Hillsborough Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yhdysvaltain Korkeakoulujen on lähempänä kuin luuletkaan ... saavuttaa unelmasi! Study at Hillsborough yhteisön College Tampa Bay, Florida!

Hillsborough Community College (HCC) on akkreditoitu, kansalaisopisto viisi kampuksilla sijaitsee vilkkaalla ranta kaupungin Tampa, Florida, ja ympäröivä Hillsborough County. Tampa Bay alueella asuu upea meren elämää, SPORTS nähtävyyksiä, maailmanluokan kulttuurikohteita, ja suuria ostoksia ja ruokailu. Löydät monenlaisia ​​ulkoilumahdollisuuksia, kuten retkeily, vaellus, ratsastus, pyöräily, kalastus, laitesukellusta, purjehdus, veneily, ja melonta. Tampa tarjoaa nähtävyyksiä, kuten Busch Gardens, Florida Aquarium, Lowry Park Zoo, ja Tiede- ja teollisuusministeriön. Suosittu Florida huvipuistojen kuten Walt Disney World, Universal Studios, ja SeaWorld ovat vain lyhyen ajomatkan päässä. Nautimme vuoden auringonpaistetta, vilkas kulttuurielämä, joitakin parhaista rannoista maailmassa, urheilua kaikenlaista, ja erinomaiset korkeakoulutuksen mahdollisuudet.

Kutsumme sinut liittymään meihin ... Nauti hyvän elämän Tampa Bay, Florida!

University siirto-ohjelma: Alkaa HCC! Mene minne!

HCC on hyvä paikka aloittaa kansainvälisille opiskelijoille, jotka haaveilevat ansaita 4-vuoden kandidaatin tutkinnon Yhdysvalloissa. Autamme tutkimaan kaikki yliopiston vaihtoehdot, kun olet suorittanut kahden ensimmäisen vuoden yliopisto tutkimuksen kanssamme. Jos haluat osallistua selektiivinen 4-vuoden college, liberaali-taiteen laitos, kansallisesti sijoittui yliopistossa, tai Ivy League koulu, HCC auttaa sinne!

Miksi valita HCC?

Saumaton siirtää neljän vuoden yliopisto Edullinen opetusta ja joustava maksuerän suunnitelmia Suosittu teema puistoineen, kuten Walt Disney World, Universal Studios ja SeaWorld Henkilökohtainen, laatu opetusta, jossa pienet luokkakoot ja erinomainen tiedekunnan Intensiivinen Englanti ohjelmat auttaa valmistautumaan menestystä opistotason kursseja Kulttuurisesti monipuolinen yhteisö, mukaan lukien kansainväliset opiskelijaa yli 60 kansakuntien Keskus International Education omistettu tukenne, hyvinvoinnin ja menestyksen

On-Campus Asuminen Hawks Landing

Valitsemalla paikka elää on yksi tärkeimmistä päätöksistä saatte ennen kuin aloitat opinnot HCC, mutta sen ei tarvitse olla kovimmat yksi!

Hawks Landing huoneistoissa on suuri arvo, kätevällä paikalla, ja mikä tärkeintä, hauskaa elävä ja oppimisilmapiiri! Asunto monimutkainen on vain muutaman korttelin päässä ostos-ja ravintoloita ja kävelyetäisyydellä Raymond James -stadion koti Tampa Bay Buccaneers, ja Steinbrenner Field, kevät koulutus koti 2009 Baseball World Series Champions, New York Yankees. Sijaitsee lähellä Dale Mabry Campus, Hawks Landing opiskelija-asuntoja tarjoavat täysin kalustettu 1, 2 ja 4-makuuhuoneen / kylpyhuone yksiköissä erinomaiset mukavuudet.

Yksityinen, tilava huone, ilmainen Internet ja kaapeli-TV Oma kylpyhuone Jaettu ylellinen keittiö, kalustettu olohuone Täysikokoinen pesukone / kuivuri Lomahotellityyppistä allas ja rantalentopallokenttä State-of-the-art kuntokeskus Tietokoneluokka tulostimiin ja tutkimus asemat Videopeli huoneessa ja sosiaaliseen toimintaan

Student Life

Campus osallistuminen on hyvä tapa saada irti college kokemus! Opiskelija voi lisätä uransa ja koulutusmahdollisuuksia osallistumalla kampuksen toimintaa ja organisaatioita. HCC tarjoaa erilaisia ​​mahdollisuuksia opiskelijoille laajentaa näköaloja kautta kulttuuri- ja erityisiä tapahtumia kampuksittain, päästä mukaan opiskelijaelämään ja saada uusia ystäviä!

HCC: n yleisurheilu ohjelma tarjoaa ulkomaalaisille opiskelijoille lisämahdollisuuden rikastuttamaan college kokemusta intercollegiate SPORTS, mukaan lukien miesten ja naisten koripallon, miesten baseball ja naisten softball, lentopallo ja tennis. HCC joukkueet paremmuusjärjestykseen kansallisesti ja ovat voittaneet useita mestaruuksia.

Center for International Education: Kotisi poissa kotoa!

Tällä HCC, olemme hyvin ylpeitä kulttuurista ja kansainvälisiä monimuotoisuutta, ja uskomme vahvasti tärkeyttä kansainvälisen koulutuksen. Tarjoamme erityisiä kansainvälisiä ohjelmia ja palveluita kansainvälisille opiskelijoille, ja kotimaan opiskelijoita, kautta Center for International Education. Keskus luo oppimisympäristö, joka valmentaa yhä toisiinsa ja muuttuvassa maailmassa.

Kansainvälisille opiskelijoille, jotka edustavat yli 60 kansakuntien, huomaat, että keskus tarjoaa erilaisia ​​palveluja, joilla tuetaan yksilöllisiä tarpeita opiskellessaan HCC, alusta loppuun! Tämä sisältää ohjeita tunnustuksia, viisumit, suunta, tutkijoita, asunto- ja siirtämällä neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa.

Levitä tänään!

Kansainväliset opiskelijat voivat hakea Fall (elokuu), kevät (tammikuu), tai Summer (toukokuu) Lukukaudet. Odotamme toivottaa sinut Hillsborough Community College! Pyytää lisätietoja, olevalla lomakkeella, ja me vastaamme sinulle suoraan.

Sijainnit

Tampa

Hillsborough Community College - Center for International Education (Dale Mabry Campus)

Osoite
P.O. Box 31127
Tampa, Florida

31127 Tampa, Florida, Yhdysvallat
Puhelin
+1-813-253-7009

Ohjelmat

Kaksivuotinen taidetutkinto