Gateway Technical College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus, joka tarjoaa opiskelijoillemme tavan hankkia taitoja täyttääkseen unelmansa juuri silloin, kun he ovat nykyään ja huomenna.


Täällä teemme täällä Gateway Technical College .


Vuosittain Gatewayn vahva koulutus ja käytännönläheinen todellinen koulutus kautta 65 eri ohjelmaa tarjoavat perustan yli 21 000 opiskelijalle ansaita taitoja uuteen uraan - tai paremmin nykyiseen.

Arvostamme ja palvelemme opiskelijoita ja yhteisöjä Kenosha County, Racine County ja Walworth County kautta kansallisesti tunnustettu innovatiivinen lähestymistapa uran ja teknisen koulutuksen. Opiskelijamme menestyvät myös Gatewayn jälkeen, kun yhdeksän kymmenestä löytää työpaikan kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta ja opiskelijoiden tyytyväisyydestä lähes 100 prosenttia.


Korkeakoulua johtaa johtokunta, hallinto, henkilökunta ja tiedekunta, jotka ovat sitoutuneet huippuosaamiseen ja kohtaavat yhteisön tarpeita. Koska hänestä tuli ensimmäinen Wisconsinissa ja Yhdysvalloissa vuonna 1911 julkisesti rahoitettu jatko-koulu, Gateway pidetään mallikokoelmana, koska hän on kehittänyt liikekumppanuuksia, akateemisen opetussuunnitelman kudottu teollisuus-sertifikaatit ja taitokoulutuksen reaalimaailman lähestymistapa.

Gateway Technical College työskentelee yhdessä Kenosha Countyn, Racine Countyn ja Walworth Countyin kanssa, jotta talouskasvu ja elinkelpoisuus voidaan taata tarjoamalla koulutusta, koulutusta, johtajuutta ja teknologisia resursseja opiskelijoiden, työnantajien ja yhteisöjen muuttuviin tarpeisiin vastaamiseksi. Gatewayn 70 akateemista ohjelmaa tarjotaan vuosittain vahva, käytännönläheinen koulutus, joka muodostaa 18 000 oppilaan perustiedot uran tavoitteiden saavuttamiseksi.

Näkemyksemme

Teemme elämää muuttuvista koulutusmahdollisuuksista todellisuutta.


Tehtävämme

Toimitamme alan keskittyvää koulutusta, joka on joustava, helppokäyttöinen ja edullinen monipuoliselle yhteisöllemme.


Meidän arvomme

Gateway Technical College arvostamme:

  • yksilöiden ja näkökulmien moninaisuus.
  • positiivinen ilmapiiri työssä ja oppimisessa.
  • innovointiin ja riskinottoon.
  • rehellinen ja eettinen käyttäytyminen.
  • laatu ja huippuosaaminen koulutuksessa.

Hallituksen päättymispolitiikka

Kolmen maakuntayhteisö hyötyy kohtuuhintaisesta korkeakoulutuksesta, jonka ansiosta asukkaat voivat kehittää osaamistaan ​​ja taitojaan perheiden tukemiseen, jotka edistävät paikallisen talouden kasvua ja kestävyyttä suhteessa tarjottujen palvelujen arvoon.

  • Opiskelija osoittaa osaamisen, taidon ja itseluottamuksen, jota tarvitaan työllistyvyyden, urakehityksen, globaalin näkökulman ja elinikäisen oppimisen kannalta.
  • Yritykset hyötyvät hyvin koulutetusta, koulutetusta työvoimasta ja pääsevät räätälöityihin yritys- ja työvoimaratkaisuihin, jotka tukevat positiivista liiketoimintaympäristöä.
  • Verovelvolliset saavat positiivisen sijoitetun pääoman tuoton Gatewayn vaikutuksesta paikalliseen veropohjaan, kiinteistöarvoihin ja yleiseen taloudelliseen kehitykseen sekä tutkinnon suorittaneiden osuuksiin kolmiyhteydestä.
  • Perheitä vahvistavat jatko-opiskelijoiden vauraus, vähentynyt työttömyys tai alikehittyneisyys sekä paikallisten työpaikkojen saatavuus perheenjäsenille.
  • Educational kumppaneita, paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti, kytke oppilaitaan Gatewayn hyvin kehittynyt uran Pathways kursseja, tilat, ja opetusresursseja.

Sijainnit

Kenosha

Osoite
30th Avenue,3520
53144 Kenosha, Wisconsin, Yhdysvallat

Elkhorn

Osoite
400 County Road H
53121 Elkhorn, Wisconsin, Yhdysvallat

Racine

Osoite
1001 S. Main Street
53403 Racine, Wisconsin, Yhdysvallat

Sturtevant

Osoite
2320 Renaissance Blvd.
53177 Sturtevant, Wisconsin, Yhdysvallat

Walworth

Osoite
496 McCanna Parkway
53105 Walworth, Wisconsin, Yhdysvallat

Kenosha

Osoite
Horizon Center
4940 88th Avenue

53144 Kenosha, Wisconsin, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin