Excel English Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Excel Englanti-instituutti antaa opiskelijoille mahdollisuuden hallita englannin kielen monimutkaisuutta ja oppia menestymään amerikkalaisessa kulttuurissa sekä akateemisesti että ammattimaisesti. Vuosien luokkahuoneen kokemuksesta kehitetty vuorovaikutteinen lähestymistapa on räätälöity vastaamaan muiden kuin äidinkielenään puhuvien englantilaisten puhujien tarpeita.

Veteraani ESL-opettajat Cindy Gordon ja Mallous Rohani palvelivat yhdessä pitkäaikaisessa englanninkielisessä opetussuunnitelmassa ja ohjelmien koordinaattorina Dallasissa, Texasissa, jossa he suunnittelivat ESL-ohjelmaa, joka opetti satoja englantilaisia ​​opiskelijoita. Nyt he ovat tehneet yhteistyötä luomaan entistäkin monipuolisempi, kannustava ja tehokas ohjelma, jolla autetaan muita kuin äidinkielenään puhujia hallitsemaan kaikkia englannin kielen osa-alueita.

Excelin erottama Excel-muoto on, että osaavamme kieltenopettajamme osaavat pitää oppilaat osallistumaan luokkahuoneeseen ja saada tähtien tuloksia. Gordon ja Rohani ovat poimittaneet dynaamisia ja kokeneita opettajia, jotka, kuten he, ovat intohimoisesti omistautuneita jokaisen opiskelijan menestykseen.

Missio ja tavoitteet

Excel English Institutein tehtävänä on tarjota äidinkielenään puhuvia puhujia englannin kielen hankkimiseen hyvin suunnitelluissa ohjelmissa edistämällä kokonaisvaltaista oppimisympäristöä. Excel-ohjelmat yhdistävät kielitaitovaatimukset elintärkeiden kulttuuri- ja ihmissuhdetaitojen kanssa valmistaakseen ja kannustamaan opiskelijoita onnistuneeseen kommunikointiin ja menestymiseen sosiaalisissa, akateemisissa ja ammatillisissa ympäristöissä.

Tämän tehtävän saavuttamiseksi Excel English Institute on kehittänyt seuraavat tavoitteet: Parantavat opiskelijoidensa englannin kielen taitoa valmistautumaan opiskeluun yhdysvaltalaisessa yliopistossa tai yliopistossa, tarjota heille ammatillisia etuja työpaikalla tai auttaa heitä ymmärtämään Omia henkilökohtaisia ​​ja yksityisiä tavoitteita.

Tarjota opiskelijoille kulttuuritieto ja tietoisuus siirtymisestä elämästä ja opiskelusta omissa maissaan Yhdysvaltoihin. Tarjoa korkealaatuisempia opiskelijoiden tukipalveluja ja hallintopalveluja. Noudattaa korkeatasoista englannin kielen opetusta vetämällä ja kehittämällä lahjakkaita ja kokeneita tiedekuntia.

Kehittää älyllistä ilmapiiriä, jossa ammatillista kehitystä ja akateemista huippuosaamista arvostetaan, tuetaan ja pyritään jatkuvasti.

Hyväksymiä CEA

Excel English Institute on akkreditoitu englanninkielisen ohjelmiston akkreditoinnista kaudelta huhtikuusta 2017 huhtikuuhun 2018 ja suostuu noudattamaan CEA: n standardeja englanninkielisille ohjelmille ja instituutioille. Yhdysvaltain ulkoministeriö tunnustaa CEA: n kansallisesti tunnustetun akkreditointitoimiston englanninkielisistä ohjelmista ja laitoksista Yhdysvalloissa

Intensiiviset englanninkieliset ohjelmat

Kattavat kielikurssimme kehittävät opiskelijoiden hallintaa englannin kielen eri osista - kielioppi, kirjoittaminen, lukeminen ja puhuminen / kuuntelu.

Kokenut tiedekunta

Kokenut tiedekunnan interaktiivinen lähestymistapa, joka on täydennetty vuosien kokemuksella, on räätälöity muiden kuin äidinkielenään puhuvien englantilaisten puhujien tarpeisiin.

Kätevä sijainti

Olemme Dallasissa, Texasissa, kätevällä pääsyllä DART Red Line -sivustolta.

Sijainnit

Dallas

Osoite
10260 North Central Expressway, Suite 250 Dallas, Texas 75231
Dallas, Texas, Yhdysvallat