Deland Aviation

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Deland Aviation tärkein tuotteemme on turvallisuus. Jos sinulla on lentokone, joka tarvitsee kunnossapitoa, tarkastusta tai korjausta, meidän huoltolaitoksemme palvelee lentokonettasi. Pidä se hyvältä ja turvalliselta lentää ja nauttia.

palvelumme

Pilottikoulutus: osan 141 ja 61 koulutus

Deland Aviation tarjoaa lentokoulutusta edullisimmilla hinnoilla paikallisesti. Osa 141 Lentokoulutus toimittaa AVIA Flight Academy International, Inc.

Ilma-aluksen simulointi: tarkka lennonohjaus

Garmin 430 varustettu. Instrumenttipätevyyden tarkistus. Single / ME koulutus

Ilma-aluksen yksityiskohdat / puhdistus: Täyden palvelun yksityiskohdat

Märkäpesu, kuivapesu, jarrutusmassa, kiillotus (hapettumisen poisto), vahaus, sisätilojen puhdistus ja ohjaamon yksityiskohdat

Huolto: Yli 100 vuoden kokemus

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kohtuuhintaisia ​​ilma-alusten tarkastuksia ja huoltoa kaikkiin lentokoneiden tarpeisiin. Huolto on suoritettu oikea-aikaisesti.

Lentokoneiden pysäköinti: iso pysäköintialue

Kautta Deland Aviation voimme säästää rahaa tarjoamalla kohtuuhintaisia ​​ilma-alusten pysäköinti hintaan 75,00 dollaria kuukaudessa Deland Airport.

Lentokoneiden vuokraus: Piper ja Cessna

Tarjoamme alennushintoja korttelivuokralle! Tarkista hinnat.

Deland Aviation sijaitsee kätevästi Itä-Keski-Floridassa ja tarjoaa täydellisen lentokoulutuksen ja lomakohteen. Kauniissa DeLandissa sijaitseva Deland Aviation tarjoaa erinomaisen sijainnin kaikkeen, mitä haluat: sensaatiomainen sää, lähellä olevat merenrantakohteet ja turmeltumaton rannat, golfkentät ja jännittävät nähtävyydet helpon matkan päässä, kuten Disney World, Epcot, Daytona Speedway, Marineland ja historiallinen St Augustine.

Jos lentävät lentoyhtiöllä, Daytona International (DAB), Orlando-Sanford International (SFB), Orlando International (MCO) ja Jacksonville International (JAX) ovat lähimpiä kaupallisia lentokenttiä. Deland Municipal Airport (KDED) on luonnollinen valinta, jos matkustat yksityisillä ilma-aluksilla, ja niissä on laajennettu kiitoratoja ja RNAV-GPS-lähestymistapoja (LPV-minimit). Voimme auttaa sinua kaikissa matkajärjestelyissäsi riippumatta siitä, mihin haluat saapua.

Joten miksi emme tee seuraavasta harjoittelustasi perhetapahtumaa? Autamme koordinoimaan kaikkia tarpeellisia järjestelyitä varmistaaksemme, että sinulla ja kumppaneillasi on nautinnollinen ja ikimuistoinen oleskelu.

Sijainnit

Deltona

Osoite
1210 Flight Line Blvd, DeLand, FL 32724, USA
32724 Deltona, Florida, Yhdysvallat