El Camino College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Akkreditointi

El Camino College on akkreditoinut akkreditoiva komissio yhteisön ja nuorisotalojen Länsi Association of Schools and Colleges, institutionaalinen akkreditointielin tunnustettu komission hyväksyminen Postsecondary Accreditation ja Yhdysvaltain Department of Education. Kalifornian yliopisto, Kalifornian valtionyliopisto ja muut korkeakoulut antavat täyden luoton El Camino Collegessa suoritetuille sopiville kursseille. El Camino College on hyväksytty veteraaneille Office of Postsecondary Education, California State Department of Education.

Jäsenyys

El Camino College on jäsenenä Community College League of Kaliforniassa.

sertifiointi

El Caminon yhteisön korkeakoulupäällikkö vahvistaa täten, että tämä luettelo on sisällöltään oikea ja oikea, kuten DVB: n kiertokirjeessä 20-76 84, liite P, 6 a §, opetusministeriön Kalifornian osavaltio vaatii.

Valmistuminen

historia

Vuonna 1946 Inginwood-South Bayn alueen kaksivuotisen korkeakoulun perustamisesta saatiin vahvoja suosituksia, kun Centinela Valley, Redondo, Inglewood ja El Segundo koulupiirit hallitsivat 10-1 äänestäjän hyväksynnän Nuorempi korkeakoulu. Torrance liittyi pian uuteen ryhmään, ja El Camino Community College District perustettiin virallisesti 1. heinäkuuta 1947.

Keskustaan ​​Etelä-Bayssä sijaitseva El Camino Community College -alue käsittää seitsemän yhtenäistä ja lukiota, ja yhdeksän kaupunkia - lähes 533 000 asukkaan väkiluvulta. Varhaiset luokkahuoneet olivat ylijäämäisiä toisen maailmansodan kasarmeja, jotka kuljetettiin pohjoiseen vanhasta Santa Ana Army Air Base -asemasta Orange Countyssä.

Ensimmäinen luokkahuoneopetuksen pysyvä rakennus oli kauppapaikka, joka avattiin vuonna 1949. Seuraavana oli naisten kuntosali, kenttärakennus, toinen kauppakeskus ja yhteiskuntatieteellinen rakennus. Suuri rakentaminen oli liiketoiminnan järjestys lähes joka vuosi kasvatusvuoden aikana. El Camino Collegen rakennukset kattavat 1.1219.112 neliöjalkaa ja rakennettiin 28 miljoonan dollarin kustannuksella. Tämä tarkoittaa, että 27 rakennetta saatiin päätökseen ilman sitoutuneita velkaantuneisuutta piiriin.

Marraskuussa 2002 El Camino Community College Districtin äänestäjät hyväksyivät 394 miljoonan dollarin suuruisen rakennemuutoksen. Tämän ensim- mäisen joukkovelkakirjalainan onnistunut kulku mahdollistaa piirin rakenta- maan useampia uusia rakennuksia, osallistumaan muiden suurien remontointiin ja jälleenrakennukseen sekä ryhtymään toimiin opiskelijoiden ja työntekijöiden terveyden ja turvallisuuden parantamiseksi.

Historia tehtiin jälleen marraskuussa 2012, kun piirin äänestäjät hyväksyivät Measure E: n, 350 miljoonan dollarin suuruisen joukkovelkakirjalainan. Toimenpide E tarjoaa varoja turvallisuuteen, tekniikkaan ja energiaa säästäviin parannuksiin luokkahuoneissa, laboratorioissa ja muissa opetustiloissa.

Velkakirjalainaa voidaan käyttää vain tiloissa ja laitteissa. Mitään niistä ei voi käyttää palkkoihin tai ohjelmiin. Kansalaisvastuuvakomitea antaa yleisölle vuosikertomuksen varojen käytöstä.

Missio ja visio

Mission Statement

El Camino College tekee positiivista eroa ihmisten elämässä. Tarjoamme erinomaiset kattavat koulutusohjelmat ja -palvelut, jotka edistävät opiskelijoiden oppimista ja menestystä yhteistyössä erilaisten yhteisöjen kanssa.

Visio

El Camino -yliopisto on menestyvä opiskelijaopiskelu, joka muuttaa elämää, vahvistaa yhteisöä ja innostaa yksilöitä ylittämään.

Laskelma Arvot

Korkein arvo on asetettu opiskelijoillemme ja heidän koulutustavoitteilleen; Että arvo on tunnustettu, että tiedekunta ja henkilökunta El Camino College ovat College vakavuus, sen lähde ja sen liikkeellepaneva voima. Tässä mielessä viisi keskeistä arvoamme ovat:

 • Ihmiset: Pyrimme tasapainottamaan opiskelijoiden, työntekijöiden ja yhteisön tarpeet.
 • Kunnioitus: Työskentelemme yhteistyön ja yhteistyön hengessä.
 • Sinnikkyys: toimimme eettisesti ja rehellisesti opiskelijoidemme, työtovereidemme ja yhteisön kesken.
 • Monimuotoisuus: tunnemme ja arvostamme samankaltaisuuksia ja eroja.
 • Huippuosa: haluamme tarjota laadun ja huippuosaamisen kaikessa.
Opiskele

Institutionaalisen vaikuttavuuden tulokset:

Institutionaalinen tehokkuus edellyttää korkeakoulujen pyrkimyksiä kohti institutionaalisen laadun jatkuvaa parantamista, opiskelijoiden menestystä ja tehtävän täyttämistä. Korkeakoulun integroidut arviointi-, arviointi- ja suunnitteluprosessit toteutetaan käytännössä, kun lopullinen tulos on suurempi institutionaalisen tehokkuuden ansiosta - monista eri yhteisöistä tulevat opiskelijat saavuttavat koulutuksellisen menestyksen ja saavuttavat akateemiset tavoitteensa.

Seuraavia tuloksia käytetään arvioimaan edistystä opiskelijoiden saavutuksissa ja parantamaan institutionaalista tehokkuutta El Camino Collegessa.

 1. Opiskelijan valmiusaste
 2. Onnistunut kurssin päättymisnopeus
 3. Korjaava englantilainen päättymisnopeus
 4. Korjaava matematietojen täyttöaste
 5. Kolmen aikavälin pysyvyyden aste
 6. Saavutusmäärä
 7. kurssin suoritusta
 8. siirtonopeus
 9. Tutkinnot ja todistukset
 10. Siirtojen määrä

Strategisen suunnitelman (akateemisen vuoden 2019-2020) loppuun mennessä saavutettavia parantamistarpeita kehitetään koko kollegion laajuisen kuulemisen kautta ja vuotuinen edistys verrattuna perusvuoteen. Institutionaalisen tehokkuuden tuloksia seurataan vuosittain kunkin tavoitteen saavuttamisessa. Lisäksi ensisijainen tavoite on vähentää väestörakenteen ominaispiirteiden saavuttamisessa esiintyviä eroja kaikissa toimenpiteissä.

Strategiset aloitteet

El Camino College keskittyy seuraaviin strategisiin aloitteisiin voidakseen toteuttaa tehtävän ja edetä kohti visioa. Strategiset aloitteet ovat keskittyneiden parannusten aloja. Tavoitteet ovat kollegion laajuiset suunnitelmat edistystä kunkin aloitteen osalta. Toimenpiteet arvioivat strategisen suunnitelman edistymistä (2015-16 vuoteen 2019-2020).

Opiskelijoiden oppiminen

Tuetaan oppilaan oppimista erilaisilla tehokkailla opetusmenetelmillä, opetustekniikoilla ja korkeakoulujen resursseilla.

Tavoitteet:

 1. Kehittää kattava ammatillisen kehityksen suunnitelma, joka liittyy kampuskasvuihin ja aloitteisiin opiskelijoiden menestyksen edistämiseksi.
 2. Sisällytä oppimismenetelmiä, jotka ovat positiivisesti yhteydessä opiskelijoiden menestykseen ja
 3. sitkeys.
 4. Tarjoa erityistä ja asianmukaista teknistä koulutusta teknologian integroinnin tukemiseksi
 5. ohje.
 6. Tarjoa tarvittavat laitteet, jotka tukevat tiedekunnan teknologian käyttöä.
 7. Instituutin tuloksiin pohjautuva konferenssin osallistuminen vaadittavalla jakamisominaisuudella laajemmalle College-eduille, soveltuvin osin.
Valmistuminen

institutionaalinen tehokkuus

Vahvistetaan prosesseja, ohjelmia ja palveluita tehokkaan ja tehokkaan arvioinnin, ohjelmien tarkistamisen, suunnittelun ja resurssien kohdentamisen avulla.

Tavoitteet:

 1. Kehitetään integroidun ohjelman tarkistus- ja suunnittelutyökalu.
 2. Luodaan vertailuarvoja ja pyrkimyksiä tavoitteiden saavuttamiseksi.
 3. Kerää säännöllisesti yhteisöllämme olevia tietoja, jotta voimme vastata yhteisön tarpeisiin.
 4. Yhteistyön tiivistäminen oppilaita palvelevien ohjelmien välillä.
 5. Vahvan julkisen talouden aseman vahvistaminen, jotta verotuksellisiin uhkiin voidaan perustellusti vastata.
 6. Lisää tämä aloite kunkin toimielimen tehokkuutta käsittelevän komitean tarkoitusta varten.

modernisointi

Modernisoida infrastruktuuri ja teknologiset voimavarat positiivisen oppimisen ja työympäristön helpottamiseksi.

Tavoitteet:

 1. Toteuta teknologiasuunnitelma vastaamaan kampuksen kehittyviä tietoteknisiä tarpeita.
 2. Jatketaan laitosten yleissuunnitelman toteuttamista kampuslaitosten ja infrastruktuurin uudenaikaistamiseen tarpeen mukaan.
 3. Toteutetaan turvallisuuskameroita ja muita teknisiä näkökohtia kampuksen turvallisuussuunnitelmasta.

Student Learning Outcomes

Institutional Oppimistulokset

Institutionaalisten oppimistulosten (ILO) määrittelevät taidot ja tietämyksen, jotka opiskelijan tulisi hallita suorittamalla opintojakso El Camino Collegessa.

El Camino College Institutionaaliset oppimistulokset (ILO): El Camino -oppilaitoksen opinto-opiskelijat saavat seuraavat oppimistulokset:

ILO 1 - Kriittinen ajattelu

Opiskelija soveltaa kriittisiä, luovia ja analyyttisiä taitoja ongelmien tunnistamiseen ja ratkaisemiseen, tiedon analysointiin, ideoiden syntetisointiin ja arvioimiseen sekä nykyisten ideoiden muuttamiseen uusiksi muotoiksi.

ILO 2 - viestintä

Opiskelijat kommunikoivat tehokkaasti erilaisiin yleisöihin ja vastaavat niihin sekä puhuvat tai allekirjoittaneet ja taiteelliset muodot.

ILO 3 - Yhteisö ja henkilökohtainen kehitys

Opiskelijat ovat tuottavia ja sitoutuneita yhteiskunnan jäseniä, jotka osoittavat henkilökohtaista vastuuta sekä yhteisöllistä ja sosiaalista tietoisuutta sitoutumalla kampus-ohjelmiin ja palveluihin.

ILO 4 - Informaatiolukutaito

Opiskelijat määrittävät tietotarpeen ja käyttävät erilaisia ​​media- ja formaatteja tutkimussuunnitelman kehittämiseksi sekä tietojen paikallistamiseksi, arvioimiseksi, dokumentoimiseksi ja käyttämiseksi tietyn tarkoituksen saavuttamiseksi. Opiskelija osaa ymmärtää tiedon käytön oikeudellisia, sosiaalisia ja eettisiä näkökohtia.

Opiskelijoiden oppimistulokset ja palvelualueen tulokset

Opiskelijoiden oppimistulokset (SLO) määrittelevät taidot ja tietämyksen, jotka opiskelijan tulee omistaa tietyn kurssin suorittamisen jälkeen.

Osaamistavoitteet (Learning Outcomes Programme) (PLO) määrittelevät opiskelijan hallitsevan osaamisen ja tietämyksen tietyllä ohjelmalla.

Palvelualueen tulot (SAO) mittaavat opiskelijan hallitseman ymmärryksen, taidon ja / tai tietämyksen taso vuorovaikutuksessa opiskelijan tukipalvelun tai hallintopalvelun kanssa.

Akkreditointistandardit edellyttävät oppilaitoksia arvioimaan opiskelijoiden oppimista säännöllisesti ja jatkuvasti sen varmistamiseksi, että opiskelijat oppivat kurssin ja ohjelman tavoitteita ja sisältöä sekä hankkivat opiskelijoiden tukipalvelujen ja hallintopalvelujen haluttua ymmärrystä, taitoa ja / tai tietoa . Tehokkaan oppimistulosten arviointiprosessin avulla tiedekunnan jäsenet voivat tarkastella kurssejaan ja tehdä muutoksia opiskelijoiden saavutusten parantamiseksi, kun taas opiskelijoiden tukipalvelut ja hallinnolliset palvelut henkilökunta voivat tarkastella tarjottujen palvelujen tehokkuutta. Akateemisen akkreditointi- ja akkreditointielimen (ACCJC) akkreditointielimen on vaadittava korkeakoulua antamaan akkreditointikomitealle ja opiskelijoille todisteet siitä, että jatkuva ja tarkka oppimistulosten arviointiohjelma on käytössä. Korkeakoulu arvioi opetus- ja tukipalveluohjelmat säännöllisen aikataulun mukaisesti opiskelijoiden oppimisen parantamiseksi aikataulun mukaisella ohjelmien tarkastelulla, SLO: n, PLO: n, ILO: n ja SAO: n arvioinnilla sekä ohjelmien suunnittelulla ja arvioinnilla.

Pääsy

Kaikki yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on korkeakoulututkinto tai vastaava USA: sta tai muusta valtiosta, on hyväksyttävä, ellei laki ole kielletty. Jos alle 18-vuotiaat opiskelevat, ovatko he 1) valmistuneet lukiosta tai 2) ovat läpäisseet Kalifornian korkeakoulututkinnon.

Sijainnit

Torrance

Osoite
EL CAMINO COLLEGE
16007 Crenshaw Blvd.
Torrance, CA 90506

Torrance, Kalifornia, Yhdysvallat