Glendale Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

yleiskatsaus

college Glendale Community CollegeOn perustettu vuonna 1927 ja akkreditoitu Association West Korkeakoulut kouluissa (WASC, lyhenne on Englanti), se on Community College osavaltiossa Kalifornian yliopistot, joka tarjoaa kahden vuoden kursseja. Glendale CC tarjoaa astetta "Associate in Arts and Associate ja tiede" ja ammatillisen lyhytkursseja koulutettuja opiskelijoita.

Glendale on yksi korkeimmista siirtonopeudet Community College järjestelmän Kaliforniassa; monet opiskelijat opiskelemaan osallistua kahden ensimmäisen vuoden perustutkintoa astetta ennen siirtymistään kilpailukykyinen neljän vuoden yliopisto. Se on tällä hetkellä 15000 opiskelijaa ja 600, jotka ovat muista maista opiskelija viisumi. täyden tuen ja ohjauksen sekä joustavaa maahanpääsypolitiikka ovat saatavilla osana laitoksen ohjelmia kansainvälisille opiskelijoille. Kollegio hyväksyy ehdokkaita eri puolilta maailmaa.

"Fast Data"

 • School kaksi vuotta osittain julkista
 • 15000 opiskelijat lukien 600 kansainvälistä opiskelijaa 50 eri maasta
 • Akkreditointi: West Korkeakoulut koulujen yhdistys (WASC)
 • Sijaitsee pienessä kaupungissa (turvallinen ja vieraanvarainen); 16 km keskustasta pohjoiseen Los Angeles
 • Tutkinnot: Associate in Arts, Associate in Science (60 kpl) ja ammatillisia kursseja. Englanti kurssit (ESL) muodostaa luottoja uusille opiskelijoille
 • Pääsyvaatimukset: loppuun lukion ja keski "C" (keskiarvo 2,0 GPA) jos siirtyvät Yhdysvaltain tai korkeakoulun ja henkilökohtainen lausuma
 • TOEFL: 450 painettua tai 45 iBT tentti. Tai IELTS (tarkastelu British Council) ja 4,5 pistemäärä
 • Opetus ja maksut (lukuvuoden 2016-2017): US $ 6385. Kurssimaksu for "ulkomailla asuvien" = US $ 205 yksikköä kohti
 • arvioidut kustannukset elinkustannusten (off-kampuksella, 10 kuukautta): $ 12000
 • Lukuvuoden: puolivuosittain System (jaksot 16 viikkoa) ja "istuntoa" lyhytaikaisia. Syyslukukauden alkaa syyskuun alussa; Kevätlukukauden alkaa helmikuun puolivälissä; talvi istunto alkaa tammikuun alussa; Kesällä istunto alkaa kesäkuun lopulla
 • Keskikoko luokat: 25-30 opiskelijoille
 • Opettajat ja on maisterin ja tohtorin
 • Englanti toisena kielenä luetaan hyvityksiä, joita voidaan käyttää aikana valmistumisen. Kurssi sisältää kehittyneitä opetusta kielioppia, kirjoittaminen, puhuminen ja kuunteleminen
 • Suosituimpia kursseja ovat: taiteen ja animaatio, Aviation (jonka pitoisuus on lentoemäntä), Business Administration, viestintä, Ruoanlaitto, Computer Science / Information Systems, Hotel Management ja ravintolat, musiikki, hoitotyö, teatteri TV Tuotanto ja kuvataidetta. On 75 kurssia yhteensä.
 • moderni ja korkean teknologian kampus sijaitsee kukkulan rinteellä 40 hehtaarin 18 pysyviä rakennuksia
GCC

kursseja

Glendale Community College on palvellut Glendale ja ympäröivän alueen vuodesta 1927, jossa hän on hankkinut erinomaisen maineen akateemista huippuosaamista, joka täyttää tarpeet muuttuvassa maailmassa. Koska asianmukaisesti hyväksytty laitos, Glendale CC tarjoaa laajan valikoiman kursseja, ammatillisten ja lyhytkursseja. Ja yli 75 asteen koulutuksen tarjoaa Associate Degree, sekä laaja valikoima yleisiä kursseja -allowing opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa vaatimukset kahden ensimmäisen vuoden college pystyä siirtämään kolmatta vuotta yliopistossa . Tämä mahdollistaa kansainvälisten opiskelijoiden säästää aikaa ja rahaa hänen koulutus Yhdysvalloissa.

Kansainväliset opiskelijat Glendale ovat yksittäisiä tapaamisia opiskelija mentoreita, jotka auttavat heitä akateemisen suunnitelmat ja yleiset suuntaviivat valmiudet menestyä, ja auttaa heitä valittaessa materiaaleja päätoimisten opiskelijoiden (12 opintopistettä per lukukausi) .

Akateeminen koulutus yliopistolla tarjotaan pieni, henkilökohtainen luokat; kätevä aikaa päivällä ja illalla luokat, jotka tukeutuvat uusinta tekniikkaa, laitteita, laboratorioita ja nykyaikaisia ​​opetusmenetelmiä.

Pääsyvaatimukset

Kansainvälisen opiskelijan on toimitettava seuraavat asiakirjat voidakseen hakea F-1 viisumi: (1) Kansainvälinen Ilmoittautumislomake GCC ja käsittelymaksu $ 60 (2) virallinen ote käännetty Englanti (3) Laskelma taloudellisen tuen ja tiliote osoittaa saldo US $ 20800 - kokonaiskustannukset lukuvuoden tai 10 kuukautta (4) vähintään TOEFL pisteet 450 (painettu versio) tai 45 uudessa iBT tentti (5) lausunto / henkilökohtainen essee

Pääsypyyntösanomaan aikoja (International opiskelijat)

 • Syyslukukausi (syyskuu) = 1 heinäkuu
 • kevätlukukausi (helmikuu) = 1 joulukuu

Huomaa: määräajat voidaan joustavasti ota yhteyttä International Student Office lisätietoja.

GCC

Sijainti ja ilmasto

Glendale Community College sijaitsee Glendale, turvallinen asuntoyhteisön noin kymmenen mailia (20 km) koilliseen Los Angeles.

Sekoitus modernia ja perinteistä, Glendale College sijaitsee kaunis kampuksen kukkuloilla vuoristossa San Rafael jossa näet laaksojen Glendale ja osien Los Angeles horisonttiin. Kampuspaikkakuntiensa koostuu 40 hehtaaria ja 18 rakennusten joukossa ovat uusi monimutkainen "Science Center" ja planetaario ja Uusittu kirjasto / opiskelija keskus, snackbaari ja tilat ruoanlaittoon.

Muut palvelut ja palveluihin kuuluu uusittu kirjasto, useat laboratoriot tietokoneita, opiskelija terveyskeskus, siirto keskus, matematiikka keskus / tiede, kehittynyt teknologia keskus, auditorio esittävän taiteen, taiteen opiskelijoiden näyttö, kuntosali ja Yleisurheilukentän.

Kaupungin Glendale väkiluku on 200000 asukasta. Sää Etelä-Kaliforniassa on yleensä leuto ja lämmin ympäri vuoden, ja keskimääräiset lämpötilat vaihtelevat 15 ° C talvella 35 ° C kesällä.

Kansainvälisen Opiskelijaelämää

Kaikki aloittelijoille kansainväliset opiskelijat ovat velvollisia osallistumaan erityiseen suuntautuminen ennen syksyllä ja keväällä lukukautta. On suositeltavaa, että opiskelijat saapuvat vähintään kaksi viikkoa ennen luokkia saavat erityistä neuvontaa, tee testi ja kehittää oppimäärän. Opiskelijat ovat tyytyväisiä rehtori college, useita opettajia, työntekijöitä ja vakuutusyhtiöiden edustajat. He saavat tarkat ohjeet ja apua rekisteröintiprosessissa. Kaikki olennaiset vaatimukset ja maahanmuuttokäytäntöjä selitetään yksityiskohtaisesti. Tasokoe on tarjolla niille opiskelijoille, jotka eivät voineet tehdä testin ennen suunnan. Asumisesta off-kampuksella tarjotaan opiskelijoille kiinnostunut huoneistojen tai jotka haluavat elää kumppanin tai ehkä isäntä amerikkalainen perhe.

Kansainvälinen opiskelijoista Glendale on aktiivinen ja olennainen osa akateemista yhteisöä. Kulttuurinen ja sosiaalinen toiminta sisältää International Students Association liittyvät ylioppilaskunta ja "International Week" jokakeväisten - täydellinen muotinäytös, maailman musiikin, kulttuurin näyttelyitä, oikeudenmukainen ja tyypillisiä ruokia illallistanssit. Kansainvälisen toimiston edistää myös erilaisia ​​"opintomatkoja" paikallisiin nähtävyyksiin Southern California.

Sijainnit

Glendale

Osoite
1500 North Verdugo Road

91208-2894 Glendale, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin