Forum English Center

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HISTORIA

IT KAIKKI KANSSA DR. SUSIE

Foorumi alkoi asiantuntijaopettajalla ja lingvisti Susanna McPhilomy (joka tunnetaan opiskelijoistaan ​​Susie), joka kehitti nopeutetun kielikoulutustekniikan, jota hän on harjoittanut menestyksekkäästi maailmanlaajuisesti.

Lähes 40 vuoden opetuskokemuksella Susanna hienosti perinteisen tekniikan, jolla opetetaan englantia toisena ja vieraana kielenä edistämällä keskustelupoliittista lähestymistapaa kielioppiin ja muihin taitoihin. Susanna päätti opettaa useissa englanninkielisissä kouluissa ja yliopistoissa sekä perustaa oman kielikoulunsa Utahissa sijaitsevan amerikkalaisen Ling-instituutin kanssa avata Forum Washingtonin alueella tyttärensä Maria McPhilomyn kanssa.

Hänen tiedetään viljeltävän tervetuliaisympäristön, jotta oppilaat voivat tehokkaasti oppia toimimaan englanninkielisessä ympäristössä. Jotkut akateemiset tutkinnot amerikkalaisista ja kansainvälisistä instituutioista, Susannan vahvat akateemiset opintosuoritukset ja laaja kokemus houkuttelevat edelleen opiskelijoita ympäri maailmaa!

TEHTÄVÄ

Foorumin tehtävänä on tarjota tehokas ja tehokas englannin kielen opetus, joka auttaa kulttuurisesti monimuotoisia opiskelijoita saavuttamaan akateemiset, ammatilliset ja henkilökohtaiset englanninkieliset tavoitteensa.

Foorumi on sitoutunut auttamaan oppilaita pääsemään täydelliseen oppimismahdollisuuksiinsa oppilaskeskeisen opetusmallin, vuorovaikutteisten opetusstrategioiden avulla ja perehdyttämällä opiskelijat amerikkalaiseen kulttuuriin.

TUNNUSTAMINEN

Foorumi on Washington Area TESOL -yhdistyksen ylpeä jäsen, TESOL International Association ja NAFSA.

Forum on myös ollut mukana useissa verkossa ja painetussa julkaisussa, kuten Alexandria Gazette Packet, Zebra Magazine, AlexandriaNews.org ja

OldTownAlexandriaPatch.com ja El Pregonero.

LÄHESTYÄ

Se on kaikki tekniikassa

Meidän lähestymistapamme voidaan selittää yhdellä sanalla - vuoropuhelu!

Roolipelien, simulaatioiden ja aktiivisen luokan keskustelujen kautta opiskelijat alkavat puhua ensimmäisen luokan päivänä!

Usein ihmiset oppivat kielen ja unohtaa nopeasti, mutta foorumissa olemme erikoistuneet välittämään ero kielitaidon tuntemisen ja käytön välillä asianmukaisissa yhteyksissä sisällyttämällä vuorovaikutteiset tekniikat, jotka toimivat muistirakenteiden avulla, jotta oppilaat oppisivat englantia nopeammin ja pidättävät paremmin.

Meidän kommunikaatiomme lähestymistapa tekee tylsää lukemista, kirjoitus- ja kuuntelukäytäntöjä ja muuttaa heidät jännittäviksi keskustelunaiheiksi, jolloin opiskelijamme voivat aktiivisesti osallistua englanninkieliseen ja harjoitteluun päivittäin.

Lopputulos? Sinä ja aivot saavat paljon enemmän oppimisen stimulaatiota!

Sijainnit

Alexandria

Osoite
801 N. Pitt Street, Suite #102
VA 22314 Alexandria, Virginia, Yhdysvallat