GEOS Languages Plus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

GEOS Languages Plus saat erinomaisen koulutuksen ja uskomattoman kokemuksen ulkomailla. Luokat ja ohjelmat optimoidaan hyödyntämällä uusimpia ESL-materiaaleja ja opetusmenetelmiä, joten olet varmasti oppinut nopeasti. Luokkaasi opettavat kokeneet opettajat, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne ja jatkamaan College-yliopistoon tai yliopistoon Pathways ohjelman kanssa! Opiskelijat ympäri maailmaa tulevat GEOSiin kohtuuhintaisten kurssien ja ohjelmien parissa. Tarjoamme myös jälkiluokkaa ja retkiä, jotka auttavat sinua löytämään uuden kaupungin ja harjoittamaan englanninkielisiä kykyjäsi.

Meillä on poikkeuksellisia englantilaisia ​​kouluja New Yorkissa ja Los Angelesissa.

New Yorkin kampus

NYC: tä arvostetaan usein taiteena

New Yorkin vieraillamme on mahdollisuus majoittua yhden tai kahden hengen huoneeseen asunnossamme kätevästi lähellä koulumme sijaintia tai yhdessä monikulttuurisessa omakotitalossa. Valitse joko täysihoito (3 ateriaa päivässä) tai puolihoito (2 ateriaa päivässä) ateriavaihtoehtoja.

Los Angelesin kampus

Los Angelesissa yhdistyvät ilmastollinen loistokkuus upeilla nähtävyyksillä. Kaupunki tarjoaa helpon pääsyn monille tärkeimmistä Kalifornian nähtävyyksistä, kuten rannoista, vuoristoalueista, Disneylandista, Six Flags Magic Mountainista ja Palm Springsistä. Sen merkittävien ostoskeskusten lisäksi Los Angeles tunnetaan myös monista taidegalleriatoistaan ​​ja taiteesta suuntautuneista tapahtumista, jotka tapahtuvat Hermosa- ja Malibu-rannalla.

Koulu sijaitsee houkuttelevassa esikaupunkialueella, noin 30 minuutin päässä Los Angelesin keskustasta. Opiskellessasi kanssasi sinut majoitetaan yhdelle meidän kotimajoituksistamme peruskalustetussa yhden tai kahden hengen huoneessa tai yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. Asunnot sijaitsevat yleensä 45-60 minuutin päässä koulusta käyttäen julkista liikennettä.

GEOS Language Plus -ohjelmassa opiskelijat hyötyvät lajista päivittäisissä luokissaan. He osaavat harjoitella kaikkia englannin kielen taitoja, koska he saavat joka päivä kolme erilaista luokkaa. Jokainen luokka opetetaan eri opettajalla. Lisäksi GEOS Language Plus takaa, että saat englantilaista lisäaikaa enemmän kuin tavallisessa luokassa missään muussa koulussa, sillä päivittäin opiskelijat ottavat 90 minuutin puhe- ja kuuntelukutsun.

Sijainnit

New York

New York Campus

Costa Mesa

Los Angeles Campus