Culinary and Pastry School in Miami

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Gastronomicom Culinary Institute on harjoitellut seuraavan sukupolven gastronomisia kokit viimeisen vuosikymmenen pieni, aurinkoinen kaupunki Etelä-Ranskassa. Opiskelijat eri puolilta maailmaa ovat oppineet gastronomisia ruoanlaitto ammattitaitoista kokit, löytää uusia tekniikoita ja rakennus joita he saattavat jo olla.

Ranskalainen keittiö on tunnettu ympäri maailmaa sen intohimo pyrkiä täydellisyyteen noudattamalla perinteiset tekniikat, uudet tekniikat ja varmistaa vain parhaat tuottaa käytetään. On Tämän vuoksi ranskalaisen gastronomian tunnustettiin Unescon vuonna 2010 osana maailman «aineettoman kulttuuriperinnön».

Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille korkein kulinaarisia koulutus ja luoda taitojaan päästä huippuosaamista tarjoamalla käytännön kursseja ranskaksi ruokaa ja konditoria.

On loputtomasti mahdollisuuksia ympäri maailmaa omaksua menestyksekkään uran elintarvike- ja olemme valmiita tuottamaan seuraavan sukupolven huippukokit.

Meidän erittäin kokenut ja intohimoinen opettajien tarjota kursseja linjassa tiukkojen Michelin Star palkittiin ravintoloita.

Michelin on vanhin ja piti eurooppalaisia ​​ravintoloita opas, joka palkintoja Michelin-tähteä huippuosaamisen valittuun muutaman laitoksissa. Ansaita Michelin-tähdellä on jotain kaikki fine dining Kokit haluavat pitää yhden päivän.

Michelin Tähtiluokituksen:

Yksi tähti: «Erittäin hyvä ravintola sen luokkaan»

Kaksi tähteä: «Erinomainen ruoanlaitto, kannattaa kiertotie»

Kolme tähteä: «Poikkeuksellinen ruokaa, kannattaa erityinen matka» Jos olet valmis saavuttamaan huippuosaamista ja täyttää ruokahalua kulinaarinen pätevyys, tarkista meidän räätälöidyt ohjelmat ja ota yhteyttä jo tänään.

Gastronomicom instituutti on kansainvälinen Culinary Academy perustettiin vuonna 2004 ammattilaisten Gastronomia ja pasteija. Kaikki opettajamme ylpeillä monien vuosien kokemus arvostetuissa, high-end Gastronomiset Hotel-Ravintolat.

Yhdessä olemme kanavoidaan tietomme ja taitoja kehittää erikoistuneita ohjelmia yhdistelty hienoin opetusmenetelmiä näiden neljän aiheista.

Ohjelmat täällä, meidän International Culinary Academy, joiden avulla voit oppia Arts Ranskan Ruoanlaitto ja leivokset taidekoulu on yksi Michelin tähti tasolla (paras viittaus maailmassa laadukas hotelli-ravintolat tai ravintolat).

Kaikki kurssit suoritetaan Englanti.

Miksi valita tämä koulutustaso?

Valitsemalla ottaa luokat meidän kulinaarinen akatemia avaa ovet monet työpaikat omassa maassa ja myös ulkomailla. Tiedämme myös, että useimmissa maissa on vakava puute koulutettuja ihmisiä elintarvike- ja juomateollisuudessa, varsinkin gastronomia!

Koulussa on kaksi state-of-the-art keittiö, kukin yksilölliseen joko gastronominen ruoanlaitto tai leivonnaiset luokkiin, työkaluja löytyy eniten ravintola ja hotellien tarpeet.

Reseptit opit perustuvat vuodenaikojen ja joka viikko voit keskitytään uuden alueen ruokia tai leivonnaiset, mistä entrees fileointi ja ruoanlaitto kalaa ja leipää näyttäviä päällystetty jälkiruokia.

Ruoanlaitossa luokassa, Chef Samuel opettaa sinulle kaiken perusasiat, kuten luoda täydellinen muna ja kastiketta, jotta keksiä Ranskan klassikoita kuten Cassoulet nykyaikaiselle yleisölle. Opit myös salaisuuksia dishing jopa näytä pysähtymättä aterioita käyttäen vaahdot, geelit ja vähän tiedettä.

Leivonnaiset, Chef Cyril luojana hän tuntee maailman taikina, suklaa ja jälkiruoka. Opit Ranskan Boulangerie klassikoita kuten patonkeja ja croissanteja, sekä hallitsemaan taiteen karkaisu suklaata ja luoda kerroksellinen kakkuja, joka hämmästyttää jopa Marie Antoinette.

Yläkerrassa on yhteisöllistä tilaa hengailla ennen tai luokkien välillä ja luokkahuoneissa joilla voit oppia hallitsemaan Ranskan kieli, jossa keskitytään teknisiin keittiö sanastoa. Niille opiskelijoille, jotka jo puhuvat ranskaa, enemmän etukäteen luokka on käytettävissä työntää sinua eteenpäin.

Koulu sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä liikekeskus Agde, kaupunki Välimerelle, lähellä Espanjan rajaa. Agde on keskiaikainen kaupunki, täynnä kujalla tapoja ja fantastinen sunnuntai markkinat, josta voi poimia tuoretuotteet, maistella paikallisia herkkuja ja harjoitella Ranskan.

Cap d'Agde on annettu nimi meren raja asutusta vain etelään kaupungin keskustasta ja missä asuvat opiskellessaan Gastronomicom. Suosittu turistien kesällä, majoitus löytyy välillä yksi suurimmista hiekkarantoja Välimeren ja tärkein satamakaupunki, joka on täynnä ravintoloita, kauppoja ja teemapuistojen.

Sijainnit

miami

Osoite
2151 Lejeune Rd, Coral Gables, Fl,
33134 miami, Florida, Yhdysvallat