Read the Official Description

Gastronomicom Culinary Institute on harjoitellut seuraavan sukupolven gastronomisia kokit viimeisen vuosikymmenen pieni, aurinkoinen kaupunki Etelä-Ranskassa. Opiskelijat eri puolilta maailmaa ovat oppineet gastronomisia ruoanlaitto ammattitaitoista kokit, löytää uusia tekniikoita ja rakennus joita he saattavat jo olla.

Ranskalainen keittiö on tunnettu ympäri maailmaa sen intohimo pyrkiä täydellisyyteen noudattamalla perinteiset tekniikat, uudet tekniikat ja varmistaa vain parhaat tuottaa käytetään. On Tämän vuoksi ranskalaisen gastronomian tunnustettiin Unescon vuonna 2010 osana maailman «aineettoman kulttuuriperinnön».

Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille korkein kulinaarisia koulutus ja luoda taitojaan päästä huippuosaamista tarjoamalla käytännön kursseja ranskaksi ruokaa ja konditoria.

On loputtomasti mahdollisuuksia ympäri maailmaa omaksua menestyksekkään uran elintarvike- ja olemme valmiita tuottamaan seuraavan sukupolven huippukokit.

Meidän erittäin kokenut ja intohimoinen opettajien tarjota kursseja linjassa tiukkojen Michelin Star palkittiin ravintoloita.

Michelin on vanhin ja piti eurooppalaisia ​​ravintoloita opas, joka palkintoja Michelin-tähteä huippuosaamisen valittuun muutaman laitoksissa. Ansaita Michelin-tähdellä on jotain kaikki fine dining Kokit haluavat pitää yhden päivän.

Michelin Tähtiluokituksen:

Yksi tähti: «Erittäin hyvä ravintola sen luokkaan»

Kaksi tähteä: «Erinomainen ruoanlaitto, kannattaa kiertotie»

Kolme tähteä: «Poikkeuksellinen ruokaa, kannattaa erityinen matka» Jos olet valmis saavuttamaan huippuosaamista ja täyttää ruokahalua kulinaarinen pätevyys, tarkista meidän räätälöidyt ohjelmat ja ota yhteyttä jo tänään.

Gastronomicom instituutti on kansainvälinen Culinary Academy perustettiin vuonna 2004 ammattilaisten Gastronomia ja pasteija. Kaikki opettajamme ylpeillä monien vuosien kokemus arvostetuissa, high-end Gastronomiset Hotel-Ravintolat.

Yhdessä olemme kanavoidaan tietomme ja taitoja kehittää erikoistuneita ohjelmia yhdistelty hienoin opetusmenetelmiä näiden neljän aiheista.

Ohjelmat täällä, meidän International Culinary Academy, joiden avulla voit oppia Arts Ranskan Ruoanlaitto ja leivokset taidekoulu on yksi Michelin tähti tasolla (paras viittaus maailmassa laadukas hotelli-ravintolat tai ravintolat).

Kaikki kurssit suoritetaan Englanti.

Miksi valita tämä koulutustaso?

Valitsemalla ottaa luokat meidän kulinaarinen akatemia avaa ovet monet työpaikat omassa maassa ja myös ulkomailla. Tiedämme myös, että useimmissa maissa on vakava puute koulutettuja ihmisiä elintarvike- ja juomateollisuudessa, varsinkin gastronomia!

Koulussa on kaksi state-of-the-art keittiö, kukin yksilölliseen joko gastronominen ruoanlaitto tai leivonnaiset luokkiin, työkaluja löytyy eniten ravintola ja hotellien tarpeet.

Reseptit opit perustuvat vuodenaikojen ja joka viikko voit keskitytään uuden alueen ruokia tai leivonnaiset, mistä entrees fileointi ja ruoanlaitto kalaa ja leipää näyttäviä päällystetty jälkiruokia.

Ruoanlaitossa luokassa, Chef Samuel opettaa sinulle kaiken perusasiat, kuten luoda täydellinen muna ja kastiketta, jotta keksiä Ranskan klassikoita kuten Cassoulet nykyaikaiselle yleisölle. Opit myös salaisuuksia dishing jopa näytä pysähtymättä aterioita käyttäen vaahdot, geelit ja vähän tiedettä.

Leivonnaiset, Chef Cyril luojana hän tuntee maailman taikina, suklaa ja jälkiruoka. Opit Ranskan Boulangerie klassikoita kuten patonkeja ja croissanteja, sekä hallitsemaan taiteen karkaisu suklaata ja luoda kerroksellinen kakkuja, joka hämmästyttää jopa Marie Antoinette.

Yläkerrassa on yhteisöllistä tilaa hengailla ennen tai luokkien välillä ja luokkahuoneissa joilla voit oppia hallitsemaan Ranskan kieli, jossa keskitytään teknisiin keittiö sanastoa. Niille opiskelijoille, jotka jo puhuvat ranskaa, enemmän etukäteen luokka on käytettävissä työntää sinua eteenpäin.

Koulu sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä liikekeskus Agde, kaupunki Välimerelle, lähellä Espanjan rajaa. Agde on keskiaikainen kaupunki, täynnä kujalla tapoja ja fantastinen sunnuntai markkinat, josta voi poimia tuoretuotteet, maistella paikallisia herkkuja ja harjoitella Ranskan.

Cap d'Agde on annettu nimi meren raja asutusta vain etelään kaupungin keskustasta ja missä asuvat opiskellessaan Gastronomicom. Suosittu turistien kesällä, majoitus löytyy välillä yksi suurimmista hiekkarantoja Välimeren ja tärkein satamakaupunki, joka on täynnä ravintoloita, kauppoja ja teemapuistojen.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Culinary and Pastry School in Miami

Laadimme tämän ohjelman ammattilaisten ja aloittelijoiden kokkeja, jotka haluavat parantaa ja hienosäätää taitojaan pasteija on yksi Michelin-tähden tasolla. ... [+]

Laadimme tämän ohjelman ammattilaisten ja aloittelijoiden kokkeja, jotka haluavat parantaa ja hienosäätää taitojaan Pasteija kun yksi Michelin-tähden tasolla.

Ilmoittautuminen Palkkiot: $ 150 Tarjonta Palkkiot: $ 180

Opiskelijan tulokset sisältyy uusia reseptejä salkun, enemmän luovuutta, paljon vinkkejä ja niksejä opettanut korkeasti koulutettujen opettajien, kyky työskennellä tiimissä ja ikimuistoinen kokemus Miamissa.

8 viikkoa, 5 päivää viikossa ja käytännön luokat kello 11 viisitoista. Kaikki viikonloput ovat ilmaisia.

Ensimmäinen kuukausi opiskelija alkaa Gourmet Program (ks täällä yllä), seuraa:

5. Viikko: Leivät, Viennoiserie... [-]
Yhdysvallat Miami Ranska Agde
February 2019
Full-time
2 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Culinary and Pastry School in Miami

Tämä ohjelma on luotu vastaamaan sekä ammattilaisten ja aloittelijoiden halu oppia tai parantaa taitojaan ranskalaisen keittiön, tarjoamalla yksinomainen käytännön luokat ... [+]

Ilmoittautuminen Palkkiot: $ 150 Tarjonta Palkkiot: $ 180

Tämä ohjelma on luotu vastaamaan sekä ammattilaisten ja aloittelijoiden halu oppia tai parantaa taitojaan Ranskalainen RuoanlaittoTarjoamalla yksinomainen käytännön luokat yksi Michelin-tähti tasolla erittäin kokenut luokanopettajaa.

Koska lopputulos meidän opiskelijat voivat luottaa suolaisia ​​reseptejä salkku, paljon uusia ruoanlaitto tekniikoita myös meidän opettajan salaisuus vinkkejä, kehittäminen luovuuttaan ja kerran elämässä kokemus Miamissa.

Ohjelma on tehty 8 viikkoa, 5 päivää viikossa (maanantaista perjantaihin), klo 11 ja viisitoista.

Ensimmäinen kuukausi opiskelija saavuttaa yhden kuukauden Gourmet ohjelma seuraa yhden kuukauden ohjelma korkeammalla tasolla. Alkaen toinen kuukausi:... [-]

Yhdysvallat Miami Ranska Agde
February 2019
Full-time
2 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Culinary and Pastry School in Miami

Tämä lyhyt ohjelma on suunniteltu ammattilaisille tai aloittelijoille, jotka haluavat oppia tai parantaa taitojaan ja tietojaan gastronominen ranskalaisen keittiön kanssa ... [+]

Ilmoittautuminen Palkkiot: $ 150 Tarjonta Palkkiot: $ 180

Tämä lyhyt ohjelma on suunniteltu ammattilaisille tai aloittelijoille, jotka haluavat oppia tai parantaa taitojaan ja tietojaan gastronominen ranskalaisen keittiön kanssa erittäin kokeneita opettajia.

Saanti päivämäärät pysyvät erilainen, jos olet aloittelija, kehittynyt tai ammatillinen, tarkista eri saantia täällä.

Tavoitteenamme on, että opiskelijat voivat hyödyntää meidän yhden Michelin-tähden tasolla opetus eri aloilla, kuten luovuus, ryhmätyö, hygienia ja ammatillinen ruoanlaitto tekniikoita.

Opiskelijat työskentelevät ryhmissä kaksi auttaa ja motivoida toisiaan ja opettajat kannustavat oppilaita jatkuvasti pyrkiä täydellisyyteen ja saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteet.... [-]

Yhdysvallat Miami Ranska Agde
September 2019
Full-time
4 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Culinary and Pastry School in Miami

Tämä lyhyt ohjelma on nimenomaan laadittu henkilöille, jotka haluavat oppia tai parantaa osaamistaan ​​pasteija korkeammalla tasolla. Se on räätälöity aloittelijoille sek ... [+]

Tämä lyhyt ohjelma on nimenomaan laadittu henkilöille, jotka haluavat oppia tai parantaa osaamistaan Pasteija korkeammalla tasolla. Se on räätälöity aloittelijoille sekä ammattilaisille. Riippuen opiskelijan aiemmat kokemuksen taso saanti "päivämäärät ovat erilaiset.

Ilmoittautuminen Palkkiot: $ 150 Tarjonta Palkkiot: $ 180

Korostamme annamme opiskelijoille erityinen ja ainutlaatuinen kokemus ammattilaistasolla, ja hyödynnä meidän erittäin kokenut leivonnaiset opettajien neuvoja, vinkkejä ja niksejä. Emme takuuta yksinomaan käytännön luokat perustuvat Michelin-tähden standardien huippuosaamisen ja tiimityön pareittain auttaa toisiaan.

4 viikkoa, 5 päivää viikossa, 4 tuntia päivässä, klo 11 - viisitoista (viikonloput ovat ilmaisia):... [-]

Yhdysvallat Miami Ranska Agde
September 2019
Full-time
1 kuukausi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Culinary and Pastry School in Miami

Tämä lyhyt ohjelma on luotu "amatöörien" tai ei-ammattilaisia, jotka ovat innostuneita leivonnaiset ja haluavat siirtyä seuraavalle tasolle. ... [+]

Tämä lyhyt ohjelma on luotu "amatöörien" tai ei-ammattilaisia, jotka ovat innostuneita leivonnaiset ja haluavat siirtyä seuraavalle tasolle.

Tavoitteemme on, että opiskelijat oppivat monia uusia reseptejä, on erityinen ja ainutlaatuinen kokemus, ja hyödyntää meidän korkeasti koulutettujen ohjaajien neuvoja. Emme takuuta yksinomaan käytännön luokat ja tiimityön pareittain auttaa toisiaan.

Ma - pe, kuusitoista-kaksikymmentä Temaattiset ohjelmat järjestetään viikoittain ja on käytettävissänne pyynnöstä.

[-]
Yhdysvallat Miami Ranska Agde
January 2020
Full-time
1 - 2 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Culinary and Pastry School in Miami

Tämä lyhyt ohjelma on erityisesti valmistettu "amatöörien" tai ei-ammattilaisille, jotka haluavat löytää korkeat ranskalaisen keittiön. ... [+]

Tämä lyhyt ohjelma on erityisesti valmistettu "amatöörien" tai ei-ammattilaisille, jotka haluavat löytää korkeat ranskalaisen keittiön.

Päätavoitteemme on, että meidän opiskelijat oppivat monia uusia maukkaita reseptejä, parantaa taitojaan, nauttia kokki upouudet ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden ja nauttia kokemus meille.

1 tai 2 viikkoa 4 tuntia päivässä, kuusitoista-kaksikymmentä, 5 päivää viikossa ja käytännön luokissa. Kaikki viikonloput ovat ilmaisia. Erikoisohjelmia eri teemojen pohjalta järjestetään joka viikko ja ovat käytössäsi pyynnöstä.

Opiskelijat työskentelevät pareittain edistää ja tukea toisiaan.

Opettajat tarjoaa opiskelijoille monia vinkkejä ja niksejä luoda helposti erittäin maukkaita ruokia, kaunis ja vaikuttava esitys.... [-]

Yhdysvallat Miami Ranska Agde
January 2020
Full-time
1 - 2 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Culinary and Pastry School in Miami

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden oppia gastronominen tekniikalla kokit kaksi hyvin eri puolilla maailmaa, joten voit paitsi imeä kaksinkertainen tietoa, mutta myö ... [+]

Ilmoittautuminen Palkkiot: $ 330

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden oppia gastronominen tekniikalla kokit kaksi hyvin eri puolilla maailmaa, joten voit paitsi imeä kaksinkertainen tietoa, mutta myös tutkia kaksinkertainen kulttuurien aloitat kulinaarinen matka.

Se on laadittu aloittelijoille, ammattilaisille ja ihmiset, jotka haluavat vaihtaa ammattia, ja haluavat oppia tai parantaa osaamistaan ​​ranskalaisen keittiön tai Leivonnaiset (yksi Michelin tähden tasolla). Tämä erityinen ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua kauniiseen kaupunkiin Miami ja myös löytää Languedoc Roussillon alueella Etelä-Ranskassa.

Kaikki opettajat on vuosien kokemus top high-end hotellit ja / tai ravintoloissa.... [-]

Yhdysvallat Miami Ranska Agde
September 2019
Full-time
11 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi