Flint Hills Technical College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Flint Hills Technical College ( FHTC ) on kaksivuotinen korkeakoulu, joka sijaitsee Kansasin itä-keskiosassa. Se sijaitsee I-35: n ja Kansas Turnpiken risteyksessä Emporiassa, kaupungissa Flint Hillsinä tunnetun kauniin rangelandin sydämessä ja vain lyhyen matkan päässä Tallgrass Prairie National Preservestä.

Flint Hills Technical College tehtävänä on tarjota monipuoliselle oppijayhteisölle elinikäiset koulutusmahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun ja valmistautumiseen yhteiskunnan tarpeisiin vastaaviin ammatillisiin ja yhteiskunnallisiin vastuisiin.

Flint Hills Technical College hallinto, tiedekunta ja henkilökunta uskovat opetuksen ja oppimisen voimaan ja vahvistavat jokaisen oikeuden käyttää mahdollisuuksia tiedonhakuun ja sen soveltamiseen elämässä. Kollegion ensisijainen sitoutuminen on tukea opiskelijoiden menestystä oppimisessa ja valmistaa hyvin koulutettuja, tuottavia yhteiskunnan jäseniä, jotka voivat saavuttaa henkilökohtaista ja ammatillista menestystä globaalissa ympäristössä. Tätä varten Flint Hills Technical College pyrkii poistamaan esteet koulutusprosessilta tarjoamalla esteettömiä ja kohtuuhintaisia mahdollisuuksia, mukaan lukien artikulaatiot muiden instituutioiden kanssa. Siinä tunnustetaan yleissivistävän opetussuunnitelman ja oppimistulokset välttämättömiksi ja kiinteiksi osiksi tutkimuksen teknisiä ohjelmia. Flint Hills Technical College omaksuu filosofian, jossa ilmaisunvapautta rohkaistaan järjestäytyneessä, hoitavassa ympäristössä ja joka varmistaa jatkuvan parantamisen koulutusprosessissa jatkuvan arvioinnin avulla.

Kollegio ylläpitää koulutustasoa, jota valvovat ja hyväksyvät ohjelman neuvoa-antavat komiteat, jotka koostuvat yleisön, liike-elämän ja teollisuuden jäsenistä. Komiteat ohjaavat korkeakoulua täyttämään velvollisuutensa tarjota ajantasaista ja laadukasta koulutusta.

Flint Hills Technical College koordinoi Kansasin hallintoneuvosto ja se on akkreditoitu korkeakoulujen komission kautta.

Sijainnit

Emporia

Osoite
West 18th Avenue,3301
66801 Emporia, Kansas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: