Hillsboro Aero Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Me kasvoin Dream To Fly, Too.

Siksi Hillsboro Aero Academy tarjoaa poikkeuksellisen ammatti helikopterin ja lentokoneen pilotti kursseja opiskelijoita eri puolilta maailmaa. 37 vuotta, opiskelijat ovat käyttäneet lennon koulun kokemus ja maailmanlaajuinen maine kääntää uransa unelmista todellisuuteen.

Olemme yksi suurimmista helikopterissa ja lentokoneessa lennon koulut Yhdysvalloissa ja valmistuneista lentävät operaattoreille maailmanlaajuisesti.

Kymmenen syytä aloittaa Ura Hillsboro

 1. KOKEMUS ASIAT
  Meillä on 37 vuotta kokemusta koulutus ammatillinen lentäjät yli 75 maassa. Meidän FAA-hyväksytty FAR Part 141 ja osa 61 ohjaajan koulutusohjelmiin lähettää sinulle huiman uran.

 2. REAL WORLD FLIGHT YMPÄRISTÖJEN
  Flying todellisessa maailmassa sitä päin muuttuvassa ympäristössä ja haastava sään ainutlaatuinen lennon ympäristöt Pacific Northwest valmistella teitä uran.

 3. TURVALLISUUTESI on tärkeintä
  Koulumme on omistettu turvallisuutta ja olemme ensimmäinen osa 141 pääohjainten koulu (akatemia) IS-BAO akkreditointia International Business Aviation neuvosto. Turvallisuus on meille enemmän kuin tapa lentää, se on osa opetussuunnitelmaa ja keskeinen osa jokaisen meidän opiskelijan koulutusta.

 4. Toveruus ja yhteisöt
  Kun valitset Hillsboro, valitset lentoa koulu, joka välittää yksilöllisen menestystä ja liittyä maailmanlaajuinen verkosto pilotteja yli 75 maassa, jotka lentävät eri tehtävissä ympäri maailmaa.

 5. AIRLINE & HELIKOPTERI operaattoriyhteydet
  37 vuoden kokemus koulutus ammatillinen lentäjät, meillä on maine luomaan laadukkaita pilotit ja liitännät, joiden avulla voit ottaa tämän ensimmäisen askeleen urallasi. Verkostomme valmistuneiden ulottuu maapallon ja auttaa avaa ovia meidän opiskelijoille.

 6. INTERNATIONAL VIISUMIT OPPILAILLE
  Meillä on kokemusta lentäjien koulutuksessa eri puolilta maailmaa ja tarjota opiskelijaviisumin ohjelmia, kuten F-1 Visa, joka antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella ja saada pilotti työtä Yhdysvalloissa ennen seuraavan askeleen urallasi.

 7. Korkeakoulututkinnon OHJELMAT
  Tarjoamme kahden ja neljän vuoden koulutusohjelmassa ohjaajalla kautta Portland Community College ja Embry Riddle Aeronautical University Portland Campus jotta voit etukäteen oman ilmailualan koulutusta.

 8. VA-HYVÄKSYTTY lentäjäkouluun
  Yhdysvaltain armeijan veteraanit voivat käyttää GI Bill etuja meidän lento koulu-valitsemalla lentokoulutuksen koulutusohjelmien ja muita vaihtoehtoja.

 9. Maksaa käteisellä
  Annamme opiskelijoille maksaa kuten mennä lentosi koulutusta, mikä tarkoittaa, et tarvitse tallettaa rahaa tilille ennen harjoittelun alkua. Opiskelijan vain tarvitse maksaa saldo loppuun kunkin oppitunnin.

 10. NO Myyntivero
  Ei ole liikevaihtoveroa peritään Oregonin osavaltion jossa kaikki meidän kampuksilla sijaitsevat. Tämä voi lisätä jopa säästää merkittävästi lentosi koulutukseen maksamatta nämä ylimääräiset veroista lähes joka toisessa tilassa.

Missiomme on Turn Your Dream lentää Ura

Kun valitset Hillsboro Aero Academy, saat FAA: n hyväksymään helikopterilla tai lentokoneella lentäjäkoulutusta tukena 37 vuoden kokemuksella. Valmistumisen jälkeen, olet yhteydessä maailmanlaajuinen verkosto pilottien kiinnostunut menestykseen.

Akkreditointi

Olemme akkreditoitu lento koulu. Tämä tarkoittaa Hillsboro Aeron Akatemian akkreditoitu koulu, Airman n Kielitaito Center, pidetään korkeatasoisesti akkreditoivan komission Ura kouluissa ja oppilaitoksissa, ja meidän on varmuuskopioida kaikki väitteet teemme meidän koulutusta. Olemme FAA-hyväksytty hallinnoida FAR Part 141 koulutusta ja meillä on myös kansainvälisen standardin Business Aircraft Operators akkreditointi.

Sijainnit

Hillsboro

Hillsboro

Osoite
3565 NE Cornell Rd.

OR 97124 Hillsboro, Oregon, Yhdysvallat

Troutdale

Osoite
911 NW Graham Rd.

97060 Troutdale, Oregon, Yhdysvallat

Prineville

Osoite
4400 SW Airport Rd.

97754 Prineville, Oregon, Yhdysvallat