvaatimukset. Vuodesta 1999 instituutti on käyttämällä kehittyneitä menetelmiä, jotka ovat antaneet meille mahdollisuuden saavuttaa korkeimman tilitietojen Department of Education Yhdysvalloissa.

Katso, mitä opiskelijat sanottavaa Harvest instituutin

MISSION

"Harvest Institute on päätavoitteena integroida opiskelijoille Englanti kieli, amerikkalainen kulttuuri ja elämäntapa, tarjoamalla heille tietoja ja taitoja tulla kielellisesti taitavia."

VISION

Ollakseen keskus, joka houkuttelee ja tukee unionin kommunikaation ja kulttuurin. Edistäminen globaali kansalaisuus ja ymmärrystä ihmisiä eri kansojen.

ARVOT

Koulutus - Respect - Ethics - Luovuus - Jatkuva päivitys.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Harvest English Institute

HOJKS - Intensiivinen Englanti Ohjelma - jakautuu kuuteen tasoa ja tekee Englanti unohtumattoman läpi päällekkäisvalotuksia kieleen, lukuisia mahdollisuuksia harjoittaa s ... [+]

Kurssi Intensiivinen Englanti

HOJKS - Intensiivinen Englanti Ohjelma - jakautuu kuuteen tasoa ja tekee Englanti unohtumattoman läpi päällekkäisvalotuksia kieleen, lukuisia mahdollisuuksia harjoittaa sitä, ja intensiivinen kierrätys sanastoa.

Se valmistaa opiskelijoita kommunikoida Englanti kanssa monipuolista puhujia ympäri maailmaa, joilla on laaja valikoima syntyperäisen ja ei-natiivi aksentti.

Painotetaan kulttuuriin sujuvuus antaa opiskelijoille navigoida sosiaalinen, matka-, ja liike-elämän tilanteita, joita he kohtaavat jokapäiväisessä elämässään.

Valinnaisia ​​kursseja

• kirjoittaminen

Kurssi auttaa opiskelijoita parantaa kirjoitustaito valmisteltaessa edelleen akateemisen työn. Opettajamme antaa hyödyllisiä tekniikoita, vinkkejä ja neuvoja parantaa opiskelijan luottamusta. Kuten opiskelija edistystä, he saavat luottamuksen säveltää ja ymmärtää tekstiä turvallisuus ja luovuutta.... [-]

Yhdysvallat Newark Pitkä haara Orlando
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Harvest English Institute

Tänään ympäri planeettaa ihmiset puhuvat, matkailu, tutkimus, ja harjoittaa liiketoimintaa Englanti. "Meidän lyhyt, mutta intensiivinen Englanti jokapäiväiseen ohjelma on ... [+]

Kurssi Vapaa Englanti

Tänään ympäri planeettaa ihmiset puhuvat, matkailu, tutkimus, ja harjoittaa liiketoimintaa Englanti. Lyhyen, mutta intensiivisen Englanti jokapäiväiseen ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää itseään. Opiskelija Viisumia ei tarvita, kun otat 17 tuntia luokkia tai vähemmän viikoittain. Puhuminen Englanti sujuvasti voi auttaa sinua tekemään suurimman osan elämästäsi. Parantaa Englanti - Opi puhumaan kuin amerikkalainen!

[-]
Yhdysvallat Newark Pitkä haara Orlando
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Harvest English Institute

Ajatellut opiskelevat korkeakoulussa tai yliopistossa Yhdysvalloissa? Ottaen TOEFL® on välttämätön askel tahansa ei-US koulutettu opiskelija, joka haluaa opiskella Pohjoi ... [+]

TOEFL

Harkitsetko opiskelevat korkeakoulussa tai yliopistossa Yhdysvalloissa? TOEFL ® on välttämätön askel tahansa Yhdysvaltojen ulkopuolisille koulutettu opiskelija, joka haluaa opiskella Pohjois-Amerikassa. Se on myös yhä useammin muista oppilaitoksista ympäri maailmaa, sekä haluttu tai pakollista työtä pätevyys.

TOEFL ® on lyhenne Testaus Englanti vieraana kielenä. Se mittaa kykyä kommunikoida Englanti korkeakouluissa ja yliopistoissa ja hyväksyvät 7000 + kohteesta yli 130 maassa. Se on laajimmin hyväksytty Englanti-kielikoe maailmassa.

Vuonna TOEF ® L tentti, neljää kielitaidon, jotka ovat tehokkaita viestintä, testataan. Nämä ovat lukeminen, kuunteleminen, puhuminen ja kirjoittaminen. TOEFL ® olemassa kaksi versiota; Internet-pohjainen (IBT) ja paperiset. Nykyään useimmat TOEFL ® keskukset käyttävät Internet-pohjainen yhden. Testi on kätevä, koska voit ottaa sen mistä tahansa keskusten ja se vaatii vain pari tuntia.... [-]

Yhdysvallat Newark Pitkä haara Orlando
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Harvest English Institute