General Assembly

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutusjohtaja

Vuodesta 2011 lähtien General Assembly on muuttanut kymmeniätuhansia uraa edelläkävijän, kokemuksellisen koulutuksen, nykypäivän eniten kysynnän taitoja. Kun opit verkkokehitykseen, tietoihin, suunnitteluun, yritykseen ja muihin GA: iin, saat:

 • Palkittu opetussuunnitelma ja asiantuntijoiden ohjaajat kampuksella ja verkossa.
 • Globaali, ammattitaitoinen yhteisö, 40 000 plus täysi- ja osa-aikainen alumni.
 • Ura tuloksia johtava kursseja, ja mentorointi jokaisella askeleella tiellä.

Keitä olemme

General Assembly on edelläkävijä koulutuksessa ja urakehityksessä, joka on erikoistunut nykypäivän eniten kysyttyihin taitoihin. Koulutuksen, henkilöstön ja uran siirtymisen johtava lähde edistä meitä rakastavia uraa harrastavien ammattilaisten kukoistava yhteisö.

Vuodesta 2011 lähtien yhteistyöhön liittyvä yhteistyö on kasvanut globaaliksi oppimiskokemukseksi 20 kaupungin ja yli 35 000 korkeakoulun kampuksella.

Koska yksilöt ja yritykset kamppailevat kilpailemaan yhä teknologisessa taloudessa, General Assembly tarjoaa palkitun, dynaamisen koulutuksen sulkemaan maailmanlaajuisen osaamisen puutteen.

Vastuuvapauslauseke: Vaikka General Assembly on useita kansainvälisiä opiskelijoita kampuksissamme ympäri maailmaa, emme voi auttaa kansainvälisiä opiskelijoita hankkimaan viisumin osallistumalla kursseihimme. Jos tarvitset viisumin osallistumiselle General Assembly kurssiin, tarkista paikallisen suurlähetystönne saadaksesi vaatimuksia ja rajoituksia. Kiitos paljon siitä, että pidät General Assembly oppimiskumppanina.

Mitä me teemme

General Assembly edesauttaa yksilöiden ja yritysten elite-ammattilaisyhteisöä koulutuksen ja strategisten urakohteiden kautta.

Yksilöiden oppiminen

 • Rakenna elintärkeitä taitoja kaikilla ammatillisilla tasoilla
 • Yhteistyötä ja yhteydenpitoa eliittiverkkoon
 • Muuta ja tehosta urasi ja salkkuasi

Ansaintamahdollisuuksia

Pyrimme luomaan aukon työnhakijoille ja yrityksille, jotka tarvitsevat kykyjä asiaan liittyvillä taidoilla.

Koulutusyhtiöt

 • Kumppanuuksia Fortune 1000 -yrityksen kanssa
 • Räätälöity henkilöstön koulutus työntekijöiden edistämiseksi
 • Dedicated vuokraus putki ostaa GA alumnit

Mitä opimme

Tarjoamme innovatiivista koulutusta elinikäiselle oppimiselle ja menestykselle nykyisen nopeasti muuttuvan teknologisen talouden kysyntään.

 • Coding
 • UX
 • data
 • Markkinointi
 • liiketoiminta
 • Urakehitys

Miksi General Assembly

Palkittu koulutus

Meidän opetussuunnitelma on laatinut tiimi asiantuntijaopetussuunnittelijoiden varmistaa asiaan, nykyinen työselostus välittömästi sovellettavissa kentälle.

Dynaaminen, innovatiivinen oppiminen

Hyödynnämme viimeisimpiä teknologisia työkaluja, joiden avulla opiskelijoillemme voi tarjota oppivan, yhdistetyn online- ja offline-oppimiskokemuksen.

Urakehitys huippuyrittäjien kanssa

Autamme yhteisöämme menestymään erikoistuneella, kokopäiväisellä tiimillä, joka saa opiskelijatöitä, kumppanuuksia ja yhteistyötä yli 2500 innovatiivisen työnantajan kanssa.

Pääsy GA: n Alumni-verkkoon

Liitä maapallon huipputieteelliseen osaamiseen yli 35 000 alumniemme verkostossa ja pyrkikaa menestymään yksinoikeudella luovien ammattilaisten joukkoon.

Mikä tekee General Assembly poikkeuksellisista?


Tarjoamme koulutusta Tech, Data, Design, Business ja enemmän/>

Nykyinen monimutkainen, globaali talous vaatii osaavaa työvoimaa, joka voi hyödyntää teknologiaa polttoaineiden menestyksen kannalta. General Assembly vahva sarja sisältää kaikki innovaatioiden peruspilareita, jotka antavat yksilöille ja ryhmille useita vaihtoehtoja kasvulle ja kehitykselle. Tarjoamme ohjelmia web-kehityksessä, tietotieteessä ja analysoinnissa, käyttäjäkokemuksen suunnittelussa, digitaalisessa markkinoinnissa, tuotehallinnassa ja muissa. Opiskelijat voivat valita eri muodoista ja muodoista, jotka auttavat heitä parhaiten saavuttamaan tavoitteensa, mukaanlukien kokopäiväiset, osa-aikaiset ja lyhytaikaiset vaihtoehdot - kampuksella ja verkossa.

Meillä on laaja verkko

20 kampusta. 10 000 vuokrausyhteistyökumppania. 40 000 täysi- ja osa-aikaista kurssia. Ja sitten on satoja tuhansia osallistujia tapahtumiimme ja työpajoihimme. General Assembly globaali läsnäolo, alumniverkosto ja vuokrausyhteistyökumppanit ovat kolme suurinta omaamme. Sen lisäksi, että kursseja suunnitellaan yksinomaan työnantajien tarpeiden täyttämiseksi, kehitämme ohjaajia, ohjaajia ja valmentajia palvelevia alan ammattilaisia. Tämä menestyvä ammattimainen verkosto auttaa uusimpia tutkijoita löytämään työpaikkoja ja tekemään yhteyksiä, asettamalla heidät menestymään työssä ja elämässä.

Sovimme markkinoille

Dynaamiset kentät kuten tietotiede ja web-kehitys kehittyvät reaaliajassa, ja pilotoimme, käynnistämme ja ajoitamme jatkuvasti ohjelmia vastaamaan markkinoiden kysyntään ja työkalujen ja tekniikoiden kehitykseen. Maailmanluokan opettajamme suunnittelijat, aiheen asiantuntijat ja opetusalan tuotepäälliköt päivittävät jatkuvasti sisältöämme, jotta varmistetaan asiaankuuluvuus. Käyttämällä tietoja, palautetta ja omiin arvioihimme liittyviä näkemyksiä tuotamme työselostusmateriaaleja, jotka johtavat mahdollisimman tehokkaaseen työhön.

Keskitymme työnantajan tarpeisiin ja suhteisiin

Deep työnantajasuhteet ovat aina olleet olennainen osa General Assembly DNA: ta. Noin puolet osa-aikaisista opiskelijoistamme rahoittaa työnantajat, jotka haluavat asiantuntijoidemme kouluttamat työntekijät ja GA-opetussuunnitelmat ohjaavat teollisuuden tarpeita. Olemme auttaneet kymmeniä Fortune 100 yritystä - ja satoja muita yrityksiä ympäri maailmaa - arvioimaan ja kouluttamaan kykyjään, paikan päällä, verkossa tai kampuksissamme. Tarjoamme myös palkkausratkaisuja yrityksille, jotka etsivät monipuolista ehdokasvalmistajaa, jotka ovat valmiita ja jotka ovat aseistettuja kysynnän taustalla.

Sijoitamme Accessiin ja mahdollisuuksiin

Osana sitoutumistamme helppokäyttöiseen ja kohtuuhintaiseen koulutukseen olemme keskittyneet kehittämään ohjelmia ja rahoitusvaihtoehtoja varmistaaksemme, että opiskelijoilla on keinot ja tukijärjestelmät, joita he tarvitsevat oppia GA: ssa. Innovatiivisten ohjelmien, kuten Adobe Digital Academy, Opportunity Fund, CodeBridge ja TechIMPACT - tarjoavat apurahoja ja ilmaisia ​​harjoitteluohjelmia huonoille ja unohdetuille lahjakkuuksille - työskentelemme työnantajien ja rahoittajien kanssa koulutuksen kustannusten kattamiseksi. Innovatiiviset hybridi- ja verkko-ohjattuja ohjelmia tavoittavat ihmisiä, jotka asuvat ulkomaisten metroalueiden ulkopuolella ja antavat heille mahdollisuuden käyttää samaa laadukasta koulutusta, jonka kampuksemme tunnetaan.

Innovatiivisten kurssien rakentaminen ja todistetut tulokset

Maailmanluokan opetustyöryhmä

General Assembly opetusryhmä edustaa nykypäivän suurimpien ja kirkkaimpien yritysten eliittiä. Kurssinopettajat ja suunnittelijat tulevat huippuyrityksistä, kuten Google, Amazon, Airbnb ja IBM, jakavat reaaliaikaisen kokemuksen ja näkemyksen luokassa päivittäin. Tiimin jäsenet sitoutuvat laajaan koulutusohjelmaan, joka varmistaa heidän tehokkuutensa uusien lahjakkuuksien edistämiseksi.

Jatkuva kehitys

Opetussuunnittelu ja tuotetiimit toimivat taustalla opetuksen opetuksen, sopeuttamisen ja kehittämisen varmistamiseksi, jotta luokkahuoneen huippuosaaminen ja työpaikan merkitys säilyvät. Meidän ketterä opetussuunnitteluprosessi tarkoittaa, että jokainen kurssi käy läpi vähintään kaksi päivitystä vuodessa. Jokainen uusi julkaisu sisältää ominaisuusparannuksia, parannettua sisältöä ja paljon muuta.

Tavoitteita vastaavia oppimispolkuja.

Urakehitys, kokopäiväinen

Edistää urasi GA: n tiukoilla, kokopäiväisillä Immersive-ohjelmilla ja taitavilla uravalmentajilla.

Osa-aikaiset taidot-tehostaminen

Pysy kilpailukykyisenä ja merkityksellisenä keskitetyn, joustavan oppimisen ja omien mentoreiden kanssa.

Luokat, työpajat, tapahtumat

Osallistu päivä-, ilta- ja viikonloppuohjelmiin, joissa esitellään taitoja, innovaatioita ja johtajia.

Opi kampuksella ja verkossa

Hyödynnä vankkoja oppimisvälineitä, asiantuntijaopettajia ja tukevaa yhteisöä jokaisessa vaiheessa.

Luojien, innovaattorien ja työnantajien yhteisö

Yhdistä Alumniin

Yli 40 000 lahjakkaita ammattilaisia ​​on valmistunut kokopäivä- ja osa-aikaisista kursseista.

Vast Global Reach

Missä olet, olemme. Forge-suhteet verkossa tai 20 maailmanlaajuista paikkaa NYC: stä Hongkongiin.

Exclusive Työnantajan Insight

GA: lla on yli 10 000 vuokrausyhteistyökumppania ja se on koulutanut tuhansia Fortune 500 työntekijää.

Pääsy A-listan johtajille

350 000 on osallistunut eksklusiivisiin tapahtumiin, joissa on visionäärejä kuten Richard Branson ja Tim Ferriss.

Sijainnit

New York

Osoite
902 Broadway
10010 New York, New York, Yhdysvallat

Atlanta

Osoite
675 Ponce De Leon Avenue NE, 2nd Floor
30308 Atlanta, Georgia, Yhdysvallat

Austin

Osoite
600 Congress Avenue, 14th Floor
78701 Austin, Texas, Yhdysvallat

Boston

Osoite
02110 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat

Chicago

Osoite
60611 Chicago, Illinois, Yhdysvallat

Dallas

Osoite
311 N Market St, Floor 2
75202 Dallas, Texas, Yhdysvallat

Denver

Osoite
80205 Denver, Colorado, Yhdysvallat

Los Angeles

Osoite
360 E. 2nd Street, Suite 400
90012 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Santa Monica

Osoite
1520 2nd Street
90401 Santa Monica, Kalifornia, Yhdysvallat

Irvine

Osoite
1621 Alton Parkway
92606 Irvine, Kalifornia, Yhdysvallat

New York

Osoite
10 East 21st Street
10010 New York, New York, Yhdysvallat

kaitselmus

Osoite
URI Feinstein College of Education and Professional Studies
80 Washington Street, Room 423

02903 kaitselmus, Rhode Island, Yhdysvallat

San Francisco

Osoite
94104 San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat

San Jose

Osoite
75 E Santa Clara Street, 6th Floor
95113 San Jose, Kalifornia, Yhdysvallat

Seattle

Osoite
1218 Third Avenue, 3rd Floor
98101 Seattle, District of Columbia, Yhdysvallat

Washington

Osoite
20005 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat

Arlington

Osoite
Crystal City
2231 Crystal Drive - 10th Floor

22202 Arlington, Virginia, Yhdysvallat

Lontoo

Osoite
1st Floor, 114 Whitechapel High Street
E1 7PT Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Hong Kong

Osoite
8F, 33 Des Voeux Road Central
Hong Kong, Hongkong

Singapore

Osoite
Level 3, 8 Claymore Hill, Spacemob
229572 Singapore, Singapore

Brisbane

Osoite
Fishburners
155 Queen Street

4000 Brisbane, Queensland, Australia

Melbourne

Osoite
12A, 45 William Street
3000 Melbourne, Victoria, Australia

sydney

Osoite
Main Campus
The Podium Building, 1 Market St

2000 sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia

USA Online

Osoite
USA Online, Yhdysvallat