Delmar College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Uskomme, että koulun valitseminen, joka tarjoaa parhaat oppimisympäristöt ja työllistymismahdollisuudet, on paras tie menestykseen. Delmar College on inspiroinut opiskelijoita Calgaryssa vuodesta 1950 lähtien. Nykyään Delmar on arvostetuin nimi keskiasteen jälkeisessä koulutuksessa kauneuden ammattilaisille ja sillä on yksi suurimmista alumni-verkostoista Calgaryssä. Lähestymme hius- ja esteettisiä ohjelmiamme opiskelijakeskeisestä näkökulmasta ja uskomme, että tarjoamamme koulutus on vertaansa vailla.

Delmar College omistavat ja ylläpitävät Dan ja Carla Cavanagh, jotka molemmat ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnot Alberta-yliopistossa sekä harjoittaneet maisterin tutkintoja koulutuksen hallinnossa ja opetussuunnitelmien kehittämisessä. Opettajamme ovat alojensa asiantuntijoita ja osallistuvat jatkuvaan ammatilliseen kehitykseen. Ohjelmamme eivät vain tarjoa hyviä luovia komponentteja, vaan sisältävät kaikki perusteet, joita tarvitaan valtion kokeen ja alan standardien läpäisemiseen.

Delmar College sijaitsee kahden korttelin päässä Chinookin asemalta hiljattain kunnostetussa laitoksessa, jossa on runsaasti pysäköintitilaa asiakkaille. Olemme rekisteröityneet yksityisen ammatillisen koulutuksen lain alaisuuteen ja olemme kansallisen urakorkeakoulujen liiton (NACC) sekä Alberta-urakorkeakoulujen liiton (AACS) jäseniä ja olemme olleet Better Business Bureau -yhtiön pitkäaikainen jäsen.

Sijainnit

corpus Christi

Osoite
2901 Ayers St, Corpus Christi, TX 78404, United States
corpus Christi, Texas, Yhdysvallat

corpus Christi

Osoite
101 Baldwin Blvd, Corpus Christi, TX 78404, United States
corpus Christi, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin