Epic Flight Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Epic Flight Academy Sijaitsee strategisesti KEVB - New Smyrna Beachin kunnallisella lentoasemalla Floridassa, Yhdysvalloissa. Lentokoulutus on ollut epic-lento-akatemiassa vuoden 1999 jälkeen, ja olemme ylpeitä jatkuvasta kasvumme ja kyvystämme tarjota opiskelijoille reitin ammatillisten pilottihaaveiden saavuttamiseen. Vuosien mittaan olemme kehittäneet yksilöllisiä kurssejämme täydelliseksi pakettikokemukseksi, mikä takaa opiskelijoillemme täydellisen koulutuksen tarvittavien vaatimusten täyttämiseksi pilottiuransa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Opiskelijat, jotka matkustavat yli 70 maasta eri puolilta maailmaa lennonopetukseen Epic Flight -akatemiassa, ymmärrämme, että meillä on suuria odotuksia kykyjämme perustaa heidät menestykseen ja olla tietoisia heidän Civil Aviation Authorityn vaatimuksista. Epic Flight Academyissa opiskelijat löytävät täydelliset lennonopetukset, jotka on luotu erityisesti maailman merkittävimpiin siviili-ilmailuviranomaisiin: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA .... ja paljon muuta.

Ymmärrämme, että opiskelijaopiskelija on vaikea ymmärtää täysin tarvittavaa lentokoulutusta, eivätkä tiedä, ovatko he oikealla tiellä tavoitteidensa perusteella. Koska suurin osa jatko-opiskelijoistamme kertoo sinulle, että ilman Epicin täydellisiä lentokoulutusvaihtoehtoja ne menettäisivät pilottiuransa. Rentoudu ja anna koulutetun opintoryhmän opastaa sinut oikeaan suuntaan unelmiesi uraasi ammatilliseksi ohjaajaksi.

Epic Flight Academy -lennon koulutusvaihtoehdot

Haluatko tulla kaupalliseen pilottiin, tarvitset yksityisen ohjaajan lupakirjan, tai sinulla on ollut aiempi lennon koulutus, meidän lennokoulu on sinua varten! Kampuksemme tarjoaa pilottikoulutusta, johon sisältyy sekä FAA- että EASA-koulutus ATPL Theoryn kanssa.

Kansainväliset ja yhdysvaltalaiset kansalaisopetuksen ura-kurssit: Epic tarjoaa täydellisen lentokoulutuksen nollakokemuksesta kaupalliselle monimoottorilentäjäksi. Arvioitu lentokoulutusaika on 8-10 kuukautta, riippuen kokonaistyöajoista. "Zero to Hero" -lentokurssi on perustettu opiskelijoille, jotka suorittavat pilottilentokoulutuksensa ja aloittavat uransa alle vuodessa!

Sijainnit

Uusi Smyrna Beach

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.

Osoite
600 Skyline Drive
New Smyrna Beach
FL 32168


32168 Uusi Smyrna Beach, Florida, Yhdysvallat
Puhelin
+1 386-409-5583

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin