Hancock International College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HISTORIA Hancock International College perustettiin tarjoamaan laadukasta koulutusta edulliseen hintaan opiskelijoille, jotka haluavat tulla nopeasti kasvava ohje Englanti toisena kielenä. Vaikka jotkut koulut vain opettaa teoreettisia käsitteitä, sekä opiskelijoiden ja yliopistot vaativat tietoa käytännön osien Englanti kielellä tänään. Hancock International College avasi ovensa Irvine, Kaliforniassa vuonna 2011. HIC on saatu kehitettyä sen Intensive ESL kursseja kaikentasoisille Englanti kielenoppijalle, joka tarjoaa Intensive Englanti kursseja aloittelijoista edistyneisiin puhujia ESL. MISSION Tehtävänä Hancock International College on tarjota kattava koulutus ohjelma Englanti kuin toisena kielenä kansainvälisille opiskelijoille, jotka edustavat monia eri kieli- ja kulttuuritausta. Perustan ohjelmamme ovat opetusta kieliopin, lukeminen, kirjoittaminen, kuuntelu ja puhuminen. Tarjoamme myös kansainvälisiä opiskelijoita altistuminen amerikkalaiseen kulttuuriin ja historiaan. MIKSI HIC? Olipa tavoitteena on osallistua amerikkalaisen yliopiston Yhdysvalloissa tai saavuttaa ammatillista menestystä urasi, HIC: n IESL ohjelma on suunniteltu lisäämään taitoa kanssa Englanti kieli ja hanki parempi käsitys amerikkalainen kulttuuri.

Kansainvälisille opiskelijoille on vieraassa maassa voi olla hyvin pelottava. HIC tarjoaa pieni ja intiimi luokkia, jotta opiskelijat saavat parhaan mahdollisen opetusta.

HIC on monia aktiviteetteja ympäri vuoden opiskelijoille. Holiday osapuolille (eli Halloween, kiitospäivä, joulu, jne.). HIC myös ylpeilee neljänneksen lopussa kulttuurialan opintomatka, jossa kaikki oppilaat joka tasolla viihtyvät ja hyödyntää tietoa ja koulutusta he saivat luokkansa. Kulttuurinen retkiä voi vaihdella vuodenajasta riippuen.

HIC sijaitsee Etelä-Kaliforniassa, jossa paras ilmasto Yhdysvalloissa. Kansainvälisille opiskelijoille, tämä on suuri mahdollisuus; kun olet valmis siirtämään voit valita sadoista yksityisten ja julkisten yliopistojen ja ulos Kalifornian osavaltion. Kun opiskelijat ovat suorittaneet HIC IESL Program, Hancock International College on edistänyt suhteita monien yliopistojen tehdä siirtämällä entistä helpompaa.

Hancock International College Kaupallinen alkaen JL43 Entertainment on Vimeo.

Sijainnit

Irvine

Hancock International College

Osoite
Hancock International College
4199 Campus Dr.
#600

92612 Irvine, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 949-679-2000