Glen Oaks Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Glen Oaks Community College . Olemme iloisia siitä, että valitsit GOCC: n auttaaksesi sinua saavuttamaan koulutustasi koskevat tavoitteesi. Löydät hämmästyttävän omistautuneen tiedekunnan ja henkilökunnan, joka tarjoaa koulutusmahdollisuuksia ja tukipalveluita, jotka parantavat kokonaista Glen Oaks -kokemustasi.

Voit valita tutkinto- ja todistustarjonnasta, joka johtaa joko suoraan uratyöhön tai siirtymiseen kahden ja neljän vuoden korkeakouluihin. Alueellisesti akkreditoituna yliopistona kaikki korkeakoulukurssit ovat täysin siirrettävissä sekä julkisiin että yksityisiin korkeakouluihin ja yliopistoihin.

Yliopisto tarjoaa monia tukipalveluita ja -palveluita täydentämään opetustarjontamme. Näihin kuuluvat Learning Commons, joka kattaa EJ Shaheen -kirjaston, ohjaus- ja testauskeskuksen sekä etäopiskelukeskuksen; kunto- / wellness-keskus, tarjotut aktiviteetit, kuten yleisurheilu, Phi Theta Kappan kunniaseura, Epsilon Pi Tau Technology Honor Society, ammatti- ja sosiaaliseurat, opiskelijahallitus ja muut.

Glen Oaks sijaitsee kauniilla paikalla Sherman Townshipin mäkillä, keskeisellä paikalla St. Joseph Countyssa, MI. Tilat ovat moderneja ja varustettu hyvin uusimmalla tekniikalla ja resursseilla. Suoran opetustilan ulkopuolella on tutkimusalueita, ruokapaikka, atrium, kuntosali, sosiaaliset alueet ja erikoistuneet paikat laboratorio- ja teknologiatarjontaan. Äskettäin rakennetut sairaanhoito- ja terveyslaboratoriot ovat vertaansa vailla suunnittelun ja oppimisympäristön suhteen. Lisäksi yliopisto avasi syksyllä 2017 106 hengen opiskelija-asuntolan.

Glen Oaks -opiskelijakunta heijastaa alueen monimuotoisuutta ja monia yksilöllisiä koulutustavoitteita. GOCC: llä sinulla on mahdollisuus kehittää ystävyyssuhteita luokkatovereiden kanssa kaikilla elämänaloilla ja kasvaa sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti.

Sijainnit

Centreville

Osoite
Shimmel Road,62249
49032 Centreville, Michigan, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin