Lue virallinen kuvaus

Meistä

Excel Englanti-instituutti antaa opiskelijoille mahdollisuuden hallita englannin kielen monimutkaisuutta ja oppia menestymään amerikkalaisessa kulttuurissa sekä akateemisesti että ammattimaisesti. Vuosien luokkahuoneen kokemuksesta kehitetty vuorovaikutteinen lähestymistapa on räätälöity vastaamaan muiden kuin äidinkielenään puhuvien englantilaisten puhujien tarpeita.

Veteraani ESL-opettajat Cindy Gordon ja Mallous Rohani palvelivat yhdessä pitkäaikaisessa englanninkielisessä opetussuunnitelmassa ja ohjelmien koordinaattorina Dallasissa, Texasissa, jossa he suunnittelivat ESL-ohjelmaa, joka opetti satoja englantilaisia ​​opiskelijoita. Nyt he ovat tehneet yhteistyötä luomaan entistäkin monipuolisempi, kannustava ja tehokas ohjelma, jolla autetaan muita kuin äidinkielenään puhujia hallitsemaan kaikkia englannin kielen osa-alueita.

Excelin erottama Excel-muoto on, että osaavamme kieltenopettajamme osaavat pitää oppilaat osallistumaan luokkahuoneeseen ja saada tähtien tuloksia. Gordon ja Rohani ovat poimittaneet dynaamisia ja kokeneita opettajia, jotka, kuten he, ovat intohimoisesti omistautuneita jokaisen opiskelijan menestykseen.

Missio ja tavoitteet

Excel English Institutein tehtävänä on tarjota äidinkielenään puhuvia puhujia englannin kielen hankkimiseen hyvin suunnitelluissa ohjelmissa edistämällä kokonaisvaltaista oppimisympäristöä. Excel-ohjelmat yhdistävät kielitaitovaatimukset elintärkeiden kulttuuri- ja ihmissuhdetaitojen kanssa valmistaakseen ja kannustamaan opiskelijoita onnistuneeseen kommunikointiin ja menestymiseen sosiaalisissa, akateemisissa ja ammatillisissa ympäristöissä.

Tämän tehtävän saavuttamiseksi Excel English Institute on kehittänyt seuraavat tavoitteet: Parantavat opiskelijoidensa englannin kielen taitoa valmistautumaan opiskeluun yhdysvaltalaisessa yliopistossa tai yliopistossa, tarjota heille ammatillisia etuja työpaikalla tai auttaa heitä ymmärtämään Omia henkilökohtaisia ​​ja yksityisiä tavoitteita.

Tarjota opiskelijoille kulttuuritieto ja tietoisuus siirtymisestä elämästä ja opiskelusta omissa maissaan Yhdysvaltoihin. Tarjoa korkealaatuisempia opiskelijoiden tukipalveluja ja hallintopalveluja. Noudattaa korkeatasoista englannin kielen opetusta vetämällä ja kehittämällä lahjakkaita ja kokeneita tiedekuntia.

Kehittää älyllistä ilmapiiriä, jossa ammatillista kehitystä ja akateemista huippuosaamista arvostetaan, tuetaan ja pyritään jatkuvasti.

Hyväksymiä CEA

Excel English Institute on akkreditoitu englanninkielisen ohjelmiston akkreditoinnista kaudelta huhtikuusta 2017 huhtikuuhun 2018 ja suostuu noudattamaan CEA: n standardeja englanninkielisille ohjelmille ja instituutioille. Yhdysvaltain ulkoministeriö tunnustaa CEA: n kansallisesti tunnustetun akkreditointitoimiston englanninkielisistä ohjelmista ja laitoksista Yhdysvalloissa

Intensiiviset englanninkieliset ohjelmat

Kattavat kielikurssimme kehittävät opiskelijoiden hallintaa englannin kielen eri osista - kielioppi, kirjoittaminen, lukeminen ja puhuminen / kuuntelu.

Kokenut tiedekunta

Kokenut tiedekunnan interaktiivinen lähestymistapa, joka on täydennetty vuosien kokemuksella, on räätälöity muiden kuin äidinkielenään puhuvien englantilaisten puhujien tarpeisiin.

Kätevä sijainti

Olemme Dallasissa, Texasissa, kätevällä pääsyllä DART Red Line -sivustolta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Excel English Institute

Kurssi heijastaa viimeisimpiä liiketoiminnan kehityssuuntia ja auttaa opiskelijoita kohtaamaan amerikkalaista yrityskulttuuria, kehittämään kieliopintoja menestyksekkääst ... [+]

Kurssi heijastaa viimeisimpiä liiketoiminnan kehityssuuntia ja auttaa opiskelijoita kohtaamaan amerikkalaista yrityskulttuuria, kehittämään kieliopintoja menestyksekkäästi amerikkalaisessa liiketoimintaympäristössä ja kehittämään viestintätaitoja, joita tarvitaan menestymään amerikkalaisessa ammattimaisessa työpaikassa.

[-]
Yhdysvallat Dallas
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 - 6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Excel English Institute

Ensisijainen ohjelma on intensiivinen englanninkielinen ohjelma. Tämä ohjelma on jaettu kolmeen opetuksen tasoon - Alku, Keskitaso ja Kehittynyt. ... [+]

Ensisijainen ohjelma on intensiivinen englanninkielinen ohjelma. Tämä ohjelma on jaettu kolmeen opetuksen tasoon - Alku, Keskitaso ja Kehittynyt. Jokainen taso on jaettu kuuteen neljän viikon jaksoon. Kussakin osassa opiskelijat ottavat oppitunteja kieliopillisesti, kirjoittamalla, lukemalla, kuuntelemalla ja puhumalla, joiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita kehittämään taitoa kommunikoida amerikkalaisten kaiuttimien kanssa suullisesti ja kirjallisesti. Tämän ohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita etenemään akateemisesti ja ammattimaisesti. Jokainen istunto koostuu 72 tunnin luokkahuoneen opetuksesta. Sijoittelutesti annetaan opiskelijan pätevyystason määrittämiseksi. Ohjelma on suunniteltu valmistumaan 6-18 kuukaudeksi. ... [-]

Yhdysvallat Dallas
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Excel English Institute

Excel-opiskelijoille, jotka haluavat päästä yliopistoon, tarjoaa TOEFL-testin valmistelukurssin. Tämä kolmen kuukauden kurssi on suunniteltu tarjoamaan strategioita ja va ... [+]

Excel-opiskelijoille, jotka haluavat päästä yliopistoon, tarjoaa TOEFL-testin valmistelukurssin. Tämä kolmen kuukauden kurssi on suunniteltu tarjoamaan strategioita ja valmennusta saavuttamaan optimaaliset tulokset TOEFL-testissä. TOEFL -opiskelijoillemme testataan säännöllisesti, jotta voidaan määrittää, mitkä tutkimusalueet tarvitsevat lisää huomiota testitulosten maksimoimiseksi. Ohjelma on jaettu kolmeen neljän viikon jaksoon, jotka voidaan ottaa itsenäisesti.

Opiskelijatyyppi Rekisteröintimaksu Opetus: Intensiiviset ohjelmat Opetus: Valinnainen ohjelmat Kirja: TOEFL Test Preparation Program Kansainvälinen opiskelija (F-1) 150 dollaria * $ 750 Si... [-]
Yhdysvallat Dallas
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi